Προς το περιεχόμενο

Στοίχιση της ιστοσελίδας μου σε οποιαδήποτε ανάλυση.

pbp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

Έχω φτιάξει ένα απλό site με html kai css... Μη φανταστείτε τίποτα περίπλοκο...

Γράμματα, εικόνες, links και fonts... τα βασικά.

Το πρόβλημα είναι ότι άμα το ανοίξω με ένα pc που έχει ανάλυση οθόνης 1024Χ768 όλα φαίνονται μία χαρά στο κέντρο... με λίγα λόγια όπως ακριβώς το είχα υπολογίσει. Αν όμως ανοίξω το site σε pc με διαφορετική ανάλυση οθόνης πχ 1280Χ1024 δεν μου κάνει στοίχιση στο κέντρο αλλά πάνω αριστερά με αποτέλεσμα να μένει ένας κενός τεράστιος χώρος στο υπόλοιπο μέρος της οθόνης.

Υπάρχει λύση για στοίχιση στο κέντρο σε οποιαδήποτε ανάλυση ?

με το μέγεθος γίνεται τίποτα (να αλλάζει και αυτό ανάλογα με την ανάλυση οθόνης)?

Δημοσ.

margin: 0 auto; στο div που θες να κεντράρεις...

Δημοσ.

margin: 0 auto; στο div που θες να κεντράρεις...

αυτός είναι ο μόνος τρόπος ?

Δεν έχω δουλέψει με div.

Εγώ απλά σε ότι έβαζα (γράμματα,εικόνες κλπ) χρησιμοποιούσα το style=position: absolute; ...

:S

Δημοσ.

Καλύτερα να αποφεύγεις το position:absolute όταν θέλεις να στοιχίζεται η σελίδα σου στο κέντρο.

Θα πρέπει να αλλάξεις όλα τα στοιχεία της σελίδας σου και απλά να τα βάλεις μέσα σε ένα <div>

>
<html>
<head>
<style>
body {text-align: center;}
#page-wrap{text-align: left;width: 800px;margin: 0 auto;}
</style>
</head>
<body>
<div id="page-wrap">
.
.
.
.
Το περιεχόμενό σου εδώ
.
.
.
.
.
</div>
</body>
</html>

Δημοσ.

Καλύτερα να αποφεύγεις το position:absolute όταν θέλεις να στοιχίζεται η σελίδα σου στο κέντρο.

Θα πρέπει να αλλάξεις όλα τα στοιχεία της σελίδας σου και απλά να τα βάλεις μέσα σε ένα <div>

>
<html>
<head>
<style>
body {text-align: center;}
#page-wrap{text-align: left;width: 800px;margin: 0 auto;}
</style>
</head>
<body>
<div id="page-wrap">
.
.
.
.
Το περιεχόμενό σου εδώ
.
.
.
.
.
</div>
</body>
</html>

Και πως θα μπορέσω να προσδιορίσω που ακριβώς θέλω να μπει κάθε τι που βάζω (εικόνα, τίτλος κλπ)?

Δημοσ.

Και πως θα μπορέσω να προσδιορίσω που ακριβώς θέλω να μπει κάθε τι που βάζω (εικόνα, τίτλος κλπ)?

Θα τα βάλεις μέσα στο div, μάλλον όπως τα είχες. Θα μπορούσες να χρησιμοποιησεις πάλι css positioning.

Δημοσ.

Θα τα βάλεις μέσα στο div, μάλλον όπως τα είχες. Θα μπορούσες να χρησιμοποιησεις πάλι css positioning.

Το position: absolute; με το margin μπορούν να λειτουργήσουν ταυτόχρονα ??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...