gtroza Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Υπάρχει πάντα και αυτό (Γλωσσομάθεια). και αυτό .
Directx Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 και αυτό . Σωστός! Υ.Γ. .. έκαναν την Πληροφορική μάθημα επιλογής λοιπόν! Μάλιστα..
παπι Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Υ.Γ. .. έκαναν την Πληροφορική μάθημα επιλογής λοιπόν! Μάλιστα.. Προσωπικα δε με χαλαει, θα προτιμουσα ενα μαθημα με excel word etc.. (οταν ημουν στο λυκειο, αυτο το μαθημα δεν μου αφησε απολυτος τιποτα [ουτε καν μου κινησε την περιεργεια]) ΥΓ: Καλη ανασταση να εχεις
Directx Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Προσωπικα δε με χαλαει, θα προτιμουσα ενα μαθημα με excel word etc.. (οταν ημουν στο λυκειο, αυτο το μαθημα δεν μου αφησε απολυτος τιποτα [ουτε καν μου κινησε την περιεργεια]) Τελικά αναπολώντας τα μαθητικά μου χρόνια, θα συμφωνήσω μαζί σου - για τους περισσότερους μαθητές η διδασκαλία μιας σουίτας γραφείου ενδεχομένως να αποδειχθεί πολύ πιο χρήσιμο (& πρακτικό) εφόδιο από ότι η εκμάθηση ορισμένων γενικών αρχών προγραμματισμού κτλ. ΥΓ: Καλη ανασταση να εχεις Επίσης με υγεία και ότι επιθυμείς!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.