Προς το περιεχόμενο

seagate σκληροι δισκοι

overpower

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τυπικα αμα θες βαλε τους 2 δισκους σε αλλο μηχανημα αν εχεις και ξανακανε τεστ.wtf???πες οτι ο μεσα χτυπησε επειδη το ρευμα του τροφοδοτικου δεν ειναι καλο.αλλα και ο εξω??κανα allo pc να τεσταρεις τον εξω δισκο??/

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

χαχαχαχπαντως για τον εδωτερικο αλλου δεν χρειαζεται μιας και το καταλαβενω απο τα αρχει που δεν μπορω να αντιγραψω,και αποσυμπιεσω πλεον.ευτυχως απο την αρχη backup κρατουσα.ty! ααα και αν δεν εχω αποδειξη τι γντ τοτε? γινετε καπως να την βρουμε?

ααααα εχω κολισει ενα χαρτακι με την ημερομινια που το αγορασα,γιατι ειχε παλυ καποιο προβλημα.οκ ty φιλε

Δημοσ.

απλα το ειπα για τον εσωτερικο μηπως μια στο εκατομυριο ετρωγε κανα αλλο κολλημα αλλα αφου μου λες το ιδιο και στον εξωτερικο απο αλλο pc τα εφτυσε.αν δενεχεις αποδειξη τοτε πακετακι και πισω στο εξωτερικο στην seagate απευθειας και τους 2 δισκους.

Δημοσ.

για τον εξωτερικο τρεξε το SeaTools (Seagate's). μπορει το σεντινελ να μην διαβαζει τα σωστα στοιχεια.

οσο για τον μεσα πολλοι λενε να στρεσαρουμε το δισκο επι 1μηνα να φανει τι παιζει.

http://www.techimo.com/forum/general-tech-discussion/250109-hdd-health-question.html

παντως μου εχει τυχει και εξ.κουτι & να χαλασει δισκο απο ασταθεια ρευματος.

μετα απο κατι μερες τα εφτυσε ολο το pc mazi me τον OS hdd.

οταν τους εβαλα σε αλλο pc o OS hdd ειχε χαλασει η πλακετα και φαινοταν σαν CD/DVD!

o εξωτ. χαλασμενο TOC...

Δημοσ.

μπορει και ενα μηνα να παιζει μια χαρα και να κανει bad sectors απο κανα παραξενο ρευμα.οι δισκοι ειναι οτι πιο ευαισθητο.

Δημοσ.

Ε καλά, προφανώς. Ο τρόπος που λέει ο ipal είναι για να καταλάβεις αν ο δίσκος έχεις «προδιάθεση» να τα πεθάνει νέος...

Δημοσ.

παντως επειδη ειχαπαντα Ups ολοι οι δισκοι παρα πολλοι που εχω αλλαξει κανενα θεμα.αντιθετα σε ατομα χωρις ups εχω δει να χτυπανε αβερτα δισκοι

Δημοσ.

Δεν είχα ποτέ ups και μου χτύπησε ο πρώτος δίσκος φέτος μετά από 15 χρόνια. Όταν λέω χτύπησε, εννοώ έβγαλε 2 bad sectors.

Δημοσ.

ειναι και θεμα περιοχης ρευματος.ειναι και αν εχεις καλο τροφοδοτικο η απο αυτα του κιλου:D.σε εναν που ειχε ups και εμενε βουλα που ειχε χαλια ρευμα δυο φορες που εβγαλε το ups απο πανω για x y logo χαλασε και απο ενας δισκος.

Δημοσ.

Δεν είχα ποτέ ups και μου χτύπησε ο πρώτος δίσκος φέτος μετά από 15 χρόνια. Όταν λέω χτύπησε, εννοώ έβγαλε 2 bad sectors.

νταξ δεν εγινε και κατι. οσα και να βγαζει κανεις ενα low level με το Hirens boot cd και αν τα βγαζει παλι τοτε πισω αν ειναι να παει εξωτερικο

Δημοσ.

επειδη ειχε προβλημα ο εσωτερικος,υπαρχει περιπτωση να κολλουσε ο υπολογιστης?

σημερα πηγα να τον ανοιξω αλλα μου εβγαλε disk check,αφου τελειωσε ο υπολογιστης κολλησε. μετα εκανα επανεκκινηση.

μου ξαναεβγαλε το disk check και αφου τελειωσε, ο υπολογιστης ξανακολλησε και τον εκλεισα. μετα εβγαλα το sata,και του ρευματος,τον ανοιξα και ολα οκ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...