Προς το περιεχόμενο

Αγορά Σουβενίρ από πόλεις του εξωτερικού

Barbara1980

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει προμηθευτεί κάποιος σουβενίρ μέσω ίντερνετ; Π.χ κάποιο σταχτοδοχείο που να γράφει London/Prague, κάποιον αναπτήρα, οτιδήποτε!

Έψαξα στο ebay αλλά μου φανήκαν λίγο τσιμπημένα!

Καλή ανάσταση σε όλους

Δημοσ.

θα του πεις ψεμματα οτι εκεινο το σαβ/κο θα πας με τις φιλες σου για shopping στο λονδινο;

τσιμπημενα ξετσιμπημενα αγορασε τα και φυλαξου. Και προς θεου στο κινητο οχι φωτογραφιες αγκαλια στον πυργο του eiffel

Ο θεος να συγχωρεσει τις αμαρτιες μας, μερες που 'ναι.

περα απ την πλακα, κατι τετοιο;

http://www.cafepress.com/world_souvenirs/6908846

Δημοσ.

χαχαχαχα ε και εσύ λίγο μυαλό θέλει.Στην Αθήνα(και όχι μόνο...) βρίσκεις οπουδήποτε διάφορα, από καπέλα-σημαίες της Αγγλίας μέχρι κούπες μπρελόκ κ.τ.λ.

Τώρα αν από κάτω γράφει made in China ή κάτι τέτοιο μπορείς να αποδείξεις και τις υποκριτικές σου ικανότητες:''α τα καθάρματα!Σαν δε ντρέπονται λίγο!Και να φανταστείς ότι το χρυσοπλήρωσα κιόλας!Και μετά λένε για τους Έλληνες...'' και άλλα τέτοια ωραία :mrgreen:

Δημοσ.

Χμμμμ συνήθως φέρνω μαγνητάκια από όπου και αν πηγαίνω και ζητάω το ίδιο ακριβώς να κάνουν και οι γνωστοί-φίλοι όταν βγαίνουν έξω (πλέον δεν χρειάζεται να λέω τι θέλω να μου φέρουν, όλοι γνωρίζουν) οπότε το ψυγείο είναι ένας Ευρώ-μαγνήτης.

imag0130i.th.jpg

Μιας και δεν παίζουν φράγκα αυτή την περίοδο για άλλο ταξίδι μου έδωσες ιδέα πως θα βγάλω μερικά φράγκα :lol:

Δημοσ.

Χμμμμ συνήθως φέρνω μαγνητάκια από όπου και αν πηγαίνω και ζητάω το ίδιο ακριβώς να κάνουν και οι γνωστοί-φίλοι όταν βγαίνουν έξω (πλέον δεν χρειάζεται να λέω τι θέλω να μου φέρουν, όλοι γνωρίζουν) οπότε το ψυγείο είναι ένας Ευρώ-μαγνήτης.

imag0130i.th.jpg

Μιας και δεν παίζουν φράγκα αυτή την περίοδο για άλλο ταξίδι μου έδωσες ιδέα πως θα βγάλω μερικά φράγκα :lol:

Κι εγώ το ίδιο κάνω..Όπου κι αν πάω φέρνω μαγνητάκια! Και για μένα και σαν δώρα για τους άλλους..Μήπως ν'ανοίξουμε κανένα μαγαζί μαζί να τα πουλάμε??

Δημοσ.

Δεν θα ήταν άσχημη ιδέα :lol:

Δώρα δεν φέρνω μαγνητάκια πάντως γιατί δεν γνωρίζω κανέναν άλλο εκτός από μένα που να εκτιμά την "αξία" τους...........

Δημοσ.

Δεν θα ήταν άσχημη ιδέα :lol:

Δώρα δεν φέρνω μαγνητάκια πάντως γιατί δεν γνωρίζω κανέναν άλλο εκτός από μένα που να εκτιμά την "αξία" τους...........

Και γω τωρα τελευταια άρχισα να μαζευω μαγνητάκια!!! :D Ξεκίνησε από αστείο και εξελίχτηκε σε σίριους μπιζνες! Αλλα δεν έχω πολλά ακομα :-(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...