marmotation Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Έπειτα από αναβάθμιση του λειτουργικού μου συστήματος σε Windows 7 κι ενώ όλες οι συσκευές δείχνουν να λειτουργούν κανονικά, δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τις scrolling bars του touchpad. Δοκίμασα διάφορους drivers αλλά τίποτα... Το Laptop μου είναι το Toshiba Satellite A300D και το touchpad της Synaptics. Για πείτε καμιά ιδέα γιατί μου έχει σπάσει τα νευρα...
TheELF Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Πάνε εδώ http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/download_drivers_bios.jsp?service=EU βάλε τα στοιχεία του laptop σου και διάλεξε touchpad driver,έχει μόνο για vista αλλά με λίγοι τύχει θα τρέξουν κανονικά.
Centurion Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Βασικά και στο site της Synaptics να μπεις το ίδιο είναι. Ταιριάζουν για όλα νομίζω. Έχει και drivers για win 7.
marmotation Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Παιδιά τίποτα... Ουτέ από το site της Synaptics, ούτε από της Toshiba.... Έλεοοοος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.