Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Πρέπει να μπω περισσότερο στο πετσί του. Στο campaign μέχρι στιγμής δεν είχα καμιά δυσκολία με μάχες κλπ, το ΑΙ σαν να κοιμάται αρκετές φορές. Ωραίο scale αλλά βαρύ.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Feeling like going to explore and make people sleepy again.Streaming. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Ε, είμαι βλάκας, αφού δεν έχω λεφτά και έχω πάρει από το campaign τo destroyer, που του έσπασα ο ίδιος τις μηχανές και αναρωτιόμουν γιατί δεν κουνιέται ΧD , θα δοκιμάσω να το πουλήσω μετά. Και αφού έφαγα νίλα στο BF4 με 2 crashes, back to space streaming.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 awesome "bug" με το κόλλημα στο 100% loading, έφτιαξε αλλάζοντας στα sound options των windows από 24bit 96khz σε 16bit 48khz...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Ok, τελικά έχω φάει ένα γερό bug και αρκετές λάθος επιλογές. Κάποιος δίνει save file για να διορθωθεί, αλλά λέω να το πάω like free mode από εδώ και πέρα και θα πάει πολύυυυυ σιγά, οπότε δεν νομίζω ότι χρειάζεται άλλο streaming, μέχρι να φτάσω σε κάτι διαφορετικό. Επίσης θέλω να κάνω board ένα cap ship και να δω αν το περίεργο drone που πήρα κάνει πράγματι repairs στα διάφορα κομμάτια.
Millennium Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 awesome "bug" με το κόλλημα στο 100% loading, έφτιαξε αλλάζοντας στα sound options των windows από 24bit 96khz σε 16bit 48khz... Δοκίμασες το παιχνίδι...;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 yeah λίγο χθες...
stone Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Παντως η κοινοτητα του παιχνιδιου το εχει θαψει κανονικα...Αν εξαιρεσεις τα γραφικα που ειναι καλυτερα απο τα προηγουμενα Χ το θεωρουν ενα αποτυχημενο console port παρολο που δεν εχει βγει για κονσολες... Παλι καλα που εχω ακομη να παιξω τα Terran Conflict και Albion Prelude...Μεχρι να τα εχω τελειωσει θα εχει βγει το επομενο Χ... Να και ενα review...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Για τα πρώτα λεφτά, Long Range Scanner και "παλιατζία, παλιατζία, όλα τα παλιά μαζεύω". Αν σου κάτσουν rare πραγματάκια, πουλάνε πολύ. Πιο μετά για εύκολα λεφτά (μέχρι στιγμής) κάνετε boarding. Πάρτε καμιά 30ρια recruit marines, 6-8 veterans, χώστε κανένα elite και πάρτε και marine officer (έχει πλάκα που marine officer κάθεται στο σκάφος και οι άλλοι είναι όλοι στο storage, pokeballs ). Trojan ROV στα συστήματα του σκάφους (ή γενικά σπάστε τα), board, κάντε ό,τι πει η Yisha και θεωρητικά θα είναι δικό σας μετά. Έχω πάρει μερικά Balor έτσι. Μην ξεχάσετε μετά να κάνετε dock με το boarded σκάφος και να πείτε στον/ην marine officer "get back onboard" για να επιστρέψει στο σκάφος σας με το boarding experience που παίρνει. Μετά πάτε σε Ship Dealer (Darned Hot Air sector στο campaign) και το πουλάτε και βγάζετε ~ 5,5 μύρια. Ειδικά αν είστε στο Darned Hot Air και πάρετε combat mission (έχει πολλές εκεί) που σας βγάζει μεγάλο σκάφος, μπορείτε να exploit-άρετε, αφού πουλάτε το σκάφος που είναι εκεί δίπλα και μιας και είναι χτυπημένο, το κάνετε πάλι board (περιέργως δεν πέφτει reputation λες και δεν είναι εχθρική κίνηση) και ξαναπουλάτε. Kαι οκ, αφού έφτιαξα το σκάφος μου, πήρα κι ένα μεγάλο transport (δεν θυμάμαι το όνομα τώρα) και το γέμισα, δεν έβαλα scoop drones (αν και τελικά δεν νομίζω να έχουν σχέση) και προσπαθώ να το κάνω να πάρει τα 300 food rations που θέλει μια αποστολή και έκατσε το "too many trips" bug. Το οποίο θέλει save editing και πρέπει να το προσπαθήσω πάλι, γιατί αλλάζοντας το trip, έχασα την engineer του transport (!). Βέβαια οκ, εδώ σε μια φάση όπως ήμουν σε σταθμό, κάπου όλοι οι πύραυλοι μου έπεσαν στο 0. 1
fearwhatnow Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Ειναι ντροπη να κυκλοφορουν τα παιχνιδια ετσι ανευ QA. Συγκεκριμενα το Rebirth θεωρω ειναι το χειροτερο launch παιχνιδι ever. Βεβαια τα γνωριζε ολα αυτα η Egosoft για αυτο και τοσο καιρο δεν υπηρχε δειγμα video απο gameplay. Μετα τους φταιει η πειρατια. Ας μου πουν εναν λογο οι κυριοι της Egosoft και της Creative Assembly για να μην κατεβασει καποιος εξαρχης τα 2 παιχνιδια τους πειρατικα. Δεν θα βρουν ουτε εναν λογο. Οσοι λοιπον κατεβαζουν πρωτα το isodemo και αποφασιζουν αργοτερα αν αγορασουν το παιχνιδι εχουν δικο 100%.
Millennium Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 http://steamcommunity.com/app/2870/discussions/0/648811852275929537/
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Πρέπει να ανοίξω πάλι save να σβήσω engineer entry (αν βρω), γιατί δεν είναι στο σκάφος μου (προφανώς), αλλά ούτε στο transport που του είπα να δουλέψει (λιποτάκτης!), με αποτέλεσμα όταν πάω σε νέο engineer να μην βγαίνει η επιλογή "hire", λες και ήδη έχω στο crew μου. Γενικά δεν με πειράζουν τα διάφορα προσπεράσιμα bugs, αλλά το να πρέπει να κάνω save edit για να λειτουργίσουν μερικά πράγματα, είναι...meh.
fearwhatnow Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Ανα 12 ωρες βγαζουν patch πλεον. Μολις βγηκε και αλλο ενα και ερχονται και αλλα 2 αυριο και την Πεμπτη. Κανε υπομονη. Πιστευω σε 1 χρονο θα στρωσει το παιχνιδι εκτος και αν αποφασισουν να βγαζουν patch ανα 2ωρο..
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Υπομονή έχουμε, αλλά έλεγα ότι μόνο με Noob-ιές ΕΑ/DICE and Co θα έκλεινε ο χρόνος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα