antana Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Έχω 2 εξωτερικούς σκληρούς δίσκους, ενώ φαίνονται στο BIOS στο συσκευές και εκτυπωτές και στο σημείο ασφαλής κατάργηση, δεν φαίνονται στο ο υπολογιστής μου, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να δώ τα αρχεία μου. Υπάρχει καμιά ιδέα για τη λύση;
katsikoula Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 δοκιμασε να τους συνδεσεις σε καποιο αλλο pc. αν δεν δουλευουν ουτε εκει τοτε θελουν format. αλλα δεν νομιζω να φταει αυτο... να θελουν format και οι δυο ταυτοχρονα. ανοιξε γραμμη εντολων και γραψε τις ακολουθες εντολες και πες μας τι σου βγαζει diskpart list disk select disk 1 (οπου 1 ο αριθμος του δισκου σου που σου εμφανιζει με την εντολη list disk) list partition
antonl Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 control panel -> administrative tools -> computer management -> storage -> disk management Δεξί click στον δίσκο και του κάνει assign ένα γράμμα.
antana Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Έχω 2 εξωτερικούς σκληρούς δίσκους, ενώ φαίνονται στο BIOS στο συσκευές και εκτυπωτές και στο σημείο ασφαλής κατάργηση, δεν φαίνονται στο ο υπολογιστής μου, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να δώ τα αρχεία μου. Υπάρχει καμιά ιδέα για τη λύση; μετά από το list disk μου βγάζει αυτό: από εκεί και πέρα δεν μπορώ να το επιλέξω. control panel -> administrative tools -> computer management -> storage -> disk management Δεξί click στον δίσκο και του κάνει assign ένα γράμμα. χρησιμοποιώ win 7 ελληνικά. > εννωείς πίνακα ελέγχου και μετά;
antonl Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 εργαλεία διαχείρισης, διαχείριση υπολογιστή, αποθηκευτικά μέσα, διαχείριση δίσκων Φαντάζομαι ότι κάπως έτσι θα τα λένε πάνω-κάτω.
TheELF Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Πίνακας Ελέγχου\Όλα τα στοιχεία του Πίνακα Ελέγχου\Εργαλεία διαχείρισης\Διαχείριση Υπολογιστή επιλέγεις Διαχείριση δίσκων
katsikoula Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 μετά από το list disk μου βγάζει αυτό: από εκεί και πέρα δεν μπορώ να το επιλέξω. ποιος ειναι ο εξωτερικος σου? εστω οτι ειναι ο 1. αρα για να τον επιλεξεις γραφεις την εξης εντολη: select disk 1 και μετα γραφεις list partition
antana Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 εργαλεία διαχείρισης, διαχείριση υπολογιστή, αποθηκευτικά μέσα, διαχείριση δίσκων Φαντάζομαι ότι κάπως έτσι θα τα λένε πάνω-κάτω. Διαχείριση συσκευών απότι κατάλαβα. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα όπως βλέπεις. Για να σας δώσω να καταλάβετε δείτε εδώ όταν επιχειρώ να κάνω backup τα αρχεία μου τα αναγνωρίζει κανονικά! μόνο εδώ δεν τα βλέπει και δεν μπορώ να κάνω κάτι:
TheELF Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Πάτα την εκκίνηση και στην αναζήτηση γράψε diskmgmt.msc κάνε το αντιγραφή επικόλληση.
antana Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 ποιος ειναι ο εξωτερικος σου? εστω οτι ειναι ο 1. αρα για να τον επιλεξεις γραφεις την εξης εντολη: select disk 1 και μετα γραφεις list partition Τα αποτελέσματα είναι: Πάτα την εκκίνηση και στην αναζήτηση γράψε diskmgmt.msc κάνε το αντιγραφή επικόλληση. Τα αποτελέσματα:
TheELF Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Ε,στον δίσκο 2 και 3 αν πατήσεις δεξί κλικ δεν σου δίνει επιλογή για Αλλαγή γράμματος....... ; πάτα το και δώσε κάποιο γράμμα.
antana Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Ε,στον δίσκο 2 και 3 αν πατήσεις δεξί κλικ δεν σου δίνει επιλογή για Αλλαγή γράμματος....... ; πάτα το και δώσε κάποιο γράμμα. Ναι, όλα εντάξει τώρα. Ευχαριστώ πολύ παιδιά και καλό Πάσχα.
kenmitsakos Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 εχω και εγω αυτο προβλημα αλλα σε κανενα υπολογιστη δεν μου εμφανιζει τον δισκο τι να κανω ; οταν παω να ανοιξω το partition wizard τοτε βγαζει σφαλμα και κλεινη εχω windows 7 τι να κανω ; ο σκληρος ειναι 2,5 IDE και το συνδεω στο pc με adaptor απο ide to usb μπας και σοσο τα αρχεια στον σκληρο δεν θελω να κανω format με τιποτα. στον υπολογιστη μου εμφανιζει μονο τους δυο εσωτερικους μου στο συσκευες και εκτυπωτες μου εμφανιζει εναν σκληρο στην διαχειρισει συσκευων μου το εμφανιζει ολα σωστα στο cmd δεν μου τον εμφανιζει και στην διαχειριση δισκων των εμφανιζει ως σφαλμα ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα