Προς το περιεχόμενο

εχει κανεις σας το LG T320 titan? (αφης ειναι)

giannis0000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα σας!

http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/LG-T320-Titan-AVDXTL.htm

ετσι για να ξερω,οταν το συνδεα με το pc με το καλωδιο του και επελεγα "συνδεση ως usb" η σαν αποθηκευση κατι τετοιο.. μου εβγαζε μεν 2 αφαιρουμενους σκληρους στη οθονη του υπολογιστη μα ο ενας δεν ανοιγε!

ηθελα να μεταφερω πχ mp3 με κατευθειαν συρσιμο mp3 προς εκει.

τελος παντων δοκιμασα "συνδεση με pc suite" οπου εγκαταστα αυτοματα στο pc το προγραμμα LG pc suite

ολα καλα βγαζει κουμπια στο προγραμμα απο μενου του,για φωτο βιντεο επαφες σημειωσεις ΑΛΛΑ Η ΕΝΔΕΙΞΗ μουσικη ειναι σβηστη! (δημιουργειται και στα documents φακελος για φωτο μουσικη βιντεο backup )

εννοειται μετα του εβαλα και καρτα μνημης στο κινητο παλι το ιδιο προβληματακι. μουσικη με τιποτα να παει προς το κινητο! μετετρεψα καi to mp3 σε αλλη μορφη ...τιποτα! οπως και στο βιντεο! δε πηγαινε βιντεακι mp4 μικρο σε χωρητικοτητα.

φωτογραφιες οκ ! (απο ραδιοφωνο εγραφε κανονικα σε μορφη mp3 και επαιζε μετα! )

αν ξερετε την λυση πες τε μου! (με bluetooth δε δοκιμασα)

ΕΠΙΣΗΣ στο να βλεπεις φωτογραφιες σαν παρουσιαση- με περιστροφη κινητου 90 μοιρες δε τις δειχνει αυτοματα με περιστροφη οπως σε παλιο μου μοντελο απλο κινητο -πρεπει να πατησεις κουμπι πρωτα

(ΔΕ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ Η ΟΘΟΝΗ οταν περιστρεφεις και το κινητο εννοω) σε παλιο μου κινητο lg γινοταν αυτο!

ΞΕΡΕΤΕ αλλο μοντελο - ανωτερο λιγο- smartphones κινητο lg ΑΦΗΣ που να μην εχει τετοια προβληματα με τα mp3 μεταφορες κτλπ απο pc και ΝΑ περιστρεφεται αυτοματα η οθονη οταν περιστρεφεις το κινητο?(χωρις να πατας κουμπι)

Δημοσ.
ΞΕΡΕΤΕ αλλο μοντελο - ανωτερο λιγο- smartphones κινητο lg ΑΦΗΣ που να μην εχει τετοια προβληματα με τα mp3 μεταφορες κτλπ απο pc και ΝΑ περιστρεφεται αυτοματα η οθονη οταν περιστρεφεις το κινητο?(χωρις να πατας κουμπι)

Πάρα πολλά και πολύ πιο αξιόλογα από αυτό το LG με το οποίο παλεύεις...Το θέμα είναι εσύ πόσα δίνεις για να πάρεις και την ανάλογη πρόταση:)

Γιατί όμως θέλεις συγκεκριμένα LG;

Δημοσ.

καλημερα!

και ποιο μοντελο προτεινεις σε οικονομικη λυση ως 150 160 ευρω αφης smartphone? να ειναι και 3G εννοειται!

αλλα να περιστρεφεται η οθονη αν περιστρεφεις και εσυ το κινητο 90 μοιρες να δεις τις φωτο σουωραια και καλα

και να μεταφερονται ευκολα τα αρχεια σου απ οτο pc ( μουσικη και βιντεοκλιπ)

με το lg αυτο τα βρηκα μπαστουνια. ενω κατα τα αλλα ειναι και ομορφο και καλο στα μενου του...

ηθελα τωρα ενα "φτηνο" κινητο να κανω τη δουλεια μου και αργοτερα καλο μπομπατο ........

Δημοσ.

αν θέλεις ένα φθηνό, και το θέλεις εδώ και τώρα, δες το ZTE Blade. Εκτός από το thread που είναι αποκλειστικά για αυτό το κινητό, σε ένα διπλανό θέμα «επιλογή κινητού» λίγο παρακάτω μόλις πριν λίγο ο φίλος ootyposoo το περιγράφει πολύ καλά ως υποψήφια αγορά :)

(για την περιστροφή, το θεωρώ ψιλοδεδομένο ότι το κάνει, επειδή το κάνουν όλα τα android κινητά, αλλά ρωτά τον κι όλας μια που το έχει)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...