dimitris_pa Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 βρηκα μερικες πληροφοριες στο ιντερνετ, αλλα θα ηθελα να ακουσω και καποια πραγματα απο καποιους που εχουν η ενδιαφερονται και αυτοι.... οτι πληροφορια εχετε δεκτη! ευχαριστω εκ των προτερων για οποια πληροφορια δωσετε και παρακαλω οχι off topic! Υ.Γ. ειναι αποριες ενος φιλου, εγω ειμαι προγραμματιστης.....
dimpa16 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Λυπαμαι ειλικρινα φιλε μου που το πρωτο post ειναι off topic,αλλα μου ηρθαν στο μυαλο καποιες κουβεντες απο τον πατερα μου,που τωρα πια εχει φυγει απ`την ζωη. Ηταν πριν απο 25 χρονια,που μου ελεγε για την καλλιεργεια των σαλιγκαριων,και γω απο μεσα μου ελεγα τι μ@λ@κιες ακουω τωρα... Και τωρα σκεφτομαι...πόσο μ@λ@κ@ς ημουν... Καλη τυχη στον φιλο σου... Χρονια πολλα και Χριστός Ανέστη
dimitris_pa Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Λυπαμαι ειλικρινα φιλε μου που το πρωτο post ειναι off topic,αλλα μου ηρθαν στο μυαλο καποιες κουβεντες απο τον πατερα μου,που τωρα πια εχει φυγει απ`την ζωη. Ηταν πριν απο 25 χρονια,που μου ελεγε για την καλλιεργεια των σαλιγκαριων,και γω απο μεσα μου ελεγα τι μ@λ@κιες ακουω τωρα... Και τωρα σκεφτομαι...πόσο μ@λ@κ@ς ημουν... Καλη τυχη στον φιλο σου... Χρονια πολλα και Χριστός Ανέστη ευχαριστω εκ μερος του, χρονια πολλα, αληθως ανεστη και σου ευχομαι απο εδω και περα να εχεις χαρα και υγεια!!!
chill Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Ο συνήθης τρόπος καλλιέργειας είναι μια κατασκευή που μοιάζει πολύ με τα κλασσικά θερμοκήπια επενδυμένη με δίχτυ σκίασης. Η καλλιέργεια δεν χρειάζεται να εμπεριέχει τίποτα μέσα πλην κάποιων αρωματικών φυτών....τα δε σαλιγκάρια θέλουν τάισμα 2 φορές την εβδομάδα. Τα καλύτερα σαλιγκάρια αν θυμάμαι καλά είναι τα κρητικά. Κόστος περίπου 20 χιλιάρικα για στρεμματική απόδοση 4-5k κιλά. Το κοίταγα πέρυσι αν και πιστεύω οι τιμές πάνω κάτω οι ίδιες θα είναι και φέτος.
dimitris_pa Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Ο συνήθης τρόπος καλλιέργειας είναι μια κατασκευή που μοιάζει πολύ με τα κλασσικά θερμοκήπια επενδυμένη με δίχτυ σκίασης. Η καλλιέργεια δεν χρειάζεται να εμπεριέχει τίποτα μέσα πλην κάποιων αρωματικών φυτών....τα δε σαλιγκάρια θέλουν τάισμα 2 φορές την εβδομάδα. Τα καλύτερα σαλιγκάρια αν θυμάμαι καλά είναι τα κρητικά. Κόστος περίπου 20 χιλιάρικα για στρεμματική απόδοση 4-5k κιλά. Το κοίταγα πέρυσι αν και πιστεύω οι τιμές πάνω κάτω οι ίδιες θα είναι και φέτος. ευχαριστω, πιστευεις οτι αξιζει ? ποσα λεφτα "βαζεις" και ποσα "βγαζεις" πανω κατω ?
bluesattack Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4505345&ct=1#yourComments Οπως ολα σχεδον θελει ψαξιμο , επικοινωνια η συναντηση με ανθρωπους ξερουν , που εχουν επιχειρησει κατι τετοιο , προβληματα που συναντησαν , οχι μονο ισως στην καλλιεργεια αλλα και διανομη , και προσοχη.
chill Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Ε το αρχικό κόστος είναι αρκετά μεγάλο, ιδίως αν δεν έχεις γη, στην κατοχή σου. Η χρηματική απόδοση ανά στρέμμα είναι άκρως ικανοποιητική (12.000-15.000). Ότι σου λέω είναι από καθαρά θεωρητική μελέτη με περσινά δεδομένα, δεν είμαι παραγωγός για να σου πω με ακρίβεια πως έτσι είναι. Γενικότερα επειδή με την αγροτιά δεν έχω σχέση, επέλεξα να μην εμπλακώ με το όλο prokect γιατί τα πάντα μου φάνταζαν......υπέρ του δέοντος ιδανικά και οι καιροί είναι αρκετά πονηροί για πάρε δώσε σε τομέα που δεν κατέχει κάποιος. Η θεωρία από την πράξη εξάλλου στην πλειονότητα των περιπτώσεων απέχει κατά πολύ.
Gigenis Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Υπάρχει ένα σύλλογος ή σύνδεσμος δεν θυμάμαι καλά που σου παρέχει και πληροφόρηση και υλικά (δίχτυα, μάνες). Μάλιστα αν δεν κάνω λάθος λένε ότι θα αγοράζουν και την παραγωγή σου. Πάντως σε κάθε περίπτωση αν ασχοληθεί κάποιος με αυτά, καλό είναι να ψαχτεί και μόνος τους για εξαγωγή πχ Γαλλία. Και για να μη μείνει ξεκρέμαστος από τους άλλους, αλλά και για να πετύχει καλύτερες τιμές.
Dark_son20 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 http://www.fereikos-helix.gr/new/index.php?lang=el εδώ θα βρείς κάποιες πληροφορίες και ότι θες μπορείς να πάρεις και τηλέφωνο
dimitris_pa Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 σας ευχαριστω ολους, ναι εχει δικα του στρεμματα μηπως ξερετε πως θα τον βοηθησω να βρει αγοραστες στην γαλλια ? εκανα αναζητη στο google.fr με την βοηθεια του google translate αλλα δεν τα καταφερα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.