-nick- Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Ξέρετε κανα τετοιο μαγαζακι ? Μοναστηρακι νομιζω καπου πρεπει να παιζει κατι τετοιο. Κυριως ενδιαφερομαι για cd ηλεκτρονικης (original εννοειται) , ολο και καποιος θα τα εχει για σκοτωμα ...
Haldol Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Από τα πιο γνωστά είναι ο Ζαχαρίας. Όπως βγαίνεις από το σταθμό του metro κάνε αριστερά και πάρε τον πεζόδρομο με τα μαγαζιά... μετά από καμιά 50αριά μέτρα ρώτα κάποιον, δε θυμάμαι ακριβώς που είναι. Είναι πολύ γνωστό μαγαζί, 9/10 θα τον ξέρουν.
Haldol Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Ναι, δε θυμόμουν πως λέγεται. Είναι στο βάθος μιας στοάς το μαγαζί.
nikoss17 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Στο συγκεκριμένο δισκοπωλείο υπάρχουν και cd με ελληνικά 90's?Ψάχνω αυθεντικά cds από Μαντώ,Αλέξια,Κορκολή,Αρβανίτη κλπ?Eπίσης ψάχνω και το maxi single "Lost In The Night" του Χαριτοδιπλωμένου.Υπάρχει περίπτωση να βρω μερικά από αυτά,και σε τιμές ως 10€ το cd?
carlmikaze Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 δεν μπαίνω συχνά ινσόμνια πλέον, αλλά κάθε φορά καταφέρνω και εκπλήσσομαι, τρομερό δηλαδή υπάρχει άνθρωπος στον πλανήτη που θα έδινε 10 ευρώ για maxi single Χαριτοδιπλωμένου
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα. Το ιδιο αναρωτιεμαι κι εγω για αλλους που δινουν 10ε+ για death metal, το ιδιο αναρωτιουνται αλλοι για μενα που δινω 10ε+ για ambient κλπ.
-nick- Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Καλά εγω έσκασα 50 για 3 cd Schlabbaduerst Rekkords ( αν και στο discogs πουλιουνται 30-50 ευρω το ενα ) ...
Kapws Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Είμαι τελείως offtopic , αλλά πως σκατά προφέρεται αυτό?!?!?!?! ...Schlabbaduerst...
-nick- Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Σλάμπαντουερστ ή Σλαμπαντερστ ... Ειναι μια τυχαια λεξη χωρις νοημα που βγαλανε τα τυπακια απο τη σουηδια, αν και στα γερμανικα χωρις το u σημαινει "thirsty for shit" http://www.facebook.com/group.php?gid=12107835483
nikoss17 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Μ'αρέσει η italodisco.Και το Lost In The Night ήταν Νο1 για πολλές εβδομάδες στο UK το 1983,από ότι έχω μάθει.Φανταστείτε,italodisco κομμάτι από Έλληνα καλλιτέχνη και να έχει επιτυχία στο εξωτερικό.Όπως επίσης και ο Ρακιντζής που είχε συνεργαστεί με τον Ian Gillan των Deep Purple,και ψάχνω και αυτό το maxi single (Get Away)
-nick- Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Πηγα τελικα, απο ηλεκτρονικη εχει πολυ λιγα δυστυχως. Βρηκα παντως το DRUQKS απο APHEX TWIN για 8.90...
papajo_r Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Σλάμπαντουερστ ή Σλαμπαντερστ ... Ειναι μια τυχαια λεξη χωρις νοημα που βγαλανε τα τυπακια απο τη σουηδια, αν και στα γερμανικα χωρις το u σημαινει "thirsty for shit" http://www.facebook.com/group.php?gid=12107835483 Απλά να συμπληρώσω ότι στα γερμανικά (μάλλον και στα σουηδικά) είναι σύνθεση 3 λέξεων προφέρεται ΣλαμπΜΠαΝΤ ΝΤούρστ* και σημαίνει όρεξη για λασπόλουτρο (νομίζω έτσι αναφέρονται και στις μάχες που γίνονται μεταξύ γυναικών με μποκίνι σε μια πισινα με λάσπη ) κατά λέξη είναι διψα για λασπόλουτρο πιο συγκεκριμένα το Schlammbad είναι το λασπόλουτρο και το duerst είναι στα σουηδικά η διψα... (στα γερμανικα δηλαδη γραφεται Schlammbad durst ) επίσης και slampe (που είναι κάτι σαν "λασπού") σημαινει τσούλα.. οποτε μπορεί να αναφέρεται και σε αλλου είδους λουτρά το bad είναι το λουτρό/μπάνιο *Το πρωτο Σ είναι παχύ.. δηλαδή κάπως όταν με στόμφο βάζουμε το δάχτυλο μας μπροστά στο στόμα μας και κάνουμε ssssss για ησυχία
-nick- Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Απλά να συμπληρώσω ότι στα γερμανικά (μάλλον και στα σουηδικά) είναι σύνθεση 3 λέξεων προφέρεται ΣλαμπΜΠαΝΤ ΝΤούρστ* και σημαίνει όρεξη για λασπόλουτρο (νομίζω έτσι αναφέρονται και στις μάχες που γίνονται μεταξύ γυναικών με μποκίνι σε μια πισινα με λάσπη ) κατά λέξη είναι διψα για λασπόλουτρο πιο συγκεκριμένα το Schlammbad είναι το λασπόλουτρο και το duerst είναι στα σουηδικά η διψα... (στα γερμανικα δηλαδη γραφεται Schlammbad durst ) επίσης και slampe (που είναι κάτι σαν "λασπού") σημαινει τσούλα.. οποτε μπορεί να αναφέρεται και σε αλλου είδους λουτρά το bad είναι το λουτρό/μπάνιο *Το πρωτο Σ είναι παχύ.. δηλαδή κάπως όταν με στόμφο βάζουμε το δάχτυλο μας μπροστά στο στόμα μας και κάνουμε ssssss για ησυχία Εισαι σιγουρος? Στα σουηδικα σιγουρα δεν σημαινει κατι, απο οτι λενε οι ιδιοι. Στα γερμανικα λενε οτι σημαιναι thirst for shit... τωρα αν ειναι προς το thirst for mud, δεν μπορω να γνωριζω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.