De@th L0rd Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Τραγικοι εχετε γίνει μερικοί....η επιβράβευση σε κάτι τέτοια, μόνο κατάντια φέρνει Εμείς είμαστε οι τραγικοί ή αυτοί που ενώ έχουν αμέτρητο πλούτο ζητάνε από το υστέρημα του φτωχού, κι άλλα χρήματα. Εγώ θα έλεγα ακόμα πιο τραγικούς, για να μη πω κάτι άλλο πιο βαρύ, εσάς που τους υποστηρίζετε λες κ για να τα έχετε καλά με τη θρησκεία σας, πρέπει να πληρώνετε τον θεό σας. Δεν είναι τίποτα προσωπικό απλά από το nick σου συμπεραίνω ότι είσαι από Θεσσαλονίκη. Γενικότερα αν ξεκολλούσατε λίγο από την επίσημη θρησκεία και τον ΠΑΟΚ εκεί πάνω, πιστεύω πως θα βλέπατε καμια άσπρη μέρα, πέρα από το μικρόκοσμό σας. Έχετε δώσει υπερβολική αξία σε ρηχά πράγματα κ όταν σας φταίει κάτι πάντα κατηγορείτε όλους τους υπόλοιπους. Δώστε κλωτσιά στον κλήρο και την αποχαύνωση των ομάδων κ χρησιμοποιείστε πιο σοφά τα χρήματα σας.
Pantelwolf Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 True story ahead. Λίγα έτη προ μιλένιουμ, μη ρωτησετε ακριβώς, ο παππούς μου τα είχε χάσει και είχε γίνει επίτροπος στο τοπικό υποκατάστημα της εν λόγω ΑΕ. Κατέθετε λοιπόν τα εκατομμύρια δραχμες που μαζεύονταν κάθε βδομάδα στο παγκαρι σε λογαριασμο στην τραπεζα (γιατι το μεγαλύτερό του ελάττωμα ήταν η τιμιότητα, 35 χρονια εφοριακος μου αφησε ενα @@ ενω ο συναδελφος του κατι βιλες στην κηφισια) Μια φορα έτυχε και στο ξεκαθαρισμα μετά από την αλλαγή στα σουπερμαρκετ κλπ, πήγε με ενα πλαστο πεντοχιλιαρο στην καταθεση. Και τον μαγκωνουν λοιπον τα στρουμφ και τον πανε κρατητήριο.. Και ο τοπικος υπεύθυνος της ΑΕ (πατερα τον φώναζαν, πιο πολύ για νονός μου έκανε αλλά δεν τα πάω καλά με τις σχέσεις στα σόγια και τις φαμίλιες..) έβγαλε την ουρά απέξω και τρέχαν οι δικοί μου να τον ξεμπλέξουν. Βέβαια μυαλό δεν έβαλε αλλά who's counting.. Τουλάχιστον όταν πέθανε δεν πλήρωσαν οι δικοί μου για την κηδεία, ο παπάς ήρθε αφιλοκερδώς. Οπότε μάλλον με αυτή την πρακτική θα είχε βρει το μπελά του κανας ανθρωπος επανειλημμένα και θα αναγκάστηκε να βγει να το πει.
panosno1com Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 σε μια αναλογη περιπτωση,ειχα δει τους ψαλτες μεγαλη παρασκευη να μετρανε τα ψιλα οπως ο σκρουτζ δλδ ενα ενα ξερω γω..
slygeo87 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Μπράβο σε όσους το κάνουν, ΜΠΡΑΒΟ! (ειλικρινά) Εντάξει ναι αλλά το πραγματικό μπράβο αξίζει σε αυτούς που τα χαλάνε στα περιπτερα.
PP1969 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Τραγικοι εχετε γίνει μερικοί....η επιβράβευση σε κάτι τέτοια, μόνο κατάντια φέρνει Tραγικο ειναι να συνεχιζουν οι αφελεις να δινουν λεφτα για να τα τρωνε οι επιτροποι.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Μπράβο σε όσους το κάνουν, ΜΠΡΑΒΟ! (ειλικρινά) Aφενος οι επιτροποι δεν υπαρχει περιπτωση να μην βρουν τροπο να τα πασαρουν με τη σειρα τους καπου εκει εξω και να παρουν πισω καθαρα ευρω. Και μαντεψε ποιοι θα ειναι (παλι) τα θυματα τους. Αφετερου με τον ενα η τον αλλο τροπο αργα η γρηγορα μερος των πλαστων μπορει να καταληξει και στα δικα μας χερια. Οποτε γενικα δεν ειναι οτι καλυτερο να κυκλοφορουν πλαστα. Η κινηση παντως, αν ειχε συμβολικο χαρακτηρα, πλακα ειχε.
PP1969 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Ε δε νομιζω οι επιτροποι να προσπαθησουν να κυκλοφορησουν τα πλαστα κλεφτες ειναι, οχι ηλιθιοι.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Ε δε νομιζω οι επιτροποι να προσπαθησουν να κυκλοφορησουν τα πλαστα κλεφτες ειναι, οχι ηλιθιοι. Mια χαρα ρεστα προς τους πιστους σε ανυποπτα χρονικα διαστηματα μπορουν να γινουν (ωστε να μη τους παρουνε και πρεφα οτι το κανουν σκοπιμα, ΑΝ τους καταλαβει κανεις). Μια χαρα δωρεες προς απορους μπορουν να γινουν επισης σε ανυποπτα και ακανονιστα διαστηματα. Προφανως μπορουν να τα σπρωξουν και να τα ξεφορτωθουν με πολλους τροπους.
PP1969 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Mια χαρα ρεστα προς τους πιστους σε ανυποπτα χρονικα διαστηματα μπορουν να γινουν (ωστε να μη τους παρουνε και πρεφα οτι το κανουν σκοπιμα, ΑΝ τους καταλαβει κανεις). Μια χαρα δωρεες προς απορους μπορουν να γινουν επισης σε ανυποπτα και ακανονιστα διαστηματα. Προφανως μπορουν να τα σπρωξουν και να τα ξεφορτωθουν με πολλους τροπους. Δε νομιζω να ρισκαρουν να τους συλλαβουν, γιατι προς τα εξω πουλανε μουρη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.