PP1969 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Moλις εκανα μια καθαρη νεα εγκατασταση των Win 7-64 Ultimate χωρις partitions και βλεπω στο Disk Management για πρωτη φορα ενα μυστηριο partition 100MB με το ονομα System Reserved. Ψαχνοντας λιγο με το diskpart του εδωσα γραμμα(D) και ετσι τωρα εμφανιζεται στο My Computer. Πως δημιουργηθηκε αυτο το partition και πως το ξεφορτωνομαι?
antonl Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 http://www.mydigitallife.info/hack-to-remove-100-mb-system-reserved-partition-when-installing-windows-7/ Στα comments, ο χρήστης bob προτείνει έναν τρόπο για να το ξεφορτωθείς μετά την εγκατάσταση των windows. Δεν το χω δοκιμάσει. Πάντως μιλάμε για 100MB, δεν είναι και ιδιαίτερα σημαντικό μέγεθος. Άσε που μετά θα πρέπει να κάνεις και resize το C γιατί τα 100MB θα ναι unallocated space.
PP1969 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Προσφατα εκανα αλλες δυο εγκαταστασεις των 7 σε dyo αλλα pc αλλα εκει δεν μοy εμφανιστηκε αυτο το partition.
antonl Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Απ ό,τι λέει το link που παρέθεσα, πιθανόν εσύ να μην είχες κανένα partition πριν την εγκατάσταση των Windows σε αντίθεση με τις άλλες περιπτώσεις.
PP1969 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Πριν την εγκατασταση εσβησα οτι partition υπηρχε. Λοιπον, ακολουθησα τις οδηγιες του quux απ τη σελιδσα που μου ειπες, αλλα τωρα οταν ξεκιναω μου βγαζει μυνημα BOOTMGR is missing. Press Ctrl+Alt+Del to restart Υπαρχει καποια επιλογη κατα το post οπου λες στα 7 να κανουν αποκατασταση? - Και αλλη μια ερωτηση, μπορει κανεις να εγκαταστησει τα 7 μεσα απο usb σκληρο δισκο?
PP1969 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Ξαναπερασα τα Win αλλα και παλι στη "Διαχειριση δισκων" μου δειχνει ενα partition System Reserved στα 100ΜΒ :/
antonl Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Αφού μπήκες στη διαδικασία να κάνεις re-install τα Win, έκανες αυτά που πρότειναν για να μη δημιουργηθεί το system reserved partition; Εντάξει μιλάμε για 100MB. Ο δίσκος σου έχει άλλα 476.737MB
PP1969 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Οχι γιατι θεωρησα οτι η δημιουργια του ηταν τυχαια. Στις προηγουμενες εγκαταστασεις που εκανα με το ιδιο setup δεν υπηρξε τετοιο partition. Στη διαδικασια re-install μπηκα υποχρεωτικα, oπως λεω πιο πανω, γιατι εκανα αυτο που προτεινουν στο link που μου προτεινες και επειτα δε μπορουσα να μπουταρω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.