Προς το περιεχόμενο

HD6990 CrossfireX

ezy7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν είναι ανάγκη να βραχυκυκλώνεις κάθε φόρα το δεύτερο τροφοδοτικό για να ανοίξει .Συνδέεις το (πράσινο, άσπρο καλώδιο αν θυμάμαι καλά ) μαζί με το άλλο τροφοδοτικό στο 24pin καλώδιο και ανοίγουν και τα δυο μαζί

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Συνδέεις το (πράσινο, άσπρο καλώδιο αν θυμάμαι καλά ) μαζί με το άλλο τροφοδοτικό στο 24pin καλώδιο και ανοίγουν και τα δυο μαζί

Και πολυ πιθανο αυτο ... confused.png

Δημοσ.

Φίλε ezy7 θα βάλεις άλλη μία???Δεν σου φτάνει μία? χα χα χα Δεν μπορώ να σκεφτώ πως θα πηγαίνει το σύστημα...από την άλλη πολλά λεφτά!!!

Δημοσ.

Πεταμενα λεφτα ειναι η δευτερη 6990...

Μην κοιτατε μονο τα νουμερα στα Bench, λενε την μιση αληθεια η αλλη μιση ειναι η αισθηση στην ροη του game...

Δημοσ.

Χρόνια πολλά δεν θα την επερνα απλά έκατσε ένα πιστωτικό απο την εταιρία μου

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Χρόνια πολλά δεν θα την επερνα απλά έκατσε ένα πιστωτικό απο την εταιρία μου

Sent from my iPhone using Insomnia

μπορεις να παρεις ενα καλο SSD

Δημοσ.

καλησπερα τελικα δεν εφτασε το 950w και παραγγειλα το SilverStone Strider ST1500 γενικά όταν κάνω Benchmark σε διαφορα test(όλα τα test τα έπαιζα στο βίος 1 το άλλο ούτε που το δοκίμασα) η μου κλείνει η παγώνει και γενικά αν είμαι τυχερός και μου το τρέξει όλο το test έχω 5-10 fps( Unigine Engine

Heaven Benchmark v2.5) διαφορα επανω με μια 6990+6970 που είχα πριν...ανέβασα και τον επεξεργαστή στα 4 μήπως τρωω bottleneck αλλα τα ίδια..περιμενουμε τη ΔΕΗ γιατι δεν το ειχανε διαθεσιμο..

post-152433-0-11558700-1304167360_thumb.jpg

Δημοσ.

Niceee :)

Όταν στρώσεις το θέμα με τα ρεύματα, να θυμάσαι να είσαι πάντα με latest drivers και τα games updated. Εκεί που πρέπει να δεις διαφορές για αρχή (σίγουρο scaling) είναι στο 3D11 και στο Unigine.

Επίσης το παλιό σου τροφοδοτικό, αν σου πιάνει χώρο - έχω και εγώ κάτι χρήματα που μου πιάνουν χώρο... pm me B)

Δημοσ.

Niceee :)

Όταν στρώσεις το θέμα με τα ρεύματα, να θυμάσαι να είσαι πάντα με latest drivers και τα games updated. Εκεί που πρέπει να δεις διαφορές για αρχή (σίγουρο scaling) είναι στο 3D11 και στο Unigine.

Επίσης το παλιό σου τροφοδοτικό, αν σου πιάνει χώρο - έχω και εγώ κάτι χρήματα που μου πιάνουν χώρο... pm me B)

Αυτο με τα "latest drivers" γιατι το λες? Μου ειπανε μια μ*****α σημερα κ σκαλωσα αν κ δεν παιζει να ισχυει...Οι amd gpu λεει αν δεν τους κανεις update τους drivers για καποιο καιρο, χαλανε..Ακουσον ακουσον....

Δημοσ.

Όπως το είπες - δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Απλά επειδή η 6990 είναι καινούργια κάρτα, επωφελείται σημαντικά από κάθε update των drivers. Διορθώνονται προβλήματα, βελτιώνεται η απόδοση κτλ... πόσο μάλλον που εδώ μιλάμε για crossfire ;)

Δημοσ.

Καλα το silverstone και εσυ αγορασες...την αρχαιολογία!

epic fail!! με τα 8 rails....καλο τροφοδοτικο αλλα γι αυτο που θες υπαρχουν ποιο νεα...

Antec HCP-1200 or Corsair AX 1200

Δημοσ.

Αυτο με τα "latest drivers" γιατι το λες? Μου ειπανε μια μ*****α σημερα κ σκαλωσα αν κ δεν παιζει να ισχυει...Οι amd gpu λεει αν δεν τους κανεις update τους drivers για καποιο καιρο, χαλανε..Ακουσον ακουσον....

Νέο μαργαριτάρι Φόβου,Ανασφάλειας και Αμφιβολίας, ομολογώ ότι τέτοια μα***ια δεν είχα ξανακούσει, προφανώς κάνει αντιστροφή το σχετικά πρόσφατο θέμα της Nvidia με τους οδηγούς και τις καμένες κάρτες, μπορείς να μας δώσεις το προφίλ αυτού που το ανέφερε για να δω εάν ταιριάζει 100% στα διάφορα προφίλ της database μου.

Δημοσ.

Καλα το silverstone και εσυ αγορασες...την αρχαιολογία!

epic fail!! με τα 8 rails....καλο τροφοδοτικο αλλα γι αυτο που θες υπαρχουν ποιο νεα...

Antec HCP-1200 or Corsair AX 1200

Hater χωρίς λόγο;

Είδες το review (άψογο) που έδωσα παραπάνω; Το psu είναι τέρας. Fact.

Επίσης, μόνο και μόνο για τον αντίλογο πετάς δύο μοντέλα. Αν τα είχες δοκιμάσει θα ήξερες ότι το Antec σε load είναι το πιο φασαριόζικο psu της δεκαετίας και ότι το Corsair είναι ~100watt πιο αδύναμο στην 12άρα και πιο ακριβό. So, what's with the bull$hit? B)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...