scullyist Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Καλημέρα... Υπάρχει κουτί πιο μικρό κι από Midi tower (αν δεν είναι και καθόλου tower, ακόμη καλύτερα) με δεδομένο να μπορεί να στεγάσει Micro ATX, corsair 430CX psu, x6 1055t (gpu μόνο Οnboard, δεν ξέρω τι θα μπει μελλοντικά σε ανεξάρτητη). Έχω δει τον καρα-υπέροχο κύβο Lian Li, αλλά δεν θέλω να δώσω και 150Ε Τίποτα παραπλήσιο και σε σαφώς πιο γήινη τιμή? Βασικά έχω βαρεθεί τους πύργους και θα ήθελα και κάτι σχετικά σημαζεμένο/"κομψό", για να μπορεί να μπει και πάνω στο γραφείο.
Thanos1972 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Αυτο ωραιο φαινεται PC Case Mini Tower 275 Watt Black Αλλιως πηγαινε στο visionstudio και ριξε μια ματια στα κουτια και επελεξε MINI TOWERS και δες και καποιες αλλες επιλογες. Αν και εγω θα πηγαινα σε αυτο Thermaltake Armor A30 VM70001W2Z αλλα ειναι ψιλοακριβο. Δες επισης εδω Eurocase S360/NP MiniTower Black αλλα δεν ξερω εαν χωραει το τροφοδοτικο. Επισης εχει και το e-shop καποια ωραια στην κατηγορια Mini tower
macabre_sunsets Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Δες και αυτό άμα θέλεις. ~55-60€ νομίζω έχει τώρα στο Amazon.
TheDevilMayCare Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Aopen G325 http://www.skroutz.gr/s/87674/Aopen-G325.html Φθηνοτερο δε γινεται -Τιμή: €39,00 Τροφοδοτικο (& vga?) πρεπει να δεχεται...τα παντα ολα
Ian_Dragonheart Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 coolermaster haf 922...για την τιμη του είναι φοβερο...
macabre_sunsets Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Αν δεν κάνω λάθος, το τροφοδοτικό στο AOpen βρίσκεται εκτός κουτιού, κάτι που ίσως «παραξενέψει/ξινήσει» κάποιους.
TheDevilMayCare Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Γι' αυτο ακριβως λεω, οτι δεχεται ολα τα τροφοδοτικα Επισης & vga-μακρυναρια (δεν ειμαι σιγουρος για ολες..) Reviews: http://www.hardwarezone.com/product-guide/view/47197/review/47200 http://www.tweak.dk/review/AOpen_G325_Gaming_Case_UK/684/3/2 http://www.technic3d.com/review/gehaeuse/246-aopen-g325-gamer-cube/3.htm
scullyist Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Αρχικά, ευχαριστώ παιδιά για τη βοήθεια. @Τhanos: με εξαίρεση το e-shop, τα άλλα τα είχα δει και όντως το Armor ήταν το μόνο που μου γυάλισε λίγο. Όμως όντως αν πάω για τέτοιο ποσό, έχω φύγει κατευθείαν για το Lian Li V351B, το οποίο βγαίνει στα 111Ε (σήμερα το ανακάλυψα αυτό, χθες αναφερόμουν στο νεότερο V352B που είπα για 150Ε), τα οποία είναι και ακριβώς αυτό που θα ήθελα στο αισθητικό κομμάτι (περί κομψού και εντελώς λιτού design ο λόγος. Και μαύρου lol). @macabre, το δικό σου δεν το είχα ανακαλύψει μιας που δεν είχα δει καθόλου άμαζον, είναι όντως μια καλή μέση λύση οικονομικά (περίπου 66.5 βγαίνει)και αρκετά συμπαθητικό και στο design του. Υπέροχη η παρουσίαση σου btw, μπράβο. Το Aopen δεν το συζητάμε, τέλειο στην τιμή του. Αλλά δεν μου κάνει καθόλου κούκου =P (LOL περί εξωτερικού τροφοδοτικού). @Ιαν thanks αλλά δεν ψάχνω για κανονικό πύργο Οπότε μέχρι στιγμής κρατώ υποσημείωση το blockbuster ως μέση λύση σε όλα τα επίπεδα και το V351B για την περίπτωση που υπερβώ τον αρχικό μου σκοπό περί μέσου budget. Γενικά μου έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι θεωρούνται ψιλοτοπ τα Lian (ισχύει?), πιστεύεται ότι όντως αξίζει το παραπάνω +50άρικο σε σχέση με το blockbuster (μιλώντας για την ουσία πλέον, περί εργονομίας+λειτουργικής ποιότητας)?
macabre_sunsets Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Εάν θέλεις κάποια παραπάνω πληροφορία σχετικά με το Blockbuster μην διστάσεις να ρωτήσεις. Εάν πάντως «σε παίρνει» να δώσεις +50€ τότε πήγαινε στο Lian. Ίσως η κατασκευή του να είναι πιο στιβαρή από του Blockbuster. Εγώ είχα επιλέξει το Blockbuster κυρίως α) λόγω της «οικονομικής» του τιμής, β) λόγω του ότι το τροφοδοτικό δεν βρίσκεται πάνω από τον επεξεργαστή ελπίζωντας να χωρέσει η ψύκτρα που ήδη είχα και γ) λόγω του επάνω ανεμιστήρα, μήπως βοηθούσε καλύτερα στην ψύξη (τελικά κατέληξα να μην τον χρησιμοποιώ καθόλου πάντως). Θα σε συμβούλευα πάντως να ψάξεις για όσο το δυνατόν πιο πολλές φωτογραφίες μπορείς να βρεις από όποιο κουτί «βάλεις στο μάτι», ώστε να δεις πώς και εάν χωράνε τα εξαρτήματα που θέλεις να χρησιμοποιήσεις.
scullyist Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Να 'σαι καλά macabre, ευχαριστώ. Πάντα το κάνω και ήδη έχει κανα 20λεπτο που "ξεσκονίζω" το blockbuster. Μόλις τέλειωσα το διάβασμα εδώ. Εσύ έκοψες μια λαμαρινίτσα, αλλά ο τύπος εκεί του άλλαξε τα φώτα στην κυριολεξία στο κόψε ράψε για να χωρέσει τ'άντερα του μέσα και ως συνέπεια να το ψήξει και καλύτερα Πόνεσα μόνο που το είδα LOL
macabre_sunsets Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Όντως το «παράκανε» λιγάκι ο τύπος αυτός. Δες και την θετική πλευρά όμως, είναι εύκολο να κάνεις «μόντες» στο κουτί. Κατά την γνώμη μου πάντως δεν χρειάζεται να γίνουν «μόντες». Όλα τα εξαρτήματα χωράνε μια χαρά (δεν μιλάω για κάποιο "extreme" εξάρτημα, βλέπε custom λύσεις ψύξης ή τεράστιες ψύκτρες). Εάν είχα υπολογίσει από πριν τον χώρο για την ψύκτρα δεν θα έκοβα την λαμαρίνα (το έχει ψιλομετανιώσει λιγάκι για να είμαι ειλικρινής). Πάντως θέλει αρκετή προσοχή το χέρι μέσα στο (συγκεκριμένο) κουτί καθώς εύκολα μπορείς να κοπείς/γρατζουνιστείς εάν είσαι και λίγο απρόσεχτος/«χοντρο-χέρης» (φιλικά το τελευταίο).
Thanos1972 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Παντως το armor εδω το εχει λιγο πιο φθηνο ThermalTake VM70001W2Z ARMOR A3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.