Προς το περιεχόμενο

Oνειρα που βγαινουν αληθινα?

PP1969

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σας εχει τυχει να δειτε κατι στον υπνο σας και να βγει αληθινο?

Επηρεαζεστε απο τα ονειρα? Αν πχ. αυριο ετοιμαζεστε να ταξιδεψετε στο χωριο για το Πασχα αλλα αποψε δειτε οτι παθατε τροχαιο ατυχημα θα το αναβαλλετε?

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Προσωπικα αμα δω οτι σκοτωνομαι σε τροχαιο, το αναβαλλω το ταξιδι...

Πως επηρεαζεσαι?

Τι ειδες και βγηκε? Μηπως κατι που περιμενες?

• Moderators
Δημοσ.

Εγω παλι επι 1 μηνα βλεπω οτι περιμενω το μετρό στον τερματικο σταθμο και ερχεται με φουλ φόρα και σκαει και ΠΡΙΝ σκοτωθουμε ολοι εκει, ξυπναω, αλλαζω πλευρο και ξανακοιμαμαι σε 1 λεπτο.

Επρεπε να μην εβγαινα 1 μηνα τωρα ποτε απο το σπιτι μου?

Και παλαιοτερα ομως, εβλεπα οτι ανεβοκατεβαινα με το αυτοκινητο μια κατηφορα-ανηφορα επι ωωωωωωωρες. Και ξανα και ξανα και ξανα. Δεν εγινε κατι. Απλα σταματησα να το βλεπω :P

Οποτε:

οχι

οχι - οχι

:)

Δημοσ.

Σοβαρα βλεπεις το ιδιο ονειρο επι ενα μηνα?

Ισως ειναι σοβαρο, μηπως πασχεις απο καμμια ψυχωση?

• Moderators
Δημοσ.

Σοβαρα βλεπεις το ιδιο ονειρο επι ενα μηνα?

Ισως ειναι σοβαρο, μηπως πασχεις απο καμμια ψυχωση?

Ναι, δεν ειναι και τοσο επωδυνο οσο φανταζεσαι, απλα ξυπναω για μερικα δευτερολεπτα σχεδον καθε βραδυ :)

Οχι, ουτε εχω την ταση να δολοφονω ουτε διαλειψεις τυχαινει να εχω :P :mrgreen:

Δημοσ.

Ναι, δεν ειναι και τοσο επωδυνο οσο φανταζεσαι, απλα ξυπναω για μερικα δευτερολεπτα σχεδον καθε βραδυ :)

Οχι, ουτε εχω την ταση να δολοφονω ουτε διαλειψεις τυχαινει να εχω :P :mrgreen:

Πρόσεξε το, μια φορά ένας μαύρος είχε ένα όνειρο και μίλησε γι' αυτό. Μετά τον σκότωσαν.

Δημοσ.

Εγώ χτές ηδα ότι ο ξάδερφος μου πήρε ένα αεροπλάνο και το στουκαρε σε ένα δέντρο όλοι οι επιβάτες πέθαναν και αυτός επέζησε.

Είναι τελείος LOL αλλα αυτό ηδα. :P

• Moderators
Δημοσ.

Aν είναι πριν ξυπνήσω, νιώθω ανάλογα πιο καλά ή πιο χάλια, δεν αλλάζει τίποτα στην ζωή μου. :P

Τόσο σουρεαλιστικά όνειρα που βλέπω, δεν γίνονται αλήθεια, ακόμη και στα πιο ρεαλιστικά τους.

Εδώ πριν 3 βδομάδες είδα ότι είχα ξαναπάει στον στρατό (!) και μας έκαναν εισβολή οι Vietcong!!

Και έχω και πολύ καιρό να παίξω ή δω κάτι με Βιετνάμ μέσα. :P

Δημοσ.

Και γω βλέπω όνειρα κατα διαστήματα που βγαίνουν αληθινά.πχ πριν μια βδομάδα είδα οτι μου μπήκαν 300€ στο λογαριασμό μου και την επόμενη μέρα με παίρνει η νουνά μου τηλέφωνο και μου λέει θα σου δώσω ένα χαρτζιλικάκι 200€.Δε θέλω να το παίξω κάποιος αλλά πιστέυω οτι είναι κάποιο απο τα χαρίσματα των παιδιών του απριλη-Ιουνη του '83

Δημοσ.

Δε θέλω να το παίξω κάποιος αλλά πιστέυω οτι είναι κάποιο απο τα χαρίσματα των παιδιών του απριλη-Ιουνη του '83

ποιο ειναι το χαρισμα; το χαρτζηλικωμα απο νονα στα 28; αν ναι, πασο! :devil: :-D :unsure: :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...