fe31h Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Καλημερα παιδια. Εχω το 5800 και εχει προβλημα με την καμερα...Με λιγα λογια δεν παει καν στην καμερα,παταω το κουμπι της καμερας κανει πως φορτωνει και αμεσως μετα με πεταει εξω!Επισης θελω να επισημανω πως ουτε τα βιντεο μπορει να πεξει.Μου λεει το εξης 'Αδυναμια αναπαραγωγης κλιπ ηχου η βιντεο,επιχειρηται μερικη αναραγωγη' Παιζει μονο ο ηχος απο το βιντεο. Μηπως ξερεται τι μπορει να πεζει? Ευχαριστω εκ των προτερων.
arxaggelos Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 καμία αναβάθμιση του έχεις κάνει; Δεν ξέρω αν στα symbian βοηθάει η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων όπως στα android, αλλά αν έχεις backup τα δεδομένα σου (επαφές κλπ) δεν χάνεις τίποτε να δοκιμάσεις.
fe31h Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 καμία αναβάθμιση του έχεις κάνει; Δεν ξέρω αν στα symbian βοηθάει η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων όπως στα android, αλλά αν έχεις backup τα δεδομένα σου (επαφές κλπ) δεν χάνεις τίποτε να δοκιμάσεις. [/quote Εχω περαση την τελεταυταια εκδοση... Εχω κανει αυτο που λες αλλα και παλι τπτ...Το προβλημα αυτο εξακολουθει δεν ξερω γιατι :whistle: Θα του δοκιμασω ενα φορματ και 8α δουμε..
vermeer Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Το ίδιο πρόβλημα είχε και το δικό μου. Αν δοκίμαζες να τραβήξεις βίντεο ή φωτογραφία για μια δυο φορές λειτουργούσε και μετά μαύριζε η οθόνη και μόνο ηχογραφούσε. Το ίδιο και αν δοκίμαζες να παίξεις ένα βίντεο, έβλεπα μια μαυρίλα και άκουγα μόνο ήχο. Αν έβγαζα την μπαταρία και την ξαναέβαζα, μπορούσα να τραβήξω ή να δω πάλι 1-2 βίντεο/φωτογραφίες και μετά πάλι κολλούσε. Το πήγα 4 φορές στο service (ευτυχώς ήμουν εντός εγγύησης, το πρόβλημα το διαπίστωσα 2-3 μήνες αφού το αγόρασα) και τις 3 πρώτες φορές δεν έγινε τίποτα (ούτε αναβαθμίσεις, ούτε τίποτε άλλο δεν βοήθησε) και μόνο την τέταρτη που μου αλλάξαν το κινητό λύθηκε το πρόβλημα. Η πλάκα είναι ότι τις 3 πρώτες φορές με το που έβγαινα από το μαγαζί, δοκίμαζα αν δουλεύει η κάμερα και σε 2 λεπτά ξαναέμπαινα για να το ξαναπαραδώσω. Την τέταρτη φορά βέβαια για να μου το αλλάξουν πήγα με έναν φίλο μου στα κεντρικά στη Θεσσαλονίκη (είμαι από επαρχιακή πόλη) και έκανα μεγάλο καυγά. Ελπίζω το δικό σου πρόβλημα να λυθεί με μια απλή αναβάθμιση και να μην μπλέξεις όπως εγώ.
fe31h Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Ευτυχως παιδια το προβλημα λυθηκε το κινητο ειναι οκ!Το πηγα στην Νοκια και ολα μια χαρα.Και σε 3 λεπτα μου το φτιαξαν.
arxaggelos Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Ωραίος. Δεν μας λες και τί είχε μήπως βοηθηθεί κανένας που θα διαβάσει το thread;
fe31h Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Ωραίος. Δεν μας λες και τί είχε μήπως βοηθηθεί κανένας που θα διαβάσει το thread; Ενοεις τι ειχε το κινητο,η τι μου εκανε η Νοκια μεσα σε 3 λεπτα?
fe31h Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δεν εχω ιδεα τι ειχε....Απλα του εκανε μια επαννεκινηση με καποια κουμπια πατημενα (δεν μου εκανε hard format) και εφτιαξε... Αυτο που μου ειπε ηταν οτι ειχε κολλησει το λογισμικο και μου πε να κλεινει που και που το τηλεφωνο.....
louben Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 μηπως ειδες τι ακριβως εκανε (ποια κουμπια πατησε κατα το φορματ) και για εμας τους υπολοιπους?
fe31h Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Κανονικα το φορματ γινεται με τα πρασινο+κοκκινο+καμερας πατημενα ταυτοχρονα καθως ανοιγεις το τηλεφωνο... Αυτος εκει κατι αλλο πατησε.... δεν προσεξα τι....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.