Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με router thomson

play_maker4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σε ολα τα παιδια και καλο Πασχα να εχουμε..Το προβλημα μου ειναι το εξης.. Προσπαθω να μπω στη σελιδα του ρουτερ Thomson TG585 για να το κλειδωσω με wpa+wpa2 κτλ πατωντας : 192.168.1.254 με το που παταω να μπει, μου βγαζει ενα εικονακι που ζηταει κωδικους. Αυτο δηλαδη στην εικονα που εβαλα παρακατω.

το προβλημα ειναι οτι, οτι κωδικους και να βαλω μου ξαναπεταει το ιδιο εικονακι..οποιος ξερει ας μου δωσει τα φωτα του γιατι σιγουρα κατι κανω λαθος...

post-170407-0-26093000-1303541847_thumb.jpg

Δημοσ.

ε κατι θα γραφεις λαθος δεν εξηγειται αλλιως!

εμενα γιατι παιδια σε thomson gt v587 με πεταει καμια φορα απο ιντερνετ (σβηνει στιγμιαια το led "internet")

επανερχεται σε 3-4 δευτερολεπτα αλλα ειναι σπαστικο αν αυτο γινετε μια δυο φορες την ημερα!

τα παιζει? δε μου εχει ξανατυχει με τα τοσα ρουτερ που δουλεψα ανα καιρους, χρονια τωρα...

μηπως φταιει που το εχω ανοικτο συνεχεια το τελετυταιο καιρο και δε το κλεινω απο το διακοπτη του καθολου?

υποτιθετε ειναι απο τα καλα ρουτερ αυτα!

Δημοσ.

εμενα γιατι παιδια σε thomson gt v587 με πεταει καμια φορα απο ιντερνετ (σβηνει στιγμιαια το led "internet")

επανερχεται σε 3-4 δευτερολεπτα αλλα ειναι σπαστικο αν αυτο γινετε μια δυο φορες την ημερα!

τα παιζει? δε μου εχει ξανατυχει με τα τοσα ρουτερ που δουλεψα ανα καιρους, χρονια τωρα...

μηπως φταιει που το εχω ανοικτο συνεχεια το τελετυταιο καιρο και δε το κλεινω απο το διακοπτη του καθολου?

Ε, κάτι θα κάνεις λάθος κι εσύ! Δεν εξηγείτε αλλιώς! :devil:

Κι εγώ ρε παιδιά έχω ένα πρόβλημα. Προσπάθησα να βάψω τα πασχαλινά αυγά χτες με φυσική βαφή (παντζάρια) αλλά δεν μου πέτυχε. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά έσπασαν και μερικά! Τι μπορώ να κάνω για να κολλήσω αυτά που μου έσπασαν; :cry:

...

Seriously now...

Καλημερα σε ολα τα παιδια και καλο Πασχα να εχουμε..Το προβλημα μου ειναι το εξης.. Προσπαθω να μπω στη σελιδα του ρουτερ Thomson TG585 για να το κλειδωσω με wpa+wpa2 κτλ πατωντας : 192.168.1.254 με το που παταω να μπει, μου βγαζει ενα εικονακι που ζηταει κωδικους. Αυτο δηλαδη στην εικονα που εβαλα παρακατω.

το προβλημα ειναι οτι, οτι κωδικους και να βαλω μου ξαναπεταει το ιδιο εικονακι..οποιος ξερει ας μου δωσει τα φωτα του γιατι σιγουρα κατι κανω λαθος...

Τα default για το ρουτερ σου είναι στο username: Admin και το password κενό, αν θυμάμαι καλά (το Admin είναι με Α <--κεφαλαίο). Κάτι αλλάζει στη cyta αλλά δεν θυμάμαι τώρα. Περίμενε να το δει ο Poulinos για να σου πει (πιο μικρός από εμένα -> καλύτερη μνήμη :D ).

Αν τα έχεις αλλάξει πρέπει να κάνεις reset στο router για να μπεις.

Δημοσ.

Oκ παιδια το βρηκα εκανα ενα ρισετ και εβαλα μετα αμεσως τον αριθμο για να μπω στο ρουτερ.. το κλειδωσα κ ολα οκ.. ευχαριστω και καλο ΠΑΣΧΑ σε ολους!

Δημοσ.

αν και το ελυσες το θεμα να πω κατι.

σε ολα τα thomson εκ γενετης που βγαινουν απο το εργοστασιο δεν υπαρχει κωδικος στο web interface.υπαρχει μονο απο Telnet και αυτος ειναι Administrator με α κεφαλαιο και χωρις pass.

αν ειναι απο provider κλειδωμενο εκει μπορει να τα γραφει απο κατω η να στα εχει πει ο provider.συνηθως το μπερδεμα γινεται οταν καποιος τρεχει το wizard.του ζηταει User /pass για την συνδεση και μετα για τον ρουτερ.και επειδη δεν κατλααβαινουν οτι ειναι για τον ρουτερ βαζουν ξανα τα στοιχεια

δοκιμασε firmware update για αρχη με ποιο νεο firmware 585 εννοεις οχι 587.μπορει να φταινε και αλλα.και να το εχεις σιγουρα pppoe/llc

Ε, κάτι θα κάνεις λάθος κι εσύ! Δεν εξηγείτε αλλιώς! :devil:

Κι εγώ ρε παιδιά έχω ένα πρόβλημα. Προσπάθησα να βάψω τα πασχαλινά αυγά χτες με φυσική βαφή (παντζάρια) αλλά δεν μου πέτυχε. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά έσπασαν και μερικά! Τι μπορώ να κάνω για να κολλήσω αυτά που μου έσπασαν; :cry:

...

Seriously now...

Τα default για το ρουτερ σου είναι στο username: Admin και το password κενό, αν θυμάμαι καλά (το Admin είναι με Α <--κεφαλαίο). Κάτι αλλάζει στη cyta αλλά δεν θυμάμαι τώρα. Περίμενε να το δει ο Poulinos για να σου πει (πιο μικρός από εμένα -> καλύτερη μνήμη :D ).

Αν τα έχεις αλλάξει πρέπει να κάνεις reset στο router για να μπεις.

α.την εχω χασει την μνημη προ πολλου.και ας ειμαι δυστυχως 30.

β.τα αυγα τα χαριζεις σε ανηψια κτλ σαν Puzzle.

γ.στην χειροτερη θα ειναι οτι πρεπει για την σαλατα μου.

δ.οποιος δεν θυμαται τον κωδικο κανει reset default και ειναι οκ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...