pabou13 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Hater χωρίς λόγο; Είδες το review (άψογο) που έδωσα παραπάνω; Το psu είναι τέρας. Fact. Επίσης, μόνο και μόνο για τον αντίλογο πετάς δύο μοντέλα. Αν τα είχες δοκιμάσει θα ήξερες ότι το Antec σε load είναι το πιο φασαριόζικο psu της δεκαετίας και ότι το Corsair είναι ~100watt πιο αδύναμο στην 12άρα και πιο ακριβό. So, what's with the bull$hit? Aπλως το corsair εχει 7 χρονια εγγυηση Τώρα μπερδεύτηκα είναι καλή επιλογή η όχι Μια χαρα ειναι
caution Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δεν είναι καλή επιλογή, κορυφαία είναι. Μην κολλάτε στα brands και δείτε τα reviews. 125 AMfuc&ingPERES!!!
Titanomaxos Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Hater χωρίς λόγο; Είδες το review (άψογο) που έδωσα παραπάνω; Το psu είναι τέρας. Fact. Επίσης, μόνο και μόνο για τον αντίλογο πετάς δύο μοντέλα. Αν τα είχες δοκιμάσει θα ήξερες ότι το Antec σε load είναι το πιο φασαριόζικο psu της δεκαετίας και ότι το Corsair είναι ~100watt πιο αδύναμο στην 12άρα και πιο ακριβό. So, what's with the bull$hit? Δεν αξιζει να μπω σε αναλυσεις γιατι ουτε θα καταλαβεις οποτε ασκοπο... Καποια πραγματα τα οποια ειναι απολυτως ουσιαστικα τα περνας...τα rails σου λενε τιποτα? Το efficiency? Tο riple? ή κοιτας τα watt! Το τροφοδοτικο που επελεξες ειναι το ιδιο επιπεδου επιλογη οπως το QUAD CF, για να μην ειμαι αδικος το τροφοδοτικο σαν επιλογη ειναι καλυτερο απο το QUAD CF Aντε καλο ξεστοκαρισμα ...
agelosLX Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Συμφωνω με τον απο πανω οσον αφορα το quad crossfire.. Για το τροφοδοτικο δεν εχω αποψη αλλα λογικα καλυτερα το single rail απο τα περισσοτερα rails.
Titanomaxos Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Συμφωνω με τον απο πανω οσον αφορα το quad crossfire.. Για το τροφοδοτικο δεν εχω αποψη αλλα λογικα καλυτερα το single rail απο τα περισσοτερα rails. Φοβερο το silverstone... 2χ750watt με 8 rails.... :mrgreen: :mrgreen: Εχουν μεινει πολλα στις αποθήκες Bεβαια εγω Αγγελε που να ξερω... δεν το κατέχω το άθλημα!
caution Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δεν αξιζει να μπω σε αναλυσεις γιατι ουτε θα καταλαβεις οποτε ασκοπο... Καποια πραγματα τα οποια ειναι απολυτως ουσιαστικα τα περνας...τα rails σου λενε τιποτα? Το efficiency? Tο riple? ή κοιτας τα watt! Το τροφοδοτικο που επελεξες ειναι το ιδιο επιπεδου επιλογη οπως το QUAD CF, για να μην ειμαι αδικος το τροφοδοτικο σαν επιλογη ειναι καλυτερο απο το QUAD CF Aντε καλο ξεστοκαρισμα ... ΕΕ ναι ρε φίλε - βάλε με στην θέση μου! Πες τα μου όπως μου αξίζουν - τέτοιος άσχετος που είμαι! Είδες εσύ κακό ripple και έβγαλες συμπέρασμα; Και μιας και ασχολήθηκες, μάθε με τι λέει το ATX spec για να δουλεύουν καλά τα SCP για τα component της μητρικής. Single rail ή όχι...;
Titanomaxos Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 ΕΕ ναι ρε φίλε - βάλε με στην θέση μου! Πες τα μου όπως μου αξίζουν - τέτοιος άσχετος που είμαι! Είδες εσύ κακό ripple και έβγαλες συμπέρασμα; Και μιας και ασχολήθηκες, μάθε με τι λέει το ATX spec για να δουλεύουν καλά τα SCP για τα component της μητρικής. Single rail ή όχι...; Η εποχη των δεινοσαύρων(sliverstone 1500) περασε Kαλο ξεστοκαρισμα λοιπον...
caution Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 ΑΑ εντάξει εσύ έχεις ξεπεράσει και το ATX... έγινε, το έσωσες edit: Διάβασε το 5 http://www.wikihow.com/Buy-a-Power-Supply και αυτό http://www.overclock.net/power-supplies/944707-why-single-rail-not-better-than.html και αν έχεις μυαλό, έλα σε λίγο και συνέχιζε να υποστηρίζεις ότι "Βλέπεις single rail - είναι καλό!". Από μόνο του το single rail δεν λέει τίποτα...
ezy7 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 παιδιά δεν είμαι γνωστης περί τροφοδοτικόυ εγώ αυτό που θέλω είναι να βγάζει 4 καλώδια 8 pin γιατίν τροφοδοσία των κάρτων και να σηκώνει όλο το σύστημα το υπόλοιπο ανετα......έχω δωσει μια προκαταβολή αλλα μπορώ να το ακυρώσω και να πάω για άλλη μάρκα λοιπον corsair 1200 η SilverStone
Titanomaxos Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 παιδιά δεν είμαι γνωστης περί τροφοδοτικόυ εγώ αυτό που θέλω είναι να βγάζει 4 καλώδια 8 pin γιατίν τροφοδοσία των κάρτων και να σηκώνει όλο το σύστημα το υπόλοιπο ανετα......έχω δωσει μια προκαταβολή αλλα μπορώ να το ακυρώσω και να πάω για άλλη μάρκα λοιπον corsair 1200 η SilverStone Φιλε μου δεν υπαρχει ΚΑΝ συζήτηση για το ποιο θα παρεις... Ασε τους αλλους να ξεστοκαρουν...
caution Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Το μεγάλο corsair είναι άψογο - το silverstone είναι εξίσου καλό και πιο δυνατό. Ότι ήταν να πω το είπα παραπάνω - κρίνε και αποφάσισε... btw οι μνήμες στην υπογραφή σου, το έχουν παρακάνει
Thanos1972 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Και το corsair ειναι πολυ καλο και το silverstone ειναι πολυ καλο.οποιο απο τα 2 και να παρεις,θα την κανεις την δουλεια σου πολυ καλα.τωρα το εαν χαλασει ειναι αλλο θεμα.ολα χαλανε στην τελικη.Ομως αντε τελειωνε και παρε κανενα τροφοδοτικο και τρεξε κανενα heaven 2.5 να δουμε τι κανεις.αντε αντε......
ezy7 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 ευχαριστώ για τις απαντήσεις και εγώ αυτή την εβδομάδα μου ειπαν οτι θα το εχω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.