karajim80 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Μονο σε μενα φαινεται τοσο χαλια? Παντως για το λειτουργικο θα διαφωνησω. Αυτο που εκανε το 3g πριν 3 χρονια σε smooth και ταχυτητα καποιοι αλλοι χρειαστηκαν επεξεργαστες στο 1ghz για να το καταφερουν φετος. Και ακομη προσπαθουν...
oldnew Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Πολύ καλό λειτουργικό δεν το λες. Καλό; Ναι. Καλύτερο από τα Windows; Ναι, ίσως. Απο ποια windows? Τα καταργημενα ή τα μισοετοιμα τα καινούργια ;
speedman_26 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Εγω πιστεύω ακόμα νωρίς είναι μην πιστεύετε τι γράφουν. Sent from my iPhone using Insomnia
gantemis13 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Εγώ λέω ότι αν δεν έχει μεγαλύτερη οθόνη,περισσότερα mp η κάμερα,βιντεοκληση παντού και Bluetooth ελεύθερο δεν αλλάζω το 4αρι μου
poulinos Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 θα βαλουν και μισο μεγαpixel παραπανω καμερα για να εχουν λογο να στο χρεωσουν πιο ακριβα αλλα για να σε πεισουν οτι θα χρειαστεις αυτο το μισο megapixel παραπανω.
fragment_ Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 δεν πουλάει μόνο design....πουλάει και ένα πολύ καλό λειτουργικό. εδώ γελάμε ... (κάτοχος iphone)
kirileman Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Κακά τα ψέμματα, παιδιά. Αν το λειτουργικό δεν έχει widgetάκι ώρας-καιρού που να πιάνει τα 2/3 της οθόνης δε λέει. Και ημερολόγιο που να πιάνει όλη την οθόνη στην επόμενη σελίδα για να γυρίζεις μπρος πίσω και να παινεύεσαι για το πόσο μπροστά είναι το κινητό σου. Εκεί φαίνεται το καλό λειτουργικό.
apos Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Αν και ψιλοάχρηστη η κουβέντα επί φημών, το design που παρουσιάζεται σε αυτό το άρθρο είναι κατά τη γνώμη μου άθλιο, και θέλω να πιστεύω ότι δεν θα έχει πολλή σχέση με το τελικό αποτέλεσμα. Ειδικά η οθόνη που πιάνει όλη την επιφάνεια, είναι ό,τι πιο άσχημο έχω δει σε συσκευή... Εγώ λέω ότι αν δεν έχει μεγαλύτερη οθόνη,περισσότερα mp η κάμερα,βιντεοκληση παντού και Bluetooth ελεύθερο δεν αλλάζω το 4αρι μου Περισσότερα megapixel θα έχει σίγουρα (παραδοσιακά τα αυξάνει έστω και λίγο), αλλά αυτό είναι το λιγότερο που θα με απασχολούσε. Βιντεοκλήση και bluetooth ΔΕΝ έχουν να κάνουν με το hardware, αλλά με το λειτουργικό, άρα αν γίνει στο 5 (καλά, το bt αποκλείω να ανοίξει), θα γίνει και στο 4.
i love rock Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Απλά μούφα ....Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μια στο εκατομμύριο να είναι έτσι το σχέδιο ...Για πολλούς λόγους ...
Gunix Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Το design δεν μου αρέσει καθόλου. Άθλιο!!!!! Επίσης σαν λειτουργίκο σύστημα δεν μπορώ να πω ότι είναι παρά πολύ καλό. Το Android έιναι καλύτερο και πιστεύω ότι θα το ξεπεράσει της apple. Αυτό που λέεω για το λειτουργίκο είναι αποψή μου. Τέλος επί του θέματος πιστεύω σαν ωραίο design για το iPhone 5 καλύτερα να το κάνουν σαν το iPod touch.
bisbirikos Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Η απόσταση της οθόνης από τα πλαϊνά μέρη του κινητού είναι επίτηδες μεγάλη ώστε κρατώντας το να μην πατιέται κατά λάθος τίποτα. Επίσης η βάση πρέπει να είναι πλατιά ώστε να χωρά το βύσμα σύνδεση με τροφοδοτικό. Το μόνο σίγουρο είναι πως το καινούριο iPhone θα έχει τον διπύρηνο επεξεργαστή του iPad 2, θα φτάσει τα 64 GByte σε χωρητικότητα και θα έχει ταυτόχρονη υποστήριξη 3G και 4G. Το γενικότερο πάχος θα μειωθεί όπως και στο iPad 2 , ανεπαίσθητα. Γενικά η apple κάνει μικρά και σταθερά βήματα στην εξέλιξη των υπαρχόντων προϊόντων της. Το βάρος του iPhone 4 αν και αρνητικό σε γενικές γραμμές, του δίνει μία στιβαρότητα και αξία σε σύγκριση με τις αντίστοιχες πλαστικούρες της αγοράς.
sotirisl Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 το επόμενο iphone που θα παρουσιαστεί θα είχε ίδιο ακριβώς design με το iphone 4.... Κάτι σαν 3Gs vs 3G
Radiatedsoul Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Ειπαν οτι θα το βγαλουν απο σεπτεμβρη, οποτε ελλαδα απο νοεμβρη, πολυς καιρος ακομα. παντως εγω που εχω το 4αρι, δε νομιζω οτι θα χριαστω αλλαγη
iGoPod Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Αθλιο degin δεν πα να εχει το καλλυτερο λειτουργικο μεσα να εχει της παναγιας τα ματια αν εχει τετειο design ουτε για 100$ δεν θα το αγοραζα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα