chill Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Και γω βλέπω όνειρα κατα διαστήματα που βγαίνουν αληθινά.πχ πριν μια βδομάδα είδα οτι μου μπήκαν 300€ στο λογαριασμό μου και την επόμενη μέρα με παίρνει η νουνά μου τηλέφωνο και μου λέει θα σου δώσω ένα χαρτζιλικάκι 200€.Δε θέλω να το παίξω κάποιος αλλά πιστέυω οτι είναι κάποιο απο τα χαρίσματα των παιδιών του απριλη-Ιουνη του '83 Έπεσες έξω 100 ευρώ όμως. Σκατά χάρισμα
KilliK Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 καλα και εγω εβλεπα συχνα ονειρα να κανω σεξ με την καθηγητρια μου,την γειτονισσα μου,με celebs η με γνωστες μου αλλα ποτε καποιο απο αυτα δεν βγηκε αληθινο.
panosno1com Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Aν είναι πριν ξυπνήσω, νιώθω ανάλογα πιο καλά ή πιο χάλια, δεν αλλάζει τίποτα στην ζωή μου. Τόσο σουρεαλιστικά όνειρα που βλέπω, δεν γίνονται αλήθεια, ακόμη και στα πιο ρεαλιστικά τους. Εδώ πριν 3 βδομάδες είδα ότι είχα ξαναπάει στον στρατό (!) και μας έκαναν εισβολή οι Vietcong!! Και έχω και πολύ καιρό να παίξω ή δω κάτι με Βιετνάμ μέσα. και γω το βλεπω αυτο ,και μου φαινεται (στον υπνο μου), καπως ανυποφορο, δλδ :πωωω παλι αναφορες παλι ΤΑΕ και τετοια )
slygeo87 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Και 'γω που λέτε είχα δει στον ύπνο μου πως αγόρασα ένα αυτοκίνητο αλλά κάπως...διαφορετικό. Δεν ήταν σαν τα συνηθισμένα. Ηταν ένα ΔΩΜΑΤΙΟ με τιμόνι, λεβιέ και πετάλ. Προσπαθούσα λέει να το κάνω test drive αλλά δεν ήξερα πού παν' τα 4. Ρώτησα κάτι γατόνια μετά και μου 'πανε ότι το αυτοκίνητο ήταν η ζωή μου. ΓΑΜΑΤΟ; Ψαχτείτε.
-nick- Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Όχι δεν πιστεύω ότι τα όνειρα μπορεί να βγουν πραγματικά. Πιστεύω όμως ότι έχουν πολλά να πουν για την ψυχοσυναισθηματική μας κατάσταση, και για αυτό έχουν πολύ ενδιαφέρον , ειδικά τα συνειδητά όνειρα ( Lucid dreams ) . Σχετικά, τσεκάρετε στο http://www.ld4all.com , έχει και ελληνική μετάφραση χάρη σε κάποια αλάνια που έκατσαν και κάναν την μετάφραση
Traumatias Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Πέρυσι τέτοια εποχή έβλεπα στον ύπνο μου μία ότι διάβαζα και μία ότι είχα περάσει αρχιτεκτονική Το πρώτο ήταν γεγονός έτσι και αλλιώς Το δεύτερο δεν έπιασε Για να πιάσει τι πρέπει να δω???Διαβάζετε και ονειροκρίτη εδώ μέσα????
slipknot Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Για να πιάσει τι πρέπει να δω??? Ένα βαθμό μεγαλύτερο ή ίσο του 5 δίπλα απ' το όνομα σου στη λίστα βαθμολογιών του μαθήματος;
Traumatias Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 5????5?????Πως να πιάσεις αρχιτεκτονική με 5??5 σε τι???20651 μόρια έβγαλα πέρυσι και πάλι δεν πέρασα
gang Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 5????5?????Πως να πιάσεις αρχιτεκτονική με 5??5 σε τι???20651 μόρια έβγαλα πέρυσι και πάλι δεν πέρασα Α για την σχολή λες.. ο σλιπκνοτ όπως και εγώ νομίζαμε για το μάθημα "αρχιτεκτονική"
Traumatias Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 χουχου μπα αλλού είναι το πρόβλημα Θα το γουγλάρω να δω τι θα μου βγάλει(αρχιτεκτονικη-ονειροκρίτης ) Καμμένη Edit: Αρχιτέκτονας Αρχιτέκτονες που εκπονούν σχέδια, στα όνειρα σας, σημαίνουν αλλαγές στις επιχειρήσεις σας, που πιθανόν να καταλήξουν σε χασούρα για σας. Για μια νέα γυναίκα που θα δει αρχιτέκτονα, σημαίνει πως θα απογοητευθεί στις φιλοδοξίες και τις προσπάθειες της για έναν ευνοϊκό γάμο. :shock: Δεν το πιστεύω ότι υπάρχει αυτό το πράγμα...Ή μάλλον ότι υπάρχει άτομο που κάθισε να το γράψει αυτό το πράγμα στο web.Ή μάλλον ότι υπάρχει άτομο που είδε αντίστοιχο όνειρο και έψαξε αυτό το πράγμα στο web για να φύγουν οι ανησυχίες του.Ή μάλλον ότι εγώ κάθομαι ακόμα και ασχολούμαι με αυτό το πράγμα. Πάω για ύπνο να ξυπνήσω φρέσκια και με σώας τας φρένας Καληνύχτες
slipknot Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Η αληθινή αρχιτεκτονική έχει δολάρια και αριθμούς μέσα. Είναι τρομακτική.
pappous_soulis Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Το δεύτερο δεν έπιασε Για να πιάσει τι πρέπει να δω??? Τα θέματα. Η αληθινή αρχιτεκτονική έχει δολάρια και αριθμούς μέσα. Είναι τρομακτική. Nerd.
koulouri Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Εγω παρατηρησα οτι βλεπω ονειρα αναλογα με το τι με απασχολει.. Πχ βλεπω ονειρο αναλογα με τις δουλειες που εχω να κανω την επομενη μερα-βδομαδα, ή αναλογα με αυτα που ειδα-εκανα την μερες που περασε!! Καμια ευχαριστηση πλεον.. παλια εβλεπα οτι πηδουσα γκομενες.... Sent from my iPhone using Insomnia
Dark_son20 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 εμενα πάντως το μυαλό μου όταν έχω πχ μεγάλο πρόβλημα σε κάνα server ktlp συνεχίζει να δουλεύει κατά τον ύπνο, πολλές φορες ξυπνάω ξαφνικά (σαν τρομαγμένος) και έχω την λύση... αυτό πρέπει να έχει γίνει 5-6 φορες, συνήθως σε μεγάλα προβλήματα με exchange ενεργοποιείται
liakjim Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Προσωπικη τοποθετηση: Το ανθρωπινο ειδος , ειναι το μονο απο τα ζωα που γνωριζει οτι υπαρχει μελλον και οτι σε αυτο καποια στιγμη θα πεθανει. Σιγουρα ενοχλητικη σκεψη. Απο αυτο το γεγονος ξεπηδουν τα παντα -> μετα θανατο ζωη -> ψυχη -> υπερφυσικο -> ανωτερο ον -> θεος/θεοι κτλ. Ο ανθρωπος ανα του αιωνες παντα ηθελε να προβλεψει την στιγμη αυτη (που θα πεθανει δλδ) , οποτε ξεκινησε την προσπαθεια να βρει τροπους για να την ανακαλυψει. Ολες οι υπολοιπες κατωτερης σημασιας προβλεψεις ειναι προφανως πιο "ευκολο" να πραγματοποιηθουν. Αναλογα με το επιπεδο ανθρωπινης-συλλογικης νοημοσυνης εχουμε περασει απο διαφορα σταδια : σημεια της φυσης (κεραυνος, ηλιος (εκλειψεις κτλ) , ουρανια σωματα, σχετικες θεσεις των αστρων ως προς τον ανθρωπινο παρατηρητη και τα σχηματα που φτιαχνουμε με την φαντασια μας (κοινως ζωδια) , εντοσθια ζωων , κοκκαλα ζωων κτλ , χειρομαντια, ονειρομαντια και πιο συγχρονα ταρω, καφες , μεντιουμ κτλ. Ενω λοιπον εχουμε φτασει αισιως στο 2011 και ενω υπαρχει πλεον η γνωση οτι ολα αυτα ειναι τιποτα αλλο απο ψευδοεπιστημες , ειναι τοσο δυνατος ο φοβος του θανατου που ο ανθρωπος αδυνατει να αποβαλλει την αναγκη για προβλεψη του μελλοντος-μοιρας και της αναγκης να ανακουφιζει αυτην του την φοβια με το να εφευρισκει τροπους ωστε να ζει κ μετα απο αυτον (θρησκειες κτλ) Και ενω π.χ. ο χριστιανισμος ειναι τοσο εξυπνος ωστε να λεει "πιστευε και μην ερευνα " κ "αγνωστες οι βουλες του θεου" , οι διαφορων ειδων μαντειες συνυπαρχουν ακομα με τις θρησκειες με αμεσο αποτελεσμα τον πλουτισμο ολων αυτων που κοροιδευουν τον κοσμακη (τηλεπερσονες με ζωδια, ταρω , μεντιουμ κτλ). Πιστευω οτι με λιγα λογια (γιατι λιγες αραδες δεν φτανουν) απαντω με οχι-οχι-οχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.