Προς το περιεχόμενο

Ποια εταιρεία να επιλέξω;

katchris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω την αμυδρα εντυπωση οτι απο την φρουρα των nerds εχουμε μεινει μονο εμεις οι τεσσερις,Poulinos,Karmen,Thanos,και Benny.Οι αλλοι ,πιτσιρικαριοι και λιγο πιο μεγαλοι,την εχουν κανει και διασκεδαζουν. Οπως πρεπει δηλαδη.

Τωρα που το λες,αρχισα και ανυσηχω.....δεν πειραζει,και εμεις διασκεδασαμε.τωρα χαλαρωνουμε.

Δημοσ.

Εμένα η σκέψη μου ήταν core i5 2500k διότι με ενδιαφέρει το overclock αν και όταν θα πάρω το σύστημα για τον φίλο μου όπως μου είπε ο ίδιος θα είναι ακόμα νωρίς διότι το σύστημα θα είναι καινούριο και η απόδοση θα είναι καλή. Για μητρικές λίγο που έψαξα βρήκα αυτή την asus και αυτή την gigabyte. Αυτές οι δύο μου έχουν κάνει την πρώτη καλή εντύπωση η asus γιατί έχει το clear cmos button που είναι χρήσιμο στο overclock αλλά και το bluetooth και η gigabyte για τη σχεδίαση της και τα ιδιαίτερα υψηλά Mhz που έχει στις μνήμες. Ακόμα όμως τίποτα δεν είναι σίγουρο απλά αυτές οι 2 μου έχουν κάνει την πρώτη καλή εντύπωση.

Δημοσ.

Παιδιά το ξεκινατε λίγο λάθος το θέμα Κατα τη γνώμη μου δεν υπάρχει το ότι κάνω κάποια συγκεκριμένη επιλογή λόγο μάρκας,σε κάθε φουρνιά υπάρχουν καλα και λιγότερο καλα μοντέλα Απο όλες τις εταιρίεσ σε όλο το price range.έχω δουλέψει σχεδόν όλες τις μάρκες εκτός DFI οι οποίες είναι απ ότι διαβάζω ειναι Απο περίεργες εώς δυσχρηστες και όλες οι εταιρίες μου έχουν αφήσει καλές εντυπώσεις.Οπότε γνώμη μου είναι ότι καλύτερα ειδικά αν σε απασχολεί το κλοκι να αρχίσεις το ψάξιμο βάση του τι φοράει πάνω η καθε μητρική ανεξάρτητου μαρκας(μιλάω βέβαιος για την ποιότητα των εξαρτηματων έτσι Όχι για ταπεριφεριακα)

Όσο αφορά το bios update που αναφέρθηκε ανώτερο asus&giga το κάνουν ακριβώς με τον ίδιο ευκολότατο τροπο οπότε δεν είναι κάτι που χρειάζεται να σε απασχολεί.

Οι επιλογές που έχεις κάνει είναι Πολυ καλές και οι δυο παρεπιπτοντως

Σαν έξτρα σχόλιο το μόνο που έχω να προσθέσω είναι ότι η giga με δυσκόλεψε περισσότερο στο κλοκι απ ότι η asus σε am2+ πλατφόρμα σε mainstream price range(~100€)

Δημοσ.

Δεν έχει θέμα σε σχέση με κάποια συγκεκριμένη μάρκα απλά εγώ ο ίδιος ήθελα πληροφορίες σχετικά με την κάθε μάρκα και την απόδοση και κυρίως επειδή δεν είχα μεγάλη πληροφόρηση σχετικά με μάρκες όπως η asus και η msi. Οι πληροφορίες που μου δώσατε ήταν αρκετά χρήσιμες. Για την επιλογή μητρικής πιθανόν να καταλήξω στην asus επειδή με ενδιαφέρει το overclock. Θα το συζητήσω με τον φίλο μου και θα σας ενημερώσω όταν θα είναι να φτιάξουμε το σύστημα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...