Προς το περιεχόμενο

Black Mirror III: The Final Chapter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το avatar μου όποιος το θυμάται είναι ο Dark Trooper από το επικό (respect) Dark Forces... Το είχα τελειώσει πενήντα φορές στο hard και άλλες εκατό και πίστες κατεβασμένες από modem με 14.4kbps... Οπότε πόσο χρονών να είμαι αν το πρόλαβα;

Σόρι για το offtopic...

Δημοσ.

Τελικα εξαιρετικο το game και ο Adrian συμπαθεστατος χαρακτηρας.Απο το τελος πηρα την εντυπωση οτι πανε να φιταξουν μια σειρα τυπου Gabriel Knight στην οποια ο Adrian ειναι ενα ειδος Shadow Hunter,κυνηγος του κακου.Πολυ καλη ιδεα θα ηταν.

Δημοσ.

Παιδιά μετα απο πολύ καιρό λέω να παίξω κανένα adventure (δεν ξέρω αν υπάρχουν και πολλά αξιόλογα πλέον) και το bm3 μου φαίνεται αρκετά καλο.

Αξίζει να παίξω και τα προηγούμε πρώτα για να δώ πως πηγαίνει η ιστορία η δεν έχει ιδιαίτερη σημασία ?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Οπωσδήποτε παίξε τα 2 πρώτα πρώτον γιατί είναι παιχνιδάρες και δεύτερον γιατί χρειάζονται για την ιστορία.

Δημοσ.

Παντως θα επρεπε ο Adrian να εχει μια σκηνη εντονου sex σε ενα απο τα δυο games, BM2/3. :devil: Παραλειψη των δημιουργων.

Δημοσ.

Σαφως,και στα 2 τελευταια παιχνιδια υπαρχουν πολυ ωραια κομματια.Νομιζω μονο το fahreneit ειχε sex [σε adventure game παντα,αν και ηταν action adventure]

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα.

Όντας κοντά στο τέλος του Βlack Mirror 3 εδώ και καιρό, αποφάσισα σήμερα να το τελειώσω.

Αμ δε! Έπεσα επάνω σε τρελό bug και τώρα δεν μπορώ να προχωρήσω καθόλου και τα 3 saves που έχω δεν με βοηθάνε.

Τι θέλω να πω:

Έχω φτάσει στις κατακόμβες με τις σαρκοφάγους. Μάζεψα τα πρώτα 4 αντικείμενα από αυτές και τα έβαλα στη ζυγαριά.

Επειδή όμως ψιλοβαριόμουν να το ψάξω, πάτησα τον quick solution διακόπτη. Τότε κινήθηκαν οι αλυσίδες και πήρα ένα golden key.

Αμέσως μετά μπήκα στον λαβύρινθο και βρήκα όλα τα αντικείμενα και επέστρεψα στο main room.

Το πρόβλημα αρχίζει κάπου εδώ: Η ζυγαριά πλέον δεν είναι interact με το mouse και δεν μπορώ να την επιλέξω,

ούτε να τοποθετήσω αντικείμενα επάνω της.Το mouse pointer δεν αλλάζει όπως αλλάζει όταν χρησιμοποιείς κάτι.

Αν λοιπόν έχει κάποιος κανα save σε εκείνο το σημείο, παρακαλώ ας μου το στείλει γιατί είναι σαν να έφτασα στη

βρύση και να ήπια το λαστιχάκι.Την πάτησα άσχημα :fear:

edit: Η λύση βρέθηκε ευτυχώς γρήγορα. Κατέβασα ένα save από εδώ

Δημοσ.

Δεν τρελαθηκα απο το παινχιδι.Μετριο θα το ελεγα.

Το φινάλε είναι επιεικώς για γέλια. Ο Mordred μου θύμισε τον Sir Daniel Fortesque από το Medievil(όσο πρόλαβα να δω).

Ένα φτωχό cutscene 20 δευτερολέπτων, πολύ ερασιτεχνικό.

Απαράδεκτο φινάλε, ξενέρωσα τελείως :-(

Δημοσ.

Ντροπη σας βλασφημοι.Ελπιζω να το διαβασει το νημα ο Mordred και σας κυνηγα στον υπνο σας αποψε. :devil:

Θα πάρουμε τα χάπια μας :P

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αν διαβασεις απο την αρχη το νημα θα διαπιστωσεις οτι με εξαιρεση μια μικρη μειοψηφια,στους περισσοτερους αρεσε πολυ.Στην τελικη ειναι θεμα γουστου.Εγω μονο πληροφοριακα ρωταω για παιχνιδια την αποφαση την παιρνω παντα με βαση τα δικα μου μονο κριτηρια.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...