Προς το περιεχόμενο

Δεν μπορώ να παίξω κανένα παιχίδι

rexrap

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει. Και δεν είναι αδύνατο να το βρεις. Ή θα μπεις σε device manager, όπως σου είπα εγώ απο δεξί κλικ->διαχείριση ή όπως είπε ο poulinos.

Αν δεν το βρίσκεις, δοκίμασες το πρόγραμμα που σου έδωσε η karmen; θα στο βγάλει κατευθείαν.

Edit: Παραιτούμαι...είστε πιο γρήγοροι...

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Edit: Παραιτούμαι...είστε πιο γρήγοροι...

Εσύ περίμενε πότε θα ξαναπεράσω No Wipe και θα έρθω με απορία. πωπωπωπω ντροπή που ένιωσα όταν κατάλαβα τι είχα κάνει :wub:

Δημοσ.

Εσύ περίμενε πότε θα ξαναπεράσω No Wipe και θα έρθω με απορία. πωπωπωπω ντροπή που ένιωσα όταν κατάλαβα τι είχα κάνει :wub:

Τα παθαίνεις αυτά επειδή θες να είσαι γρήγορη....Τιμωρήθηκες γι' αυτό... :mrgreen: :mrgreen:

@ρεχραπ, θυμήσου οτι ψάχνεις για nvidia, amd, graphics card, gpu κτλ. Εκεί θα φανεί το μοντέλο της κάρτας σου.

Δημοσ.

Δέν υπάρχει :( μου είναι αδύνατον να το βρώ!! οπως μου τα είπατε και τα δύο κανουν(εκτός από αυτό που είπε η karmen γιατί θέλει να γίνω μέλος)αλλά πάλι δεν έχει προσαρμογέα οθόνης μόνο δικτύου λέτε να κάηκε και γι αυτό να μην μου το βγάζει??

δεν γινεται να μην υπαρχει.αμα ειχε καει δεν θα αναβε το pc.μηπως εχει καμια συσκευη με ερωτηματικο η θαυμαστικο?

ντροπη σου ΒΡΕ

Δημοσ.

@poulinos έχεις δίκιο είναι δύο ερωτηματικά!!!το 1ο λέει Ελεγκτής Βίντεο και το 2ο Ελεγκτής Βίντεο(Συμβατός VGA)

Δημοσ.

ωραια αρα δεν εχεις περασει καθολου drivers για την καρτα γραφικων.τωρα οι λυσεις ειναι 2-3

α.μας λες τι καρτα γραφικων εχεις αγορασει αμα εχεις το κουτι η την αποιδειξη.

ψαχνεις να βρεις το cd της καρτας γραφικων που θα λεει τι καρτα γραφικων ειναι.

γ.αμα ειναι windows 7 βαζεις να κανει Update τους drivers και μονο του θα σου βρει drivers.

Δημοσ.

βρε βρε την γκαφατζου.

:cry: :cry: :cry:

:P

@poulinos έχεις δίκιο είναι δύο ερωτηματικά!!!το 1ο λέει Ελεγκτής Βίντεο και το 2ο Ελεγκτής Βίντεο(Συμβατός VGA)

Αρα δεν έχεις εγκαταστήσει την κάρτα γραφικών σου. Οπότε δεν θα ρωτήσω αν είναι ενσωματωμένη ή όχι δεν θα ξέρεις. Κατέβασε λοιπόν το cpu-z (χαχο) και δώσε μας στοιχεία από την μητρική σου (καρτέλα motherboard) και για την κάρτα γραφικών (καρτέλα graphics)

Δημοσ.

Θα σας γελάσω :P ο ξάδερφός μου έβαλε την κάρτα γραφικών γιατί η προηγούμενη ήταν εντελώς σάπια....karmen πως το κατεβάζω γιατί προσπαθώ να βρώ να κάνω download και δεν το βρίσκω!

Δημοσ.

Θα σας γελάσω :P ο ξάδερφός μου έβαλε την κάρτα γραφικών γιατί η προηγούμενη ήταν εντελώς σάπια....karmen πως το κατεβάζω γιατί προσπαθώ να βρώ να κάνω download και δεν το βρίσκω!

Τέρμα δεξιά έχει ένα μώβ εικονίδιο και λέει

Download latest release

1.57 setup, english

1.57 setup, chinese

(installation, includes 32 and 64-bit binaries)

Μην πατήσεις το chinese plzzzzzzzzzzzzzzzz

Δημοσ.

και οταν ξεκιναει το Pc λεει πολυ γρηγορα τι καρτα γραφικων εχει αν δεν ειναι ενσωματωμενη αλλα ας δοκιμασει να κανεις update την καρτα.αν ειναι windows 7 Θα του πει τι καρτα εχει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...