poulinos Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 και ομως το βρηκα το Lucius.για το αλλο δεν μου λεει κατι.παραπανω χαρακτηριστικα μπας και το θυμηθουμε.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 το βρηκα.Αυτο http://www.adventuregamers.com/gameinfo.php?id=709 Δεν το ειχα τελειωσει αλλα νομιζω οτι ηταν αρκετα καλο. Το lucius δεν το βλεπω ουτε στο youtuve[κανα walktrough ή κατι τετοιο].Μονο trailers
poulinos Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 και video εχει απο το Lucius στο adventuregames.τωρα τι να πω θα δειξει αν ειναι Fake Η οχι.
benign Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Καταπληκτικό ήταν και το Call of Cthulhu... Εξαιρετικο αλλα εκεινο ηταν action/adventure. Λοιπον ξεκινησα το Black Mirror 3 και μου αρεσει πολυ.Το χιουμορ του ,ειναι πολυ κοντα στο δικο μου. Τωρα στη αρχη στο αστυνομικο τμημα ειχε πολυ ενδιαφερον και θυμηθηκα την Αγγλικη νομοθεσια για τα δικαιωματα του καθε πολιτη και αθελα μου συνεκρινα με εδω στο Ελλαδισταν και με επιασε καταθλιψη.
poulinos Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Εξαιρετικο αλλα εκεινο ηταν action/adventure. Λοιπον ξεκινησα το Black Mirror 3 και μου αρεσει πολυ.Το χιουμορ του ,ειναι πολυ κοντα στο δικο μου. Τωρα στη αρχη στο αστυνομικο τμημα ειχε πολυ ενδιαφερον και θυμηθηκα την Αγγλικη νομοθεσια για τα δικαιωματα του καθε πολιτη και αθελα μου συνεκρινα με εδω στο Ελλαδισταν και με επιασε καταθλιψη. απολαυσε το παιχνιδι και ξεχνα το ελλαδισταν για λιγες ωρες..εδω θα δινες φακελακι στον μπατσο και θα σε βγαζε απευθειας.αυτο ειναι εγγυηση οχι η εγγυηση που πληρωσαν για τον samuel.
christiana78 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Πω πω, το κατεβάζω επιτέλους κι εγώ τώρα (17 ευρουλάκια πήγε , καλα είναι)Εχω πωρωθεί λέμε ... 1 ώρα και 20 λεπτά ακόμα.. ...άντε καλό μου...
poulinos Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 θα μπορουσες να ρωταγες και να πηγαινε 0 ευρουλακια.αχ αχ.
christiana78 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 θα μπορουσες να ρωταγες και να πηγαινε 0 ευρουλακια.αχ αχ. ....γμτ...... ..... δεν ξέρω καλα΄τους θείους ....
antonl Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Ρε συ, χαλάρωσε λίγο. Σε λίγο θα της ρίξεις ban επειδή δε ρώτησε την ομάδα διαχείρισης του insomnia από πού να κατεβάσει το παιχνίδι :Ρ
christiana78 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Για το Grey matter τίποτα; θα μας μπανάρουν λέμε...
DimAslan Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Παιδιά το Gray Matter είναι υπέροχο.. Αυτό παίζω τώρα και έχει σειρά η τριλογία του Black Mirror... Εμπρός καλά μου walkthroughs!!!
poulinos Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 την τριλογια ξεκινα την μαζεμενα .μην βαλεις ενδιαμεσα αλλα adventure για να την ευχαριστηθεις σαν ιστορια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα