Προς το περιεχόμενο

Black Mirror III: The Final Chapter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταπληκτικό ήταν και το Call of Cthulhu...

Εξαιρετικο αλλα εκεινο ηταν action/adventure.

Λοιπον ξεκινησα το Black Mirror 3 και μου αρεσει πολυ.Το χιουμορ του ,ειναι πολυ κοντα στο δικο μου. :devil:

Τωρα στη αρχη στο αστυνομικο τμημα ειχε πολυ ενδιαφερον και θυμηθηκα την Αγγλικη νομοθεσια για τα δικαιωματα του καθε πολιτη και αθελα μου συνεκρινα με εδω στο Ελλαδισταν και με επιασε καταθλιψη.:cry:

Δημοσ.

Εξαιρετικο αλλα εκεινο ηταν action/adventure.

Λοιπον ξεκινησα το Black Mirror 3 και μου αρεσει πολυ.Το χιουμορ του ,ειναι πολυ κοντα στο δικο μου. :devil:

Τωρα στη αρχη στο αστυνομικο τμημα ειχε πολυ ενδιαφερον και θυμηθηκα την Αγγλικη νομοθεσια για τα δικαιωματα του καθε πολιτη και αθελα μου συνεκρινα με εδω στο Ελλαδισταν και με επιασε καταθλιψη.:cry:

απολαυσε το παιχνιδι και ξεχνα το ελλαδισταν για λιγες ωρες..εδω θα δινες φακελακι στον μπατσο και θα σε βγαζε απευθειας.αυτο ειναι εγγυηση οχι η εγγυηση που πληρωσαν για τον samuel.

Δημοσ.

Πω πω, το κατεβάζω επιτέλους κι εγώ τώρα (17 ευρουλάκια πήγε , καλα είναι)Εχω πωρωθεί λέμε :devil: ... 1 ώρα και 20 λεπτά ακόμα.. ...άντε καλό μου...

Δημοσ.

Ρε συ, χαλάρωσε λίγο. Σε λίγο θα της ρίξεις ban επειδή δε ρώτησε την ομάδα διαχείρισης του insomnia από πού να κατεβάσει το παιχνίδι :Ρ

Δημοσ.

Παιδιά το Gray Matter είναι υπέροχο..

Αυτό παίζω τώρα και έχει σειρά η τριλογία του Black Mirror...

Εμπρός καλά μου walkthroughs!!!

Δημοσ.

την τριλογια ξεκινα την μαζεμενα .μην βαλεις ενδιαμεσα αλλα adventure για να την ευχαριστηθεις σαν ιστορια.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...