alani4837 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Παιδια καλησπερα, Εχω το εξης προβλημα με το desire μου κανει συνεχεια restart κατεβαζω ενα παιχνιδι το παιζω λιγο και κανει ρεσταρτ, ασσχολουμε λιγο με το κινητο και κανει ρεσταρτ. Και οταν κανει ρεσταρτ μετα δεν ανοιγει. Το ανοιγω μπαινει στην αρχικη και παλι ρεσταρτ...Ξερει κανενας τι φταει??ειναι αναγκει...ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandal Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 υπάρχει ήδη θέμα για το desire http://www.insomnia.gr/topic/361039-htc-desire/ είναι root το κινητό? του έχεις περάσει custom rom? του έχεις ανεβάσει τον επεξεργαστή? αν όχι,του έχεις περάσει τις αναβαθμίσεις που δίνει η HTC? δοκίμασε ένα hard reset (αφού κρατήσεις ένα backup από οτιδήποτε χρειάζεσαι καθώς θα επανέλθει στην εργοστασιακή του κατάσταση.επαφές,μηνύματα,σημειώσεις κτλ): http://www.knowyourcell.com/htc/htc-desire/desire-guides/443117/how_to_hard_reset_the_htc_desire.html 1. Turn the power off. If your HTC Desire is frozen, pull the battery out and reinsert it 2. Hold the Volume Down button 3. Press and release the Power button 4. You are now presented with a menu that allows for Fastbook, Recovery, Clear Storage, and Simlock 5. Select Clear Storage by pressing the Volume Down button 6. Press and release the Power button 7. Now simply confirm your decision: Volume Up for YES and Volume Down for NO καλη τυχη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alani4837 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 του εχα κανει root αλλα δεν του ειχα περασει αλλη rom. Ολες τις αναβαθμισεις τις εχω κανει...εχω κανει και hard reset αλλα τπτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manom18x Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Μαλλον παει για service. Αν η συσκευη ειναι ακομα root θα σε συμβουλευα να βαλεις μια custom rom για να δεις αν το προβλημα εξακολουθει να υπαρχει. Sent from my HTC Desire using Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alani4837 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 δεν ειναι ροοτ περασα την κανονικη....θα με πιασει η εγγυηση??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alani4837 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Τωρα το κινητο δεν ανοιγει καθολου κολαει στης ασπρη οθονη που γραφει htc... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alani4837 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Κανεις καμια ιδεα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.