Προς το περιεχόμενο

Black Mirror III: The Final Chapter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολυ καλο παντως.Το κακο ειναι οτι ειναι πολυ ευκολο.Για καποιον που εχει παιξει πολλα adventures θα του φανει πανευκολο.Ειδικα το οτι κρατησαν το κολπο με το autoresolve λεει πολλα.

Δημοσ.

ναι ειναι αρκετα ευκολο.τα Puzzle ειναι λιγο δυσκολα αλλα ναι εχει το autoresolve.ta puzzle μου φανηκαν ισως πιο δυσκολα απο του 2.κατα τα αλλα μαρεσουν τα ευκολα

Δημοσ.

Κι εγώ ρε γμτ ψήνομαι για ένα καλό adventure αλλά ενώ κατέβασα το πρώτο για να περάσω μετά στο 2, τα γραφικά ήταν τόσο χάλια, που ξενέρωσα εντελώς...

Αν πάω κατ' ευθείαν στο 2, θα είναι οκ λέτε ή χάνω πολλά;

Δημοσ.

Κι εγώ ρε γμτ ψήνομαι για ένα καλό adventure αλλά ενώ κατέβασα το πρώτο για να περάσω μετά στο 2, τα γραφικά ήταν τόσο χάλια, που ξενέρωσα εντελώς...

Αν πάω κατ' ευθείαν στο 2, θα είναι οκ λέτε ή χάνω πολλά;

δεν θυμαμαι τα γραφικα του ενα αλλα του 2 και του 3 ειναι τα ιδια.με Onboard inteL παιζω φαντασου σε laptop και παει σφαιρα.οπως ειπε ο φιλος δεν εχει νοημα να ξεκινησεις ατπο το 2 .απλα χανεις το τι γινεται και δεν εχει νοημα.σκοπος ειναι να δεις ολη την ιστορια.αστα τα γραφικα.και diablo οταν επαιζα το 2 και ξαναειδα το ενα λεω τι γραφικα ειναι αυτα.αλλα δεν με νοιαξε ποτε.το παιχνιδι και η πλοκη και η μουσικη με νοιαζει.γραφικα ας ειναι και σαν του Larry 1 δεν με πειραζει.παιξε απο την αρχη.ξεχνα τα γραφικα αφοσιωσου στην πλοκη και δεν θα το μετανιωσεις

Το δυνατο σημειο των adventures δεν ειναι τα γραφικα,αλλα η πλοκη.

+1

Δημοσ.

Το δυνατο σημειο των adventures δεν ειναι τα γραφικα,αλλα η πλοκη.

Δεν εχεις απολυτο δικιο.Παιζω πολλα χρονια adventures,ακι δεν μπορω ποτε να παιζω πιο παλια παιχνιδια[πχ να μου πεις τωρα να παιξω still life 1 δεν θα το παιξω]καθως εχουν τραγικα γραφικα,και επειδη εκτος απο adventures παιζω αλλα παιχνιδια ,εχει συνηθισει το ματι μου σε αλλα γραφικα[πολυ καλυτερα]

Δημοσ.

Δεν εχεις απολυτο δικιο.Παιζω πολλα χρονια adventures,ακι δεν μπορω ποτε να παιζω πιο παλια παιχνιδια[πχ να μου πεις τωρα να παιξω still life 1 δεν θα το παιξω]καθως εχουν τραγικα γραφικα,και επειδη εκτος απο adventures παιζω αλλα παιχνιδια ,εχει συνηθισει το ματι μου σε αλλα γραφικα[πολυ καλυτερα]

Γούστα είναι αυτά. Πάντως για πολλούς, κυρίως adventures, τα γραφικά νομίζω ότι είναι δευτερεύον θέμα. Text adventures anyone?

Δημοσ.

Γούστα είναι αυτά. Πάντως για πολλούς, κυρίως adventures, τα γραφικά νομίζω ότι είναι δευτερεύον θέμα. Text adventures anyone?

Και τριτεύον μην σου πω..

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...