newtech Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Crazy Sundays Το πιο ενδιαφερον που βρισκω ειναι το αρκουδακι καμερα Ειναι με συνδεση USB! Webcam ειναι οχι Hidden Camera
Thanos1972 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Ειναι με συνδεση USB! Webcam ειναι οχι Hidden Camera Χαχα το εψαξες λιγο το θεμα ετσι?το ξερω βρε.αλλα το βαζεις επανω στο κουτι και το καλωδιο το συνδεεις στις πισω συνδεσεις της μητρικης.και ουτε γατα ουτε ζημια.στην μυτη λεει ειναι η καμερα.
newtech Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Χαχα το εψαξες λιγο το θεμα ετσι?το ξερω βρε.αλλα το βαζεις επανω στο κουτι και το καλωδιο το συνδεεις στις πισω συνδεσεις της μητρικης.και ουτε γατα ουτε ζημια.στην μυτη λεει ειναι η καμερα. Απλα ασχολουμε με Hidden Cams. Σε επιτραπεζια ρολογια , ρολογια χεριος , αναπτηρες , μπρελοκ , mp3 players κτλ... σε πολυ καλητερη αναλυση
newtech Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Τιποτα hidden cam σε ηχειο παιζει? Ναι σε ηχεια στυλ PC. αλλα τωρα βγηκαν στην αγωρα (εχει κανα μηνα) κ ειναι πανακριβα.
default Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 μονο που δεν εχει την 2500 το crazy...εχει την 2800 που ειναι τρισαθλια στην ποιοτητα φωτογραφιας. η 2500 ειναι αψογη οπως και οι περισσοτερες φωτογραφικες της fujifilm με χαρακτηριστικο την καλη ποιοτητα φωτογραφιας ανεξαρτητως budget. απλα ηθελα να τονισω οτι οτιδηποτε παγιδα και φολα προιον που και που βγαζει μια καλη εταιρια...που το χανεις που το βρισκεις στο crazy σε τιμη ΄΄σκοτωμα΄΄... να σε ρωτησω αφου εχεις την 2500...βγαζει τοσο καλο βιντεο οσο εχω διαβασει???το σκεφτομαι να την αποκτησω στα 220 € που κανει τωρα Ελειπα σε ενα γαμο γιαυτο η απαντηση μου καθυστερημενη. Βιντεο να σου πω την αληθεια δε γνωριζω διοτι αδιαφορω, οταν αγοραζω μια φωτογραφικη με ενδιαφερει να εχει μανουαλ λειτουργια και καλο φακο ολα τα αλλα (οπως touch screen, video etc) τα θεωρω φρου-φρου. Για να ειμαι ειληκρινης δε γνωριζα οτι η 2800 ειναι τοσο κακη, φανταστηκα οτι επειδη ειναι στην ιδια σειρα θα ειχε παρομοια χαρακτηριστικα.
SpirtouLisS Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Ελειπα σε ενα γαμο γιαυτο η απαντηση μου καθυστερημενη. Βιντεο να σου πω την αληθεια δε γνωριζω διοτι αδιαφορω, οταν αγοραζω μια φωτογραφικη με ενδιαφερει να εχει μανουαλ λειτουργια και καλο φακο ολα τα αλλα (οπως touch screen, video etc) τα θεωρω φρου-φρου. Για να ειμαι ειληκρινης δε γνωριζα οτι η 2800 ειναι τοσο κακη, φανταστηκα οτι επειδη ειναι στην ιδια σειρα θα ειχε παρομοια χαρακτηριστικα. Σε ευχαριστω που μου απαντησες. ναι οντως φαινεται περιεργο αλλα ενταξει συμβαινει συχνα τελευταια οι διαδοχοι να μην ειναι αξιοι των πατερων...κατι δεν δουλεψε σωστα στη fujifilm οταν εβγαζε την 2800. να τονισω οτι την μηχανη δε την εχω. αλιμονο να τις ειχαμε ολες. απο πολυ ψαξιμο ειδα οτι τη θαβουν παντου. και συνηθως το θαψιμο εχει βαση...οι εκθιασμοι μηχανων ειναι συνηθως που σε κανουν να παρεις κατι μετριο
esertas Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Πήρα το στικάκι ΡΝΥ8gb.Φαίνεται πολύ μικρό και αρκετά γρήγορο για τα λεφτά του. Μόλις το παρέλαβα το στικάκι, είναι αρκετά γρήγορο (11,5 mb λήψη 22,5 αποστολή). Αρκετά καλό για τα λ7 του και πάρα πολύ μικρό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.