Προς το περιεχόμενο

Black Mirror III: The Final Chapter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά το Gray Matter είναι υπέροχο..

Αυτό παίζω τώρα και έχει σειρά η τριλογία του Black Mirror...

Εμπρός καλά μου walkthroughs!!!

Walkthroughs??? Διαβασα καλα και ειμαι και κουρασμενος? Απαγορευεται!

Τμωρια 3 πατερ ημων,βλεπεις 3 φορες τον Carreras που εβαλα σημερα στο status και δυο φασκομηλα την ημερα για μια εβδομαδα. :devil:

Μαμει το Black Mirror 3.Το παιζω τωρα και μετα οταν τελειωσει,Grey matter απο τον πλατωνικο gaming ερωτα μου την Jensen.:-D

• Απαντ. 144
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

+1 για το walkthrough για ενα λογο.αμα δενεχεις χρονο να παιξεις λογω δουλειας με τα 8 ωρα και 10 ωρα αξιζει εστω και με λυση να τερματισεις ενα και να δεις την ιστορια.το κακο ειναι οτι ειναι σπαστικο μια λυση μια να βλεπεις οθονη οπως χανεις και το ψαξιμο αλλα για λυση αναγκης ειναι καλο.

Δημοσ.

+1 για το walkthrough για ενα λογο.αμα δενεχεις χρονο να παιξεις λογω δουλειας με τα 8 ωρα και 10 ωρα αξιζει εστω και με λυση να τερματισεις ενα και να δεις την ιστορια.το κακο ειναι οτι ειναι σπαστικο μια λυση μια να βλεπεις οθονη οπως χανεις και το ψαξιμο αλλα για λυση αναγκης ειναι καλο.

Ειμαι υπερ των walktroughs αλλα με μετρο.Δηλαδη ,παιζε μονος το παιχνιδι,και αν δεις οτι κολλας ,δες την λυση και προψωρα,μετα παλι μονος κτλ.

Δημοσ.

καπως ετσι εγινε με το black mirror to 3.επειδη ηταν σχετικα ευκολο(εξαιρεση οι γριφοι) στην αρχη χωρις λυση.βεβαια το black mirror τουλαχιστον το 2 και το 3 μου φανηκαν μπρος το τελος πιο δυσκολα απο οτι στην αρχη.

Δημοσ.

Εξαιρουνται τα ατομα που δεν εχουν χρονο,για επαγγελματικους και αλλους λογους,αν και εγω οταν δεν βρισκω κατι ευκολα,παιζω καποιο shooter να ξεθυμανω,βλεπω καποια σειρα,κανω καποια εργασια κτ.λ. και επανερχομαι μετα απο καποιο διαστημα ειτε την ιδια μερα ειτε την αλλη και παντα βρισκω την λυση.Η σχεδον παντα.Για μενα το walkthru ειναι μονο σαν εσχατη λυση.

Απαραβατος νομος των gamer.

• Like 1
Δημοσ.

καπως ετσι εγινε με το black mirror to 3.επειδη ηταν σχετικα ευκολο(εξαιρεση οι γριφοι) στην αρχη χωρις λυση.βεβαια το black mirror τουλαχιστον το 2 και το 3 μου φανηκαν μπρος το τελος πιο δυσκολα απο οτι στην αρχη.

Παντα δυσκολευουν στο τελος.Στην αρχη ειναι γριφοι αλλα real life,πηγαινε εκει,βαλε φιλμ στην μηχανη κτλ,ευκολα πραγματα.

Γενικα ειναι ευκολο παντως,Ασε που αμα κολλησεις σε puzzle game,μετα απο 4-5 λαθος κινησεις σου βγαζει το lever και συνεχιζεις.

Δημοσ.

αυτο παντα το λενε .οτι αμα δεν βρισκεις την λυση κανε κατιαλλο και μετα θα την βρεις.θα ξελαμπικαρει το μυαλο.

Παντα δυσκολευουν στο τελος.Στην αρχη ειναι γριφοι αλλα real life,πηγαινε εκει,βαλε φιλμ στην μηχανη κτλ,ευκολα πραγματα.

Γενικα ειναι ευκολο παντως,Ασε που αμα κολλησεις σε puzzle game,μετα απο 4-5 λαθος κινησεις σου βγαζει το level και συνεχιζεις.

sto 2 ενω καποια τεστ τα περασα με το lever(moxlo) oxi level εν τουτοις μετα οταν τερματισα το παιχνιδι προσπαθησα να τα βγαλω χωρις λυση.στο 2 αυτο.

Δημοσ.

αυτο παντα το λενε .οτι αμα δεν βρισκεις την λυση κανε κατιαλλο και μετα θα την βρεις.θα ξελαμπικαρει το μυαλο.

sto 2 ενω καποια τεστ τα περασα με το lever(moxlo) oxi level εν τουτοις μετα οταν τερματισα το παιχνιδι προσπαθησα να τα βγαλω χωρις λυση.στο 2 αυτο.

Σορρυ,ειδες οταν γραφεις γρηγορα?

Δημοσ.

Εγω θελω να το παιξω μονο και μονο για να δω τον διαλογο μεταξυ της μπατσινας και του ζωγραφου πρωην αρραβωνιαστικου της.

Δημοσ.

Πάντως αν κάνετε την εξίσωση 10-13 ώρες δουλειάς + παιδί + πάρα πολλά παιχνίδια να τελειώσω πριν τα κακαρώσω...

Νομίζω καλά διαβαίνω με το walkthrough υπο μάλης...

Δημοσ.

Παιδιά εγώ αν κολλήσω χρησιμοποιω το Universal Hint System.Δεν είναι κατευθείαν walkthrough. Στην αρχή σε βοηθάει με hints και προχωράς στην βοήθεια όσο θες μέχρι και την λύση ..αλλά συνήθως καμια λεπτομέρια θες γιατί πχ δεν έχεις καταλάβει ποιο είναι το αντικείμενο κάποιου γρίφου ή δεν θυμάσαι κάτι...

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...