Προς το περιεχόμενο

Black Mirror III: The Final Chapter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε νομίζω πως δε μπορούν. Αλλά προφανώς θα αύξανε το κόστος αν όχι και τον χρόνο της παραγωγής. Δεδομένου ότι τα adventures έχουν μια πτωτική τάση και απευθύνονται σε μια (συνήθως) πιο συγκεκριμένη και μικρή ομάδα gamers, κάτι τέτοιο πιθανόν να κανε την παραπάνω πρακτική μη βιώσιμη για τις εταιρίες.

Προσωπικά αν είχα να επιλέξω μεταξύ καλών γραφικών και μέτριας ατμόσφαιρας/ιστορίας/gameplay και το αντίστροφο θα επέλεγα χωρίς καμία σκέψη το δεύτερο. Φυσικά το ιδανικό θα ταν να είναι και τα δύο καλά. Αρκεί το κόστος να παρέμενε σε παραπλήσια επίπεδα και να μην έπρεπε ν αρκεστώ σε 2 adventures/χρόνο.

Δημοσ.

Δεν εχεις απολυτο δικιο.Παιζω πολλα χρονια adventures,ακι δεν μπορω ποτε να παιζω πιο παλια παιχνιδια[πχ να μου πεις τωρα να παιξω still life 1 δεν θα το παιξω]καθως εχουν τραγικα γραφικα,και επειδη εκτος απο adventures παιζω αλλα παιχνιδια ,εχει συνηθισει το ματι μου σε αλλα γραφικα[πολυ καλυτερα]

καποιος που παιζει μονο adventure συνηθως δεν τον απασχολουν.πχ εμενα οταν παιξω θα ειναι adventure .δεν με νοιαζουν μια τα γραφικα.

Εγω πιστεω παντως οτι ειναι τραγικο να μην μπορου να φτιαξουν adventures με Καλα γραφικα.Στο 2011 ειμαστε.

μπορουν αλλα μετα θα πρεπει να εχεις και το super pc για να παιξει.τωρα με ενα Laptop core duo με Onboard καρτα γραφικων παιζω ολα τα adventures.

και χαιρομαι που δεν εχουν απαιτησεις.ξενερωσα οταν εβαλα το amnesia the dark descent πως λεγεται και δεν παιζει με την καρτα μου και γενικα με Intel

text based μονο το Larry ειχα παιξει.γενικως προτιμω να εχω εικονα παρα λογια μονο.βεβαια δεν τα κατακρινω γιατι δεν εχω δει πολλα.μονο το Larry to 1 που εχει βγει αν θυμαμαι καλα τρεις εκδοσεις.μια text Μια με γραφικα 1980 και μια με γραφικα ε 1990 :P .απλα προτιμω να βλεπω απο το να διαβαζω.

Δημοσ.

Σίγουρα έχετε δίκιο... Θυμάμαι Grim Fandango, Full throttle, The Dig κλπ, δεν είχαν γραφικά, αλλά τρομερό στόρι και ηχητηκή επένδυση, πρωτοτυπία, κλπ...

Το Lost Horizon που έπαιξα τελευταία ήταν πολύ όμορφο και ισορροπημένο... αλλά κάτι έλειπε... Τώρα μάλλον θα τελειώσω πρώτα το Secret Files 2: Puritas Cordis και μετά προχωράω στο Black Mirror...

Έχω ξεκινήσει και το Dark Matter... να δω τί θα πρωτοπαίξω...

Δημοσ.

Σίγουρα έχετε δίκιο... Θυμάμαι Grim Fandango, Full throttle, The Dig κλπ, δεν είχαν γραφικά, αλλά τρομερό στόρι και ηχητηκή επένδυση, πρωτοτυπία, κλπ...

Το Lost Horizon που έπαιξα τελευταία ήταν πολύ όμορφο και ισορροπημένο... αλλά κάτι έλειπε... Τώρα μάλλον θα τελειώσω πρώτα το Secret Files 2: Puritas Cordis και μετά προχωράω στο Black Mirror...

Έχω ξεκινήσει και το Dark Matter... να δω τί θα πρωτοπαίξω...

Ωραια games εχεις επιλεξει.Καποια απο αυτα τα εχω τελειωσει. Μου αρεσει αρκετα το Secret Files.Το Tunguska το τελειωσες?

Δημοσ.

ενα ενα οχι τρια adventure μαζι.χαχα

Πεινα για adventures.To εχω περασει και εγω αλλα τρια μαζι ,δεν μου εχει τυχει να παιξω.

Δημοσ.

Ναι, το Tungusca το έχω τελειώσει... Πάρα πολύ καλό... Και ενδιαφέρον στόρι...

Έχω πάρα πολλά που δεν έχω τελειώσει όμως... Sinking Island, Broken Sword 4... So many games and so little time...

Δημοσ.

Έχω πάρα πολλά που δεν έχω τελειώσει όμως... Sinking Island, Broken Sword 4... So many games and so little time...

αυτος ειναι και ο λογος που το μισο το black mirror 3 το επαιξα με λυση.so little time.και αλλα τοσα με λυση απλα για να τα δω και να διαβασω την ιστορια.αν ειναι ενα adcenture να μου παρει ενα μηνα αστα να πανε.ουτε να φαμε δεν προλαβαινουμε με την δουλεια.τα Myst θα θελα να παιξω.

Δημοσ.

Ωπα! Το Broken Sword 4 το ειχα ξεχασει!Δεν το εχω παιξει,αν ειναι δυνατον,πως μου διεφυγε!Βουρρρρ!

Δημοσ.

οποιος θελει παντως ψυχολογικο adventure με τρελαδικο και ετσι προτεινω τα 2 κορυφαια.sanitarium και blackstone chronicles.ειδικα το δευτερο απο τα πιο psycho σε ιστορια.παλιο αλλα απλα τελειο.εχει βγει και σε βιβλιο.

Δημοσ.

δεν πρεπει να εχει βγει ακομα.Υθμαται κανεις ενα νεο περιπου adnventureπου ξεκιναγες μεσα σε ενα ξενοδοχειο?Δεν πρεπει να εχει 3 χρονια που εχει βγει.Και αρεκτα καλα γραφικα.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...