xristoforos89 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Καλησπερα παιδες και Χρονια πολλα! Εχω την τηλεοραση m2262d περιπου 2 χρονια τωρα. Μεχρι και πριν απο λιγες ημερες ολα δουλευαν κανονικα.. Την ανοιγω μια μερα, και μου βγαζει στο ακυρο οτι κανεναν καναλι (αναλογικα και ψηφιακα) δεν εχει σημα. Αλλαξα το καλωδιο της κεραιας, το κουμπωσα και καλυτερα στο βυσμα, αλλα τιποτα! Εψαξα λοιπον τα καναλια και ΟΛΑ τα καναλια ειχαν διαγραφει και επρεπε να τα ξαναεπιλεξω απο την αρχη.. Πηγαινω λοιπον και πιανω ολα τα αναλογικα καναλια χωρις κανενα προβλημα. Παω μετα να πιασω και τα ψηφιακα, αλλα λεει οτι δεν εχει σημα! Ακολουθησα την ιδια διαδικασια που ειχα ξανακανει και παλιοτερα( menu --> ρυθμιση --> Μη αυτοματος Συντ/μος και επιλεγω DTV). Εκει ομως μου λεει οτι δεν υπαρχει σημα, και η επιλογη της προσθηκης ειναι απενεργοποιημενη! Με λιγα λογια δεν μου δινει καποια επιλογη! Στο συστημα της Tv εχω σαν προεπιλεγμενες ρυθμισεις, Συστημα: BG, Μπαντα: V/UHF . Τι φταιει και δεν υπαρχει η επιλογη στα ψηφιακα; Εχω αλλαξει λετε καμια ρυθμιση; Θενξ!
satmen Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 ομολογουμενος δυσκολη η περιπτωση σου.οταν λες οτι επιασες ολα τα αναλογικα χωρις κανενα προβλημα ενοις πεντακαθαρα?αν ναι τοτες δεν νομιζω να εχεις προβλημα με το σημα σου οπος λες.στης καινουργιες τηλεορασεις γραφει και το επιπεδο του σηματος και την ποιοτητα πρεπει να ειναι καπου 75-85%αν ειναι ετσι τοτες καποιος πειραξε τις ρυθμισεις.αν εχεις το επιπεδο του σηματος οπως προ αναφερο τοτες μην πειραξης της συνδεσεις.αλλα πηγενε εργοστασιακες ρυθμισεις και ξανα ρυθμισε την τηλεοραση σου.αν εχεις πιο λιγο σημα τοτες σωστα δεν σου βγαζει τα ψηφιακα διοτη αυτα εχουν περισοτερη απαιτηση σηματος συνεπως ξανα ρυθμιζεις την κεραια. α και επισης ελεγξε μηπως και. λεω μηπως εχεις βραχυκυκλωσει τα καλωδια.αν και δεν νομιζω.χρονια πολλα
satmen Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 καλημερα.τελικα το ελυσες το προβλημα?αν ναι.που ηταν το προβλημα? καλημερα.τελικα το ελυσες το προβλημα?αν ναι.που ηταν το προβλημα?
xristoforos89 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Τελικα με ενα τηλεφωνηματακι στην LG ολα λυθηκαν!! Στην επιλογη DTV που ειναι τα ψηφιακα καναλια, πρεπει να επιλεξεις εσυ σαν καναλι καποιο συγκεκριμενο καθε φορα.. Πχ μου ειπε το παιδι πως για τα digea ειναι το 46 και το 48.. Οταν τα εβαλα τα καναλια αυτα, αμεσως βρηκε σημα, και σου εδινε την δυνατοτητα να κανεις εγκατασταση του καναλιου!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.