Προς το περιεχόμενο

Oνειρα που βγαινουν αληθινα?

PP1969

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω δει ονειρα που βγαινουν λιγο αληθεια.οχι δεν θα αναβαλω κατι.αν ερθει η ωρα μου ηρθε τι να κανω.κατα τα αλλα τα oneira rulezzz

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το μοναδικό όνειρο που είχα δει και βγήκε ήταν όταν είμουν 18 χρονών και στον ύπνο μου είδα οτι ο γκόμενός μου με κερατώνει. Μετά που το σκέφτηκα κατέληξα οτι το υποσυνείδητό μου είχε πιάσει λεπτομέριες που εγώ απλά δεν ήθελα να δω και μου το έβγαλε στο όνειρο. "Ξύπνα μωρη ηλίθια σε κερατώνει!" :-(

Δημοσ.

Το μοναδικό όνειρο που είχα δει και βγήκε ήταν όταν είμουν 18 χρονών και στον ύπνο μου είδα οτι ο γκόμενός μου με κερατώνει. Μετά που το σκέφτηκα κατέληξα οτι το υποσυνείδητό μου είχε πιάσει λεπτομέριες που εγώ απλά δεν ήθελα να δω και μου το έβγαλε στο όνειρο. "Ξύπνα μωρη ηλίθια σε κερατώνει!" :-(

ακριβως οπως το ειπες.ακομα και αν πιανουμε λεπτομερειες δεν θελουμε να το δεχτουμε οτι γινεται αυτο και πολλες φορες κλεινουμε τα ματια μας.και αντι να βρεθει καποιος φιλος να στο πει και ισως να μην το πιστευες στο ειπε το ονειρο σου

Δημοσ.

Δεν με επηρεάζουν τα όνειρα αλλά είναι πάρα πολλές οι deja-vu φορές από σκηνικά που έχω δει επ' ακριβώς στον ύπνο μου. Ίσως είναι bug αλλά θυμάμαι πάνω κάτω πριν πόσους μήνες είδα το όνειρο όταν συμβαίνει το σκηνικό.

Βέβαια εδώ και χρόνια βλέπω πολύ συχνά ένα συγκεκριμένο όνειρο σε 2 εκδόσεις. Δυστυχώς δεν είναι τα νούμερα του Τζόκερ.

Δημοσ.

Και γω βλέπω όνειρα κατα διαστήματα που βγαίνουν αληθινά.πχ πριν μια βδομάδα είδα οτι μου μπήκαν 300€ στο λογαριασμό μου και την επόμενη μέρα με παίρνει η νουνά μου τηλέφωνο και μου λέει θα σου δώσω ένα χαρτζιλικάκι 200€.Δε θέλω να το παίξω κάποιος αλλά πιστέυω οτι είναι κάποιο απο τα χαρίσματα των παιδιών του απριλη-Ιουνη του '83

Tα παιδια Ιλντιγκο που ελεγε ο Χαρδαβδελλας?

Κοιταξε, το να δεις το χαρτζιλικι που θα σου δωσει η νουνα δεν ειναι κατι ιδιαιτερο. Σημασια εχει να δεις πχ. το αυριανο Σαλκε-Μασντσεστερ να ερχεται 4-0, να το παιξεις Ακριβες Σκορ στο Παμε Στοιχημα και να κονομησεις τ αντερα σου:lol:

Δημοσ.

Προσωπικη τοποθετηση:

Το ανθρωπινο ειδος , ειναι το μονο απο τα ζωα που γνωριζει οτι υπαρχει μελλον και οτι σε αυτο καποια στιγμη θα πεθανει. Σιγουρα ενοχλητικη σκεψη. Απο αυτο το γεγονος ξεπηδουν τα παντα -> μετα θανατο ζωη -> ψυχη -> υπερφυσικο -> ανωτερο ον -> θεος/θεοι κτλ. Ο ανθρωπος ανα του αιωνες παντα ηθελε να προβλεψει την στιγμη αυτη (που θα πεθανει δλδ) , οποτε ξεκινησε την προσπαθεια να βρει τροπους για να την ανακαλυψει. Ολες οι υπολοιπες κατωτερης σημασιας προβλεψεις ειναι προφανως πιο "ευκολο" να πραγματοποιηθουν. Αναλογα με το επιπεδο ανθρωπινης-συλλογικης νοημοσυνης εχουμε περασει απο διαφορα σταδια : σημεια της φυσης (κεραυνος, ηλιος (εκλειψεις κτλ) , ουρανια σωματα, σχετικες θεσεις των αστρων ως προς τον ανθρωπινο παρατηρητη και τα σχηματα που φτιαχνουμε με την φαντασια μας (κοινως ζωδια) , εντοσθια ζωων , κοκκαλα ζωων κτλ , χειρομαντια, ονειρομαντια και πιο συγχρονα ταρω, καφες , μεντιουμ κτλ.

Ενω λοιπον εχουμε φτασει αισιως στο 2011 και ενω υπαρχει πλεον η γνωση οτι ολα αυτα ειναι τιποτα αλλο απο ψευδοεπιστημες , ειναι τοσο δυνατος ο φοβος του θανατου που ο ανθρωπος αδυνατει να αποβαλλει την αναγκη για προβλεψη του μελλοντος-μοιρας και της αναγκης να ανακουφιζει αυτην του την φοβια με το να εφευρισκει τροπους ωστε να ζει κ μετα απο αυτον (θρησκειες κτλ)

Και ενω π.χ. ο χριστιανισμος ειναι τοσο εξυπνος ωστε να λεει "πιστευε και μην ερευνα " κ "αγνωστες οι βουλες του θεου" , οι διαφορων ειδων μαντειες συνυπαρχουν ακομα με τις θρησκειες με αμεσο αποτελεσμα τον πλουτισμο ολων αυτων που κοροιδευουν τον κοσμακη (τηλεπερσονες με ζωδια, ταρω , μεντιουμ κτλ).

Πιστευω οτι με λιγα λογια (γιατι λιγες αραδες δεν φτανουν) απαντω με οχι-οχι-οχι.

ρε τι ωραία που τα είπες, μπράβο με καλυψες απόλυτα.

Εν τω μεταξύ τι είναι τα όνειρα? Υπάρχει κάποια τεκμηριωμένη επιστημονική θεωρία?

Δημοσ.

δεν ξερω πως θα αντιδρούσα πχ στο παράδειγμα που δίνει ο τοπικ σταρτερ αλλά μικροπράγματα που βλέπω στα όνειρα συμβαίνουν.........

πχ βλεπω 2 στυλό μαζί ένα κόκκινο και ένα μπλε σε μια περίεργη διάταξη...ε την επόμενη μέρα θα τα δω κάπου σχολείο/σχολή/φρο/δουλεια

ή βλέπω κιτρινο κορδόνι παπουτσιου με περίεργο δέσιμο, την επόμενη μέρα θα το δω να το φοράει κάποιος...

καλά δεν βλέπω αυτά τα 2 συνέχεια μια φορά το καθένα χαχα αλλά πολλά τέτοια παρόμια μικροπράγματα που όμως τα βλέπω....νομίζω λεγεται ντεζαβου κάπως έτσι αλλά δεν έχω ασχοληθεί να δω τι ακριβώς είναι...

Δημοσ.

Συνεχεια βλέπω όνειρα που βγαίνουν αληθινά αλλα δεν με επηρεάζει σε κάτι γιατί δεν πιστεύω πως γίνετε να προβλέψουμε το μέλλον κάτι άλλο παίζει με τον εγκέφαλο μας ίσως. Όλα μου τα όνειρα είναι ρεαλιστικότατα δεν θυμίζουν όνειρα που μου περιγραφουν άλλοι, έχω την εντύπωση ότι δεν έχω δει ποτε όνειρο όπως αυτά που λένε ότι είδαν να τρώνε ψαρια κλπ όλα μου τα όνειρα είναι υπερπαραγωγές hollywood και βάλε.

Δημοσ.

Και για να υποστηριξω αυτο που λεω, χθες που σας ελεγα οτι δε βλεπω αλλο οτι "πηδαω"..το σημερινο ονειρο ηταν τετοιο...!!

Κανονισα 2 (αλλα δυστυχως μονο στο ονειρο μου)..

Βεβαια ειχα ρουφηξει και κατι ποταρες (μπομπιδια στανταρ..) οποτε και δρακους μπορει να εβλεπα!!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Και γω βλέπω όνειρα κατα διαστήματα που βγαίνουν αληθινά.πχ πριν μια βδομάδα είδα οτι μου μπήκαν 300€ στο λογαριασμό μου και την επόμενη μέρα με παίρνει η νουνά μου τηλέφωνο και μου λέει θα σου δώσω ένα χαρτζιλικάκι 200€.Δε θέλω να το παίξω κάποιος αλλά πιστέυω οτι είναι κάποιο απο τα χαρίσματα των παιδιών του απριλη-Ιουνη του '83

Κι εμένα μου έχει συμβεί κάτι παρόμοιο, αλλά έπεσα κι εγώ 100 ευρώ έξω. Είχα δει ότι άνοιξα το ντουλάπι της κουζίνας κι είχε μέσα 100 ευρώ. Το πρωί πηγαίνω με χαρά να το ανοίξω, αλλά δεν είχε καθόλου λεφτά μέσα.

Τα άλλα χαρίσματα των παιδιών του '83 ποια είναι; Εκτός του ότι είχαν την τιμή να ασχοληθεί ο τιτανοτεράστιος Χαρδαβέλλας μαζί τους.

Δημοσ.

Ενα άλλο είναι οτι δεν έχω αρρωστήσει με πυρετό ποτέ στη ζωή μου.ρώτησα και τη μητερα μου πριν λίγο και μου είπε κι αυτη οτι δεν έχω κάνει πυρετο και εμετό απο τότε που γεννηθηκα

Δημοσ.

Ενα άλλο είναι οτι δεν έχω αρρωστήσει με πυρετό ποτέ στη ζωή μου.ρώτησα και τη μητερα μου πριν λίγο και μου είπε κι αυτη οτι δεν έχω κάνει πυρετο και εμετό απο τότε που γεννηθηκα

You should look into it.

Δημοσ.

Δηλαδη σοβαρα θεωρεις τον εαυτο σου ξεχωριστο?...

Και τι σχεδια εχεις λοιπον? θα πας για ανωτερα αξιωματα, δημαρχος, πρωθυπουργος, κυβερνητης κλπ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...