Προς το περιεχόμενο

Oνειρα που βγαινουν αληθινα?

PP1969

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οχι απλά είπα να γνωστοποιήσω τα χαρίσματα που διαθέτω, εξάλλου γιατί να το κρύψω .. σε λίγα χρόνια θα βγάλω ασπρες τρίχες στα μαλλιά.περνανε τα χρόνια...

Ελα ρε πλάκα κάνω δε πιστεύω στις μαλακίες του χαρδαβέλλα

Παντως τα περιστατικά που ανέφερα είναι αληθινα

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

τα ονειρα ειναι κομματια του εαυτου σου δεν νομιζω να ειναι τυχαια

μπορει να μην ειναι ακριωης με την εννοια οτι αν δεις κατι θα γινει ακριβως το ιδιο αλλα το νοημα που σου περνανε θελεει λιγο ψαξιμο

Δημοσ.

Τελευταία βλέπω πολλά όνειρα.

Πριν καμία εβδομάδα έβλεπα ότι έφευγα για αεροπορικό ταξίδι παρέα με ένα φίλο για μια σκανδιναβική χώρα και είχα ανταλλάξει όλα τα χρήματα μου με λαχεία αντί για συνάλλαγμα.

Χθες πάλι έβλεπα ότι μαγείρευα φαγητό μαζί με τον ...Παρλιάρο και στη συνέχεια μαγείρευε και εκείνος για εμένα και την παρέα μου. Εννοείται δοκίμασα και από τα δύο.

Την άλλη φορά έβλεπα ένα λευκό φέρετρο στο σπίτι μου.

Πραγματικά δεν ξέρω αν όλα αυτά έχουν κάποιο νόημα ή όχι. Τα αποδίδω μάλλον στο άγχος που έχω τελευταία.

Δημοσ.

εγω μια φορα ειχα δει ενα ονειρο οπου ολο το σπιτι ειχε γεμισει σκατα.αλλα και εξω απο το σπιτι το ιδιο σκηνικο.παντου σκατα,ολος ο κοσμος ηταν γεματος σκατα,ενας ατελειωτος βοθρος.

επειδη μικρος διαβαζα τους ονειροκριτες που επαιρνε η γιαγια μου,ηξερα οτι τα σκατα σημαινουν λεφτα,χρημα,πλουτος. ακομα τα περιμενενω.. :mrgreen:

Δημοσ.

Εχω πιστευω στα ονειρα 100% , τις περισσοτερες φορες μου βγαινουν ειδικα οταν ειναι κατι σοβαρο οπως πχ υγεια , σπουδες κλπ , μαλιστα το τελευταιο ονειρο ειδα ηταν για το πτυχιο μου ειχαν μινει τα 4 πιο παλουκια της σχολης ( ΣΑΕ ,ΣΑΕ 2 , ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ 3 , ΦΥΣΙΚΗ ) και εκει που δεν πιστευα οτι θα παρω πτυχειο ποτε μου ειδα το ονειρο και μου ειπε η μανα κατι με την σχολη ε οσο απιστευτο και αν φαινεται στην πρωτη εξεταστικη περασα 3 στα 4 και την 2η το τελευταιο μαθημα :-D :-D :-D

Δημοσ.

Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί τα όνειρα όλων είναι τόσο απλά ότι έφαγαν κάτι η ότι υπήρχαν σκατά γύρο τους η ότι μάλωσαν με κάποιον η ότι πήγαν ταξίδι κλπ πράγματα δηλαδή που μπορούν να συμβούν στην καθημερινότητα τους και εμενα τα όνειρα μου είναι τεραστια και με πολλές λεπτομέρειες αλλα πάντα αφορούν πράγματα αδύνατα να συμβούν στην πραγματικότητα ? (παιχνίδια δεν παίζω , ταινίες σπανια βλέπω αλλα δεν με επηρεάζουν και ούτε έχουν σχέση το θέμα τους με τα όνειρα μου).

Μια φίλη κοίταζε έναν ονειροκρίτη για να δει τι σημαίνει το όνειρο που είδε και μου λέει τι όνειρο είδες να σου πω τι σημαίνει ? αρχίζω λέω και εγώ και δεν ήξερε από που να αρχίσει ήταν τόσα πολλά τα στοιχεια και ο ονειροκρίτης δεν εξηγούσε τίποτα από αυτά που είδα.

Μήπως να αρχίσω να καταγράφω τα όνειρα μου για σενάρια ταινιών επιστημονικής φαντασίας να χεστώ στα euros ? :unsure:

• Moderators
Δημοσ.
Μήπως να αρχίσω να καταγράφω τα όνειρα μου για σενάρια ταινιών επιστημονικής φαντασίας να χεστώ στα euros ? :unsure:

Why not?

Όταν οι περισσότερες ταινίες πια είναι αναμασημένα σενάρια, καιρός να πάμε σε "ΚΑΨ' ΤΑ ΟΛΑ!" καταστάσεις. :D

Δημοσ.

Κάποιος έσφαξε έναν χοντρό χρησιμοποιώντας μία κατάνα μέσα σε ένα ελικόπτερο κι εγώ κοιτούσα. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ..ξύπνησα με κλάσιμο.

Δημοσ.

Ή δε βλέπω ή δε τα θυμάμαι. Μάλλον το δεύτερο..

2-3 φορές το χρόνο να ξυπνήσω και να θυμάμαι τι είδα! :-(

• Moderators
Δημοσ.

Εμένα πάλι, απόψε έκατσε video game όνειρο.

Έπαιζα κάτι ώρες Witcher και μετά το έβλεπα στον ύπνο μου και ξύπνησα κουρασμένος.

Πού είναι τα lucid dreams να κλείνω τον διακόπτη στο όνειρο και να πάω σε πιο ενδιαφέρον "θέμα"; ;)

Το χειρότερο πάντως είναι κάποια όνειρα που απλά θεωρώ ότι το υποσυνείδητο μου με troll-άρει άσχημα. :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...