PrinCipakos Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Θελω να μου προτεινεται προγραμμα για να φτιαχνω videos μικρης και μεγαλης διαρκειας για Windows XP.Να μπορω να βαζω εικονες Video και μουσικη μεσα στο Video...
SpirtouLisS Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Θελω να μου προτεινεται προγραμμα για να φτιαχνω videos μικρης και μεγαλης διαρκειας για Windows XP.Να μπορω να βαζω εικονες Video και μουσικη μεσα στο Video... με αυξανομενο βαθμο δυσκολιας windows movie maker free ulead video studio sony vegas adobe premiere οτι προγραμμα και να χρησιμοποιησεις για να δημιουργησεις τα βιντεο σου θα σου χρειαστουν επισης τα virtual dub (για να κοψεις ραψεις καποιο βιντεο πριν το εισαγεις) audacity (για να κοψεις ραψεις τη μουσικη σου πριν την εισαγεις) και τα 2 free
micos000 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 [...] οτι προγραμμα και να χρησιμοποιησεις για να δημιουργησεις τα βιντεο σου θα σου χρειαστουν επισης τα virtual dub (για να κοψεις ραψεις καποιο βιντεο πριν το εισαγεις) audacity (για να κοψεις ραψεις τη μουσικη σου πριν την εισαγεις) και τα 2 free Δεν είναι απαραίτητα αυτά. Τα παραπάνω προγράμματα κόβουν/ράβουν και βίντεο και ήχους. Το Audacity ίσως χρειαστεί για περίπλοκα κοψίματα ήχου που όμως δεν χρειάζονται σε απλά μοντάζ. Επίσης να προσθέσω και το Pinnacle studio στα σχετικά εύκολα προγράμματα, καθώς και το AVS video editor.
Waldo_Vrs Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Adobe Premiere όπου τα κάνει όλα και είναι και αρκετά εύκολο αν μπεις στην λογική του. Απλά να έχεις υπομονή για τα αμέτρητα κρασαρίσματα
mikelamar Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Το Windows Movie Maker είναι παρα πολυ καλο και εύχρηστο. Σίγουρα δεν εχει τις εκπληκτικές δυνατότητες του Adobe Movie Maker αλλα πιστεύω ότι θα σε καλύψει 100% κ είναι ιδανικό για αρχάριους και Όχι μόνο. Άλλωστε θα βρεις κ παρα Πολλα tutorials τόσο στο WMM όσο & στο Adobe Premiere @YouTube
Luciddream Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 και γώ θεωρώ το Sony Vegas απο τα πιο εύκολα και δυνατά ταυτόχρονα αλλα θα πρότεινα Adobe Premiere.. το δουλεύω τελευταία σε μικρα videakia που φτιάχνω και μόλις μπείς στην λογική του κάνεις οτι θέλεις... !! το vegas μπορεί να στα σπάσει λίγο όσον αφορά τα format που υποστηρίζει..
Capamaru Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Magic X pro video. Το λιγο που το εχω δουλεψει εχει πολλές δυνατότητες και δεν κρασαρει.
petdakar Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Ενα λιγοτερο γνωστο προγραμμα αλλα πολυ καλο ειναι το Photodex ProShow Producer. Ειναι αρκετα ελαφρυ και με πολλες δυνατοτητες. Αν θελεις ριξε μια ματια σε ενα απο τα βιντεο που εχω φτιαξει με αυτο. κhttp://www.youtube.com/watch?v=5MINsr2U6Ao&feature=related
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.