DonScorpio Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Προσπαθώ να κάνω απεγκατάσταση των Add-ons του Elder Scrolls IV : Oblivion (Το είχα νοσταλγήσει και το ξαναεγκατέστησα + Add-ons + Mods)αλλά να που δεν γίνεται. Έχω ήδη κάνει unistall το ίδιο το παιχνίδι + all of its components αλλά μου κρατάει στον πίνακα ελέγχου τα Add-ons!!! Αν είναι δυνατόν! Και λέει πώς πιάνουν και 6 GB το ένα! Μέχρι και το παιχνίδι χωρίς εικονίδιο μου έχει και μου λέει πως πιάνει και 12 GB!!! Μου κάνει πλάκα? Τεσπα λέω και πάω να κάνω απεγκατάσταση, και μου βγάζει RunDLL και μου λέει : Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά τη φόρτωση:C:\PROGRA~1\COMMON~1\INSTALL~1\PROFES~1\RunTime\11\00\Intel32\Ctor.dll Το C:\PROGRA~1\COMMON~1\INSTALL~1\PROFES~1\RunTime\11\00\Intel32\Ctor.dll δεν είναι έγκυρη εφαρμογή Win32 Καμιά βοήθεια? Συγγνώμη. Καταλάθος μου το άνοιξε 2 φορές ας διαγράψει κάποιος το 1. Ευχαριστώ και συγγνώμη.
nikomas50 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Πρώτα δοκίμασε να κάνεις ένα πλήρη έλεγχο του σκληρού σου δίσκου από το σχετικό εργαλείο στις Ιδιότητές του (θα χρειαστεί επανεκκίνηση και κάποιος χρόνος για να γίνει). Στη συνέχεια χρησιμοποίησε τη free έκδοση του http://www.revounins...e_download.html για να κάνεις πλήρη απεγκατάσταση με ταυτόχρονη απομάκρυνση των καταλοίπων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.