panoos3162 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δεν είναι ακριβής η περιγραφή αλλά θα μπορούσε να γίνει κ έτσι. Είχα εναν ιο που μου εβγαζε προβλημα σε ενα dnsq.dll αρχειο στο system32 (εχω win xp ) πήγα να κάνω εκκινηση σε ασφαλη λειτουργεία για να το σβήσω από το registry κai μολισ φορτωνε drivers εκανε επανεκκινηση. phga meta sto boot.ini κ τσεκαρα την επιλογη safe mode στην εκκινηση . τελικα από τότε μολις εβγαζε την εικόνα των windows εκανε παλι επανεκκινηση. Βρήκα ενα δεύτερο σκληρο 20GB και έκκανα καινουρια εγκατασταση εκει . Mολις τελειωσα εβαλα και τοn arxiko 80arh σαν slave. Μολις έκανε εκκινηση μου εβγαλε κατι disk checkings και μολις μπηκε στα windows de fenotan o 80αρης. Στη διαχείριση δισκων μου βλέπω τα αποκάτω. το θέμα είναι ότι δεν θελω α χάσω τα αρχεία που έχει ο 80αρης. Άμα κάνω "προετοιμασία δίσκου" θα φαινεται άδειος.Έτσι δεν είναι. Αμα κανω μετά ανακτηση αρχείων θα τα βρω όλα? Καλή Ανάσταση !!!
panoos3162 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 το οτι δεν απαντάει κανενας στις απορίες μου σημαίνει οτι είναι πολύ προχωρημένες? καντε ενα κόπο ρε παιδιά γιατί είναι ενός φίλου και εγώ θα φύγω από το μέρος που είμαι μεθαύριο.
lexmark Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 το οτι δεν απαντάει κανενας στις απορίες μου σημαίνει οτι είναι πολύ προχωρημένες? Ή αυτό που είπες θα είναι ή το ότι έχει απαντηθεί η ερώτησή σου όχι και λίγες φορές και με μια μικρή αναζήτηση (πεδίο πάνω δεξιά σε κάθε σελίδα του φορουμ, βλπ. και screenshot στο spoiler) μπορείς να λύσεις το προβληματάκι σου 1ο link 2o link
washcloud Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Active File Recovery και θα τα βρεις όλα. (Αν και θα μπορούσες μέχρι και τα Win να διορθώσεις - υπάρχει τρόπος)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.