Προς το περιεχόμενο

Αγορά Smartphone

alopix

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ θα ψήφιζα Nokia C5. Πολλοί θα το πουν ξεπερασμένο, αδύναμο κτλ κτλ, αλλά με το που θα το ανοίξεις και θα κάνεις τα updates του, θα έχεις έτοιμο GPS, έχει ενσωματωμένο δέκτη και χάρτες.

Το Ovi maps είναι πολύ καλό και δωρεάν. Το μόνο κουσούρι που βρίσκω στο C6 που έχω είναι ότι κάνει καμιά 4-5 λεπτά στην χειρότερη να κλειδώσει τους δορυφόρους.

Δημοσ.

Παιδιά κατ'αρχάς χρόνια πολλά! Ευχαριστώ για τις πληροφορίες σας, θα φανούν σίγουρα χρήσιμες. Κοίταξα στο techblog και βρήκα αυτό το άρθρο

που εν ολίγοις λέει ότι το LG Optimus 7 πλέον κοστίζει 199 ευρώ στην vodafone,χωρίς συμβόλαιο. Δεν ξέρω όμως αν το GPS του είναι αυτόνομο (δλδ δεν χρειάζεται πρόσβαση στο ίντερνετ).

σίγουρα είναι μία ενδιαφέρουσα λύση τα WP7 αλλά επειδή φαίνεται να σε ενδιαφέρει το gps να ξέρεις ότι δεν υπάρχουν ακόμη προγράμματα πλοήγησης.

Δημοσ.

200 ευρω το optimus7????!!!! Νταξει απλα το χαριζουν και εγω ηθελα gps πριν κανα μηνα που πηρα το p500 αλλα σε αυτη τη τιμη ειναι απλα απιστευτο.

Πως γινεται και ενω ειχε αρχισει απο 500 ευρω πριν λιγο καιρο επεσε τοσο πολυ!!?

Δημοσ.

200 ευρω το optimus7????!!!! Νταξει απλα το χαριζουν και εγω ηθελα gps πριν κανα μηνα που πηρα το p500 αλλα σε αυτη τη τιμη ειναι απλα απιστευτο.

Πως γινεται και ενω ειχε αρχισει απο 500 ευρω πριν λιγο καιρο επεσε τοσο πολυ!!?

Καλά βάλε στο skrouz ΟΛΑ τα WP7 και δες που έχουν πάει οι τιμές τους. Με αποκορύφωμα το HTC HD7 στα 310€!!! Άμα τα έχεις αξίζει να το πάρεις και να περιμένεις την Ελληνική αναβάθμιση μέχρι τον Οκτώβρη. Όπως έχει πει η MS όλα τα τωρινά WP7 θα πάρουν Mango Update.

Δημοσ.

Καλά βάλε στο skrouz ΟΛΑ τα WP7 και δες που έχουν πάει οι τιμές τους. Με αποκορύφωμα το HTC HD7 στα 310€!!! Άμα τα έχεις αξίζει να το πάρεις και να περιμένεις την Ελληνική αναβάθμιση μέχρι τον Οκτώβρη. Όπως έχει πει η MS όλα τα τωρινά WP7 θα πάρουν Mango Update.

Δυστυχως οταν αγορασα το optimus p500 (μολις πριν ενα μηνα) δεν ειχαν ξεφτιλυστει τοσο οι τιμες και δεν λεει να ξαναδωσω 200+ ευρω.

Αν το ειχα καθυστερησει λιγο σιγουρα θα χτυπαγα w7

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...