Προς το περιεχόμενο

Black Mirror III: The Final Chapter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μυστηρίου πιο πολύ είναι αλλά πρέπει να μάθεις πολλά ταχυδακτυλουργικά κόλπα μέσα οπότε καταντάει κουραστικό.

• Απαντ. 144
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πουλινος ναι,για σενα το spoiler.

To Gabriel Knight 2 θα επρεπε να γυριστει ταινια.Θα εσπαγε τα ταμεια!

α.και το gabriel knight και τοsyberia kai to phantasmagoria.

β.το Lost crown με βλεπω να το τεσταρω .ειναι και 3rd person.

γ.τεχικος σε εναν isp(provider)

Δημοσ.

The lost crown. Ενά από τα καλύτερα adventure που έχω παίξει. Εχεί μια ατμόσφαιρα που αγγίζει τα όρια του σουρεαλισμού.

Δημοσ.

Σουρεαλιστικη ειναι μια κατασταση που δεν ξερεις πως εχει προελθει ,δεν ακολουθει ενα μοτιβο συμβατικης λογικης.Αυτα ετσι σε απλη βαση.Για να συζητηθει σαν φιλοσοφικο και πολιτιστικο ρευμα θελει ωρες και θα ειμαστε εντελως off topic.(Π.χ. στον σουρεαλισμο ενα ονειρο ,μπορει να ειναι τοσο αληθεια οσο μια πραγματικοτητα που βιωνουμε ξυπνιοι.)

Για να δωσω και ενα παραδειγμα σουρεαλιστικου αισθηματος και γραφης.Στην περιοχη μου,σημερα,ενω εχουν μεινει αρκετα αυτοκινητα παρκαρισμενα στους δρομους,που σημαινει οτι εχουν μεινει φετος αρκετοι στην γειτονια μου και δεν πηγαν επαρχια λογω του Πασχα,καθε φορα που εβγαινα εξω,ειτε στο γυμναστηριο ειτε για ψωνια,υπηρχαν ελαχιστοι ανθρωποι στον δρομο,οι δρομοι ηταν αδειοι λες και ζω σε μια πολη φαντασμα.:devil:)

Δημοσ.

poulinos : Κοίτα να δεις και έχω ένα θέμα με disconnects με τον provider μου!

μην τα γραψεις εδω .καλυτερα Prive.τωρα απαντουσα και σε ενα αλλο θεμα για αποσυνδεσεις.

Σουρεαλιστικη ειναι μια κατασταση που δεν ξερεις πως εχει προελθει ,δεν ακολουθει ενα μοτιβο συμβατικης λογικης.Αυτα ετσι σε απλη βαση.Για να συζητηθει σαν φιλοσοφικο και πολιτιστικο ρευμα θελει ωρες και θα ειμαστε εντελως off topic.(Π.χ. στον σουρεαλισμο ενα ονειρο ,μπορει να ειναι τοσο αληθεια οσο μια πραγματικοτητα που βιωνουμε ξυπνιοι.)

Για να δωσω και ενα παραδιεγμα σουρελαιστικου αισθηματος και γραφης.Στην περιοχη μου,σημερα,ενω εχουν μεινει αρκετα αυτοκινητα παρκαρισμενα στους δρομους,που σημαινει οτι εχουν μεινει φετος αρκετοι στην γειτονια μου,καθε φορα που εβγαινα εξω,ειτε στο γυμναστηριο ειτε για ψωνια,υπηρχαν ελαχιστοι ανθρωποι στον δρομο,οι δρομοι ηταν αδειοι λες και ζω σε μια πολη φαντασμα.:devil:)

οκ νομιζω κατι καταλαβα.δεν τα παω καλα με αυτο.πρακτικος τυπος.

Δημοσ.

θα ειναι πιο ευκολο να το καταλαβω το παιχνιδι οταν το κατεβα... ε οταν το αγορασω.

Ατακτουλη σε βρισκω σημερα για mod.Προσεχε μην σε μαλωσει καποιος συναδελφος σου.Μηπως και εχουμε πιει λιγο κρασακι λογω ημερων?:devil:

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...