lefterisv Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 καλησπερα παιδια εχω ακριβως το ιδιο προβλημα με τον kenmitsako καποια λυση;
washcloud Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 http://www.insomnia.gr/topic/243211-τα-έχασα-όλα-hard-disk-data-recovery/page__st__30
lefterisv Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 washcloud δεν βλεπω στο λινκ που μου στειλες καποια λυση για μενα :S
lefterisv Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 ναι,ετρεξα το testdisk_win.exe,πατησα create a new log file ,αλλα στην επομενη οθονη δεν μου βγαζει το εξωτερικο σκληρο που θελω...δεν τον βρισκει καν...ενω στο disk management μου τον βγαζει ως disk 2 unknown και Not initiliazed,κανω Initiliazed disk τπτ... :S
TheELF Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 ναι,ετρεξα το testdisk_win.exe,πατησα create a new log file ,αλλα στην επομενη οθονη δεν μου βγαζει το εξωτερικο σκληρο που θελω...δεν τον βρισκει καν...ενω στο disk management μου τον βγαζει ως disk 2 unknown και Not initiliazed,κανω Initiliazed disk τπτ... :S Σου βγάζει το μέγεθος του δίσκου;;;Γιατί αλλιώς μπορεί να βλέπει μόνο τον controller(την θήκη κοινός), μπορείς να βγάλεις τον δίσκος από την θήκη;;Γιατί τότε θα μπορείς να τον συνδέσεις σαν κανονικό δίσκο για να δεις αν δουλεύει ή όχι.
washcloud Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 ...αν δεν είσαι εντός εγγύησης, καλύτερα βγάλε τον δίσκο από το κουτί του και σύνδεσε τον εσωτερικά, να δεις τί γίνεται έτσι, όπως λέει κι ο Ελφ.
lefterisv Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 συγνωμη παιδια παρελειψα να το πω ο σκληρος ειναι 2.5" toshiba 1tb,οποτε αυτο να τον βγαλω απο την θηκη...το pc στον οποιο τον δοκιμαζω ειναι desktop με windows 7 64bit..το εχω βαλει σ΄ ολες τις usb μπροστα,πισω αλλα τπτ...στο λαπτοπ της sis μου με windows xp, μου τον αναγνωριζει κανονικοτατα...αυτα,ελπιζω να τα εξηγησα καλα.
washcloud Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 "οποτε αυτο να τον βγαλω απο την θηκη..." ...αυτό εγώ δεν το κατάλαβα, αλλά, αφού ο δίσκος αναγνωρίζεται αλλού, τότε το ζόρι ίσως είναι στα 64μπιτα Win. Δοκίμασε να βάλεις 32άρια...
TheELF Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 ^^ μπορεί να ευθύνεται και το bios όταν δεν βλέπει εξωτερικούς (γούστ σάιηνγ)
washcloud Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Σταδιάλα. Έσπασα το κεφάλι μου για καμμιά 15''ρια να καταλάβω τί εστί "γουστ"... :ρ
lefterisv Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 ^^ μπορεί να ευθύνεται και το bios όταν δεν βλέπει εξωτερικούς (γούστ σάιηνγ) δηλαδη; καποια βηματα;
TheELF Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Ξέρεις ποια μητρική έχεις;;;Μπορείς να το δεις στην αρχή όταν ξεκινάει ο Η/Υ ή και με το cpu-z,στην αρχική οθόνη όταν ξεκινάει ο Η/Υ σου βγάζει και την έκδοση του bios,πάνε στην σελίδα της μητρικής και δες αν έχει ποιο νέα έκδοση,αν έχει διάβασε αν φτιάχνει την υποστήριξη για εξωτερικούς δίσκους και αν είναι κάνε update.
ALEXANDRA16675 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα. Έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα. Ξαφνικά δεν βλέπω τον εξωτερικό σκληρό στον υπολογιστή μου. Έκανα τη διαδικασία που είδα παραπάνω, δηλαδή να πάω στη "διαχείριση υπολογιστή", και τον βρήκα εκεί στις "μονάδες δίσκων", ως WD Ext HDD 1021 USB Device,όντως χωρίς γράμμα μπροστά, αλλά όταν τον επέλεξα και έκανα δεξί κλικ δεν μου εμφάνισε την επιλογή για αλλαγή γράμματος. Οι μόνες επιλογές που είχα ήταν : ενημέρωση προγράμματος...., απενεργοποίηση, κατάργηση εγκατάστασης, ανίχνευση για αλλαγές υλικού, ιδιότητες". Όταν επέλεξα "ιδιότητες" - "γενικά" - "κατάσταση συσκευής", έγραφε ότι η συσκευή λειτουργεί κανονικά. Επίσης, στην επιλογή "ενημέρωση λογισμικού προγράμματος οδήγησης" μου βρήκε ότι το λογισμικό προγράμματος οδήγησης είναι ήδη εγκατεστημένο. Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει??????? Ευχαριστώ πολύ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα