γιαννης30 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 καλισπερα...εχω ενα προβλιμα με το Subtitle Workshop... δεν μου δειχνει καθολου τις ταινιες οταν φορτωνει μου λεει οτι some of streams of the movie could not be rendered correcktly και ειναι αρχεια .avi γιατι γινεται αυτο και τι μπορω να κανω για να μου τα δειχνει...
parsifal Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Εγκατέστησε τον codec ffdshow-tryouts και θα πρέπει να έχεις εικόνα στα AVI. Για MKV και MP4 αρχεία, θα χρειαστείς επιπλέον και τον Haali Media Splitter.
γιαννης30 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Εγκατέστησε τον codec ffdshow-tryouts και θα πρέπει να έχεις εικόνα στα AVI. Για MKV και MP4 αρχεία, θα χρειαστείς επιπλέον και τον Haali Media Splitter. ευχαριστω με βοηθησες παρα πολυ τωρα δουλευει οκ!!!! ευχαριστω με βοηθησες παρα πολυ τωρα δουλευει οκ!!!!!
γιαννης30 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 εχω ενα προβλημα με το Subtitle Workshop ενω εφτιαξα και μπορω να δω τα αρχεια σε .avi και ταινιες hd που κατεβαζω δεν μου δεινει εικονα σε καποιες ταινιες τυπου bluray που εχω κατεβασει...μηπως ξερετε αν υπαρχει καποιος αλλος συγκεκριμενος codec για αυτο..?
micos000 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Τι εννοείς "τύπου Blue Ray"; Ή θα είναι Blue ray (σε iso ή σε πλήρες rip με όλη την διάταξη των φακέλων) ή θα είναι rips σε mkv/mp4. Τα 2α θέλουν matroska splitter, το 1ο νομίζω δεν υποστηρίζεται από το Workshop.
γιαννης30 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Τι εννοείς "τύπου Blue Ray"; Ή θα είναι Blue ray (σε iso ή σε πλήρες rip με όλη την διάταξη των φακέλων) ή θα είναι rips σε mkv/mp4. Τα 2α θέλουν matroska splitter, το 1ο νομίζω δεν υποστηρίζεται από το Workshop. π.χ Blood..out.2011.720p.BluRay.Dts.x24.dxva-HDlite
micos000 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Αυτά τα αρχεία είναι rips σε mkv ή mp4 μορφή, οπότε χρειάζεσαι το haali media splitter. Δες στο post του parsifal παραπάνω (post #2).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.