elisto Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 καλησπέρα παιδια και καλες γιορτές για να ξεκινησουμε να φτιαξουμε site για hosting,ονόματα και σχεδιασμό ιστιοσελιδων ποιο προγραμμα μας προτίνετε όσο αφορα για το σεδιασμό του site ?? ή ποιόν τροπο εχουμε στο μιαλό μας καποια πράγματα θα θελαμε και μια γνωμη δικία σας... σας ευχαριστουμε και πάλι....
Alan Fall Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Ιστοσελίδες εννοείς. Για σχεδιασμό προτείνω photoshop ή fireworks..
elisto Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 το site θα εχει απο site που εχουμε φτιαξει ήδει και ακόμη λεπτομέρεις για το σχεδιασμό και αλλα tips επίσης θα εχει καταχωρηση για ονόματα επίσης θα εχει καταχώρηση για hosting πιστευω να εγινα κατανοητός!!
dewn735 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δηλαδή, για να καταλάβω, θα φτιάξετε μια σελίδα στην οποία θα δίνετε συμβουλές σχεδίασης σελίδων, και ρωτάτε πως να τη σχεδιάσετε;
fouros Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Άντε με τον καλό να φτιάξετε την ιστιοσελίδα, να μας τη παρουσιάσεις εδώ να γελάσει και λίγο το χειλάκι μας...
v5net Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 και μετά εγώ διστάζω να ξεκινήσω τη σελίδα μου που θα είναι μόνο για προώθηση ιστοσελίδων επειδή δεν θεωρώ αρκετά αυτά που ξέρω και επειδή δεν έχω να παρουσιάσω αρκετά δείγματα καλής δουλειάς. ωχ,τα κατάρτια τώρα τα πρόσεξα...ιστιοσελιδων-προτ ίνετε-σ εδιασμό-μιαλό-δικία ότι νάναι είπαμε.
Themis-T Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 για να ξεκινησουμε να φτιαξουμε site για hosting,ονόματα και σχεδιασμό ιστιοσελιδων ποιο προγραμμα μας προτίνετε όσο αφορα για το σεδιασμό του site ?? Καλησπέρα, Όσον αφορά στο σχεδιασμό του site, σας προτείνω να ψάξετε να βρείτε ένα CMS που θα πληροί τα κριτήρια που θέτετε, άλλα γνωστά και άλλα άγνωστα. Υπάρχει βέβαια και η δυνατότητα σχεδιασμού μίας απλής -ή πιο πολύπλοκης- σελίδας σε HTML. Εάν ενδιαφέρεστε για Reseller hosting και Domain Reseller λογαριασμούς θα μπορούσα να σας βοηθήσω και να σας προτείνω και κάποιες λύσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.