Barbara1980 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Έχει προμηθευτεί κάποιος σουβενίρ μέσω ίντερνετ; Π.χ κάποιο σταχτοδοχείο που να γράφει London/Prague, κάποιον αναπτήρα, οτιδήποτε! Έψαξα στο ebay αλλά μου φανήκαν λίγο τσιμπημένα! Καλή ανάσταση σε όλους
tsifotis Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 θα του πεις ψεμματα οτι εκεινο το σαβ/κο θα πας με τις φιλες σου για shopping στο λονδινο; τσιμπημενα ξετσιμπημενα αγορασε τα και φυλαξου. Και προς θεου στο κινητο οχι φωτογραφιες αγκαλια στον πυργο του eiffel Ο θεος να συγχωρεσει τις αμαρτιες μας, μερες που 'ναι. περα απ την πλακα, κατι τετοιο; http://www.cafepress.com/world_souvenirs/6908846
Barbara1980 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Χιχι, κάτι τέτοιο ναι! Με άλλες χώρες γίνεται κάτι;
Traumatias Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 χαχαχαχα ε και εσύ λίγο μυαλό θέλει.Στην Αθήνα(και όχι μόνο...) βρίσκεις οπουδήποτε διάφορα, από καπέλα-σημαίες της Αγγλίας μέχρι κούπες μπρελόκ κ.τ.λ. Τώρα αν από κάτω γράφει made in China ή κάτι τέτοιο μπορείς να αποδείξεις και τις υποκριτικές σου ικανότητες:''α τα καθάρματα!Σαν δε ντρέπονται λίγο!Και να φανταστείς ότι το χρυσοπλήρωσα κιόλας!Και μετά λένε για τους Έλληνες...'' και άλλα τέτοια ωραία
chill Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Χμμμμ συνήθως φέρνω μαγνητάκια από όπου και αν πηγαίνω και ζητάω το ίδιο ακριβώς να κάνουν και οι γνωστοί-φίλοι όταν βγαίνουν έξω (πλέον δεν χρειάζεται να λέω τι θέλω να μου φέρουν, όλοι γνωρίζουν) οπότε το ψυγείο είναι ένας Ευρώ-μαγνήτης. Μιας και δεν παίζουν φράγκα αυτή την περίοδο για άλλο ταξίδι μου έδωσες ιδέα πως θα βγάλω μερικά φράγκα
kage Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 δεν νομιζω να ειναι τοσο ακριβα στο ebay. http://shop.ebay.co.uk/i.html?_nkw=+london+souvenirs&_sacat=0&_odkw=ash+tray+london+souvenirs&_osacat=0&_trksid=p3286.c0.m270.l1313 http://shop.ebay.co.uk/i.html?_nkw=Prague+gifts&_sacat=0&_odkw=Prague+%CE%B3%CE%B9%CF%86%CF%84%CF%83&_osacat=0&_trksid=p3286.c0.m270.l1313
spinello82 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Χμμμμ συνήθως φέρνω μαγνητάκια από όπου και αν πηγαίνω και ζητάω το ίδιο ακριβώς να κάνουν και οι γνωστοί-φίλοι όταν βγαίνουν έξω (πλέον δεν χρειάζεται να λέω τι θέλω να μου φέρουν, όλοι γνωρίζουν) οπότε το ψυγείο είναι ένας Ευρώ-μαγνήτης. Μιας και δεν παίζουν φράγκα αυτή την περίοδο για άλλο ταξίδι μου έδωσες ιδέα πως θα βγάλω μερικά φράγκα Κι εγώ το ίδιο κάνω..Όπου κι αν πάω φέρνω μαγνητάκια! Και για μένα και σαν δώρα για τους άλλους..Μήπως ν'ανοίξουμε κανένα μαγαζί μαζί να τα πουλάμε??
chill Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δεν θα ήταν άσχημη ιδέα Δώρα δεν φέρνω μαγνητάκια πάντως γιατί δεν γνωρίζω κανέναν άλλο εκτός από μένα που να εκτιμά την "αξία" τους...........
Chrisxxx Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δεν θα ήταν άσχημη ιδέα Δώρα δεν φέρνω μαγνητάκια πάντως γιατί δεν γνωρίζω κανέναν άλλο εκτός από μένα που να εκτιμά την "αξία" τους........... Και γω τωρα τελευταια άρχισα να μαζευω μαγνητάκια!!! Ξεκίνησε από αστείο και εξελίχτηκε σε σίριους μπιζνες! Αλλα δεν έχω πολλά ακομα
chill Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Με 10ευρώ/κομμάτι μπορώ να σε κάνω να έχεις πολλά!!!! Για πληροφορίες στείλε p.m.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.