Προς το περιεχόμενο

Black Mirror III: The Final Chapter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 144
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

to syberia οπως ειπα και πιο πανω ενταξει ειναι απο τα top adventure.κατι τελειως διαφορετικο.τελεια γραφικα.ξεφευγεις τελειως.

Δημοσ.

Υπερτατα παιχνιδια των τελευταιων ετων ειναι τα syberia 1-2 και still life 1.

Και εμενα μου αρεσε τρομερα το Still Life .Το 2 το εχεις παιξει?

Δημοσ.

το 2 μπροστα στο 1 ειναι πατατα,το 1 ηταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!

Πολύ καλό το ένα. Απλά θυμάμαι πως το τέλος του ήταν μεγάλο ξενέρωμα. Ίσως επειδή επρόκειτο να βγει sequel.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το 2 μπροστα στο 1 ειναι πατατα,το 1 ηταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!

Δεν το εχω παιξει το 2 ακομη.Αυτες τις μερες ομως.Αλλο ενα game με καλο σεναριο που θα μπορουσε να γινει επιτυχημενη ταινια.

Πολύ καλό το ένα. Απλά θυμάμαι πως το τέλος του ήταν μεγάλο ξενέρωμα. Ίσως επειδή επρόκειτο να βγει sequel.

Το υποψιαζομουν τον αρραβωνιαστικο της αστυνομικινας απο την μεση της ιστοριας χαλαρα.Αλλα ηταν πολυ ωραιο το τελος γιατι παντα ελλειπε ενα ελαχιστο στοιχειο για να ειναι κανεις 100% σιγουρος.Και αυτο ειναι πιο ρεαλιστικο,απο ενα μυστηριο στυλ Σερλοκ Χολμς που τα βρισκει ολα στην λεπτομερεια.

Επεξ/σία από benign
Δημοσ.

οταν υπαρχει συνεχεια παντα το πρωτο τελειωνει καπως που μας ξενερωνει.ε αλλιως δεν θα συνεχιζοταν στο 2 και θα ηταν αλλο παιχνιδι.εστω και βλακεια να ειναι το 2 μονο και μονο απο περιεργεια πρεπει να παιζεις και τις συνεχειες του παιχνιδιου

Δημοσ.

ενταξει εχει μερικα σημεια λιγο τρομαχτικα.δεν ειναι phantasmagoria αλλα ειναι ατμοσφαιρικο πολυ.ωραια μουσικη απο πισω.

Δημοσ.

ενταξει εχει μερικα σημεια λιγο τρομαχτικα.δεν ειναι phantasmagoria αλλα ειναι ατμοσφαιρικο πολυ.ωραια μουσικη απο πισω.

Για την μουσικη δεν ξερω.Σε πολλα σημεια που απλα μιλαω με καποιον ,μου πεταει μουσικη που ειναι για horror movie[η αποκορυφωση],και ειναι λιγο οτι νανε.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...