Προς το περιεχόμενο

άδειες εφαρμογών στο adroid market

Dimitris_il_mix

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά ξέρετε γίνεται με τις άδειες των εφαρμογών στο adroid market;; Ποιες εφαρμογές (σε συνάρτηση με τις άδειες που απαιτούνε) πρέπει να αποφεύγω;; Για παράδειγμα σε μερικές λέει οτι κακόβουλοι μπορεί να σας βλάψουν, σε άλλες λέει οτι μπορούν να βρουν την θέση που είσαι, οτι μπορεί να σου "χαλάσουν" το λειτουργικό και άλλα τέτοια!!

Π.χ. έχω βρει μια εφαρμογή για εφέ στην κάμερα και λέει στις άδειες: " ΠΛΉΡΗΣ ΠΡΌΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΊΚΤΥΟ Επιτρέπει σε μια εφαρμογή τη δημιουργία υποδοχών δικτύου (sockets)." !! Γιατί αυτή η εφαρμογή να έχει ΠΛΉΡΗ ΠΡΌΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΊΚΤΥΟ ?? Με προβληματίζει πολύ αυτό γιατί μου φαίνεται άσχετη αυτή η άδεια σε σχέση με το τι κάνει η εφαρμογή αυτή!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ειμαι app freak και δεν εχω βρει ακομα κακοβουλη εφαρμογη. Μιλαμε για πανω απο 500 εφαρμογες. Οχι οτι δεν υπαρχουν παντως.

Να ξερεις οτι οι περισσοτερες εφαρμογες που θελουν αδεια για διαδικτυο ειναι για τις διαφημίσεις.

Αποστολή από LG-P990 με το Insomnia App

• Moderators

Πανω κατω αυτο που λεει ο Orlox, αλλα για δωσε ονομα της εφαρμογης. Μπορει να ειναι καποια απο αυτες που ανεβαζεις την φωτο πρωτα στον server tης και μετα την κατεβαζεις τροποποιημενη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...