Προς το περιεχόμενο

Windows 7 σέρνόμαι....

djole6791

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προφανώς η πολύ μεγάλη αύξηση της θερμοκρασίας του επεξεργαστή οφείλεται σε αδυναμία απαγωγής της θερμότητας και δεν δικαιολογείται από τη λειτουργία του προγράμματος αποσυμπίεσης. Έβαλες θερμοαγώγιμη πάστα (κεραμική κατά προτίμηση) στην ψύκτρα του επεξεργαστή;

Δημοσ.

Νομίζω πως κάτι άλλο συμβαίνει.

Βάζω το cd του motherboard και μου γράφει αυτό..

Την προηγούμενη φορά που έκανα φορμάτ με τα ίδια Windows το διάβαζε κανονικά!!

post-218632-0-04789800-1303670053_thumb.png

Δημοσ.

Εγώ θα τολμήσω να μην σε πιστέψω.

Ειδικά επειδή όπως είπανε παραπάνω το PC είναι "ηλικιωμένο" ~6 ετών.

Το μήνυμα δε, είναι σαφές, λέει "δεν έχω drivers για 64bit λειτουργικά!!!"

Στο προηγούμενο "format" μάλλον είχες βάλει τα 32bit win7.

Κατά τα άλλα, ότι έχουν προτείνει μέχρι τώρα παραπάνω σωστό ακούγετε.

Τέλος, μια παρατήρηση γενικότερη που αφορά το "Το σύστημα είναι παλιό αλλά μέχρι πρίν λίγο δούλευε μια χαρά"

ΔΥΣΤΥΧΩΣ, δεν έχει εφευρεθεί το hardware/software που να προειδοποιεί μια δυο μέρες νωρίτερα ότι αύριο μεθαύριο θα χαλάσει.

Για να δούμε θα πεταχθεί κανείς να πεί get S.M.A.R.T.

Δημοσ.

Νομίζω πως κάτι άλλο συμβαίνει.

Βάζω το cd του motherboard και μου γράφει αυτό..

Την προηγούμενη φορά που έκανα φορμάτ με τα ίδια Windows το διάβαζε κανονικά!!

Έχεις βάλει απ' ότι βλέπω Windows Media Center Edition ή κάνω λάθος;

Εντύπωση μου κάνει και το γεγονός ότι δεν αναφέρεται πουθενα, στο διαγνωστικό πρόγραμμα, ένδειξη σχετική με τις συχνότητες περιστροφής των ανεμιστήρων.

Υποψιάζεται κάποιος τί μπορεί να συμβαίνει; Η ηλικία της μητρικής δε δικαιολογεί κάτι τέτοιο.

Στο αντίστοιχο δικό μου εμφανίζονται κανονικά.

Edit: Εμφανίζεται μόνο της CPU (λογική τιμή συχνότητας) και δεν το είχα προσέξει.

post-98859-0-68432700-1303713577_thumb.jpg

Δημοσ.

Λοιπόν, είμαι σίγουρος καθώς δεν είχα άλλη κόπια Windows, αυτό όσον αφορά το cd.

Δηλαδή τι θέλεις να μου πεις; Οτι το σύστημα μου έχει χαλάσει "λιγο" !!

Δηλαδή δουλεύει αλλά πιο χαλαρά; Έχω την εντύπωση ότι κάτι άλλο συμβαίνει που δεν έχει να κάνει με το λειτουργικό του υπολογιστή.

Αυτό που ψάχνω είναι αν όλα αυτά μπορεί να τα προκαλέσει κάτι άλλο;

Τι εννοείς Windows media center; Δεν έχω εγκαταστήσει κάτι επιπλέον απο τα Win 7 ultimate!

Λοιπόν, είμαι σίγουρος καθώς δεν είχα άλλη κόπια Windows, αυτό όσον αφορά το cd.

Δηλαδή τι θέλεις να μου πεις; Οτι το σύστημα μου έχει χαλάσει "λιγο" !!

Δηλαδή δουλεύει αλλά πιο χαλαρά; Έχω την εντύπωση ότι κάτι άλλο συμβαίνει που δεν έχει να κάνει με το λειτουργικό του υπολογιστή.

Αυτό που ψάχνω είναι αν όλα αυτά μπορεί να τα προκαλέσει κάτι άλλο;

Τι εννοείς Windows media center; Δεν έχω εγκαταστήσει κάτι επιπλέον απο τα Win 7 ultimate!

Έχεις δίκιο!!

Έχω Windows media center!

Δημοσ.

Έχεις δίκιο!!

Έχω Windows media center!

Επειδή δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ ανάλογο λειτουργικό, αν και δε νομίζω ότι το πρόβλημα προκαλείται απ' αυτό, επιμένω στον καθαρισμό της επαφής ψύκτρας-CPU και την τοποθέτηση κατάλληλης πάστας πριν απ' οτιδήποτε άλλο.

Δημοσ.

Εννοει οτι με λιγο μπαμπακι και με λιγο μπλε οινοπνευμα που θα βαλεις στο μπαμπακι θα καθαρισεις καλα την επιφανεια της ραχης του cpu(Οχι τα pins!:shock:)και την επιφανεια του cpu cooler που ακουμπα στο cpu,απο την παλια σιλικονη.Μετα θα βαλεις την καινουργια σιλικονη.

Αν μετα απο αυτο εχεις παλι ψηλες θερμοκρασιες τοτε το cpu πεθαινει και θελει αλλαγη.

Μην αγχωθεις σε αυτην την περιπτωση,υπαρχουν περιπτωσεις στην μεταχειρισμενη αγορα.

(Πριν ακουμπησεις το cpu να γειωθεις για να αποφυγεις τον στατικο ηλεκτρισμο.Να ακουμπησεις καποιο αλλο μεταλο στο δωματιο σου,οπως το καλοριφερ π.χ.)

Δημοσ.

Off-topic nikomas50 μήπως με αυτόν είστε ξαδέρφια; :D :lol:

nikomas50. surprised surprised

biggrin Work perfectly.Thank you very much. biggrin

Δημοσ.

Off-topic nikomas50 μήπως με αυτόν είστε ξαδέρφια; :D :lol:

nikomas50. surprised surprised

biggrin Work perfectly.Thank you very much. biggrin

Δεν καταλαβαίνω τί και ποιον εννοείς.

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω τί και ποιον εννοείς.

Κάπου τσάκωσα αυτό το όνομα nikomas50 γ`αυτό το έγραψα,μικρός που είναι ο κόσμος. :)

Δημοσ.

Κάπου τσάκωσα αυτό το όνομα nikomas50 γ`αυτό το έγραψα,μικρός που είναι ο κόσμος. :)

Λογικό από τη στιγμή κατά την οποία σε όσα fora ελληνικά ή ξένα συμμετέχω, χρησιμοποιώ το ίδιο όνομα μέλους και το ίδιο avatar ενώ παράλληλα δε βλέπω και το λόγο για τον οποίο κάποιοι κάνουν το ακριβώς αντίθετο. Δεν έχω να κρύψω τίποτε. Μοναδικός λόγος για τον οποίο θα το έκανα, θα ήταν η αδυναμία χρήσης του ονόματος, επειδή κάποιος άλλος το έχει ήδη δεσμεύσει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...