Προς το περιεχόμενο

Black Mirror III: The Final Chapter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κανονικά εγώ νομίζω ότι πρέπει να έχεις παίξει και τα προηγούμενα για να έχεις μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα του παιχνιδιού αλλά ακόμα και να μη τα έχεις παίξει αυτό δε σε εμποδίζει να λύσεις τους γρίφους.

Δημοσ.

Εγω γουσταρφω τα adventure first person.μαρεσει που βρισκεις αντικειμενα και μπορεις να εχεις αμεση επαφη,και οχι να βλεπεις τον παικτη μια ωρα να προσπαθει να κανει το ενα και το αλλο.

Και επισης γιατι βαριεμαι να περιμενω να κουνηθει ο χαρακτηρας,ενω με τα κλικ φευγει με την πρωτη.

Ειδαι οτι ψαχνεις γαι horror adventure.Θα σου προτεινα το scratches.Αν θες τσεκαρε το.

με ζαλιζει λιγοτερο να βλεπω τον παιχτη και βλεπω καλυτερα.βεβαια ειναι πιο αργο οπως ειπες αλλα πχ στο bm otan κανεις διπλο κλικ παει πιο γριγορα να το πω ετσι.δεν περπαταει πιο γρηγορα απλα σε πηγαινει απευθειας στην επομενη εικον ακατα καποιο τροπο.

για το scratches το ειδα λιγο γρηγορα χτες.πρεπει να το δω στο utube γιατι νομιζω οτι πρεπει να το εχω παιξει πριν πολυ πολυ καιρο και να το ειχα τερματισει.

Κανονικά εγώ νομίζω ότι πρέπει να έχεις παίξει και τα προηγούμενα για να έχεις μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα του παιχνιδιού αλλά ακόμα και να μη τα έχεις παίξει αυτό δε σε εμποδίζει να λύσεις τους γρίφους.

ναι καλο ειναι να παιξεις και τα 3 αν θες αφου εχουν βγει γι ανα τα δει καποιος ολα και να καταλαβει την ιστορια.οπως ειπες παιζεται και μονο του οι γριφοι θα βγουν αλλα χανεις το νοημα της ιστοριας.για αυτο παιζω adventure εγω.για την ιστορια οχι για τους γριφους.

Δημοσ.

Συμφωνω με τον Poulinos,το πιο σημαντικο ειναι η ιστορια αλλα αυτο για μενα ισχυει για ολα τα pc games.Θελω επισης να εχουν κουλτουρα,ιδεες και πρωτοτυπια.

Σιγουρα αν του αρεσουν τα adventures με ωραιο σεναριο δεν πρεπει να χασει ολη την σειρα Broken Sword,Barrow Hill,Dark Fall,Gabriel Knight,Post Mortem,Still Life,(Εχουν βγει ενα και δυο)Condemned: Criminal Origins(αυτο συνδιαζει και πολυ action!).Αυτα για αρχη,Poulinos.Αν δεν εχεις παιξει καποιο απο αυτα,αρχισε.

Δημοσ.

λιγο broken sword εχω παιξει.λιγο gabriel knight.ειχα παιξει το phantasmagoria,post mortem ναι still life οχι.

κορυφη για μενα ηταν τοsanitarium,thriller adventure horror

επισης το blackstone chronicles.horror με ψυχολογικα και τετοια.

dracula εχω παιξει πολυ ωραιο.

Longest journey.το εχουν κορυφη δεν μαρεσε εμενα

κορυφη λενε ειναι το myst.δεν εχω παιξει.παρα πολυ λιγο το ενα

πολυ ωραιο mystery of the druids

grim fandango

larry για να γελασεις.

αυτα θυμαμαι για την ωρα.

Δημοσ.

λιγο broken sword εχω παιξει.λιγο gabriel knight.ειχα παιξει το phantasmagoria,post mortem ναι still life οχι.

κορυφη για μενα ηταν τοsanitarium,thriller adventure horror

επισης το blackstone chronicles.horror με ψυχολογικα και τετοια.

dracula εχω παιξει πολυ ωραιο.

Longest journey.το εχουν κορυφη δεν μαρεσε εμενα

κορυφη λενε ειναι το myst.δεν εχω παιξει.παρα πολυ λιγο το ενα

πολυ ωραιο mystery of the druids

grim fandango

larry για να γελασεις.

αυτα θυμαμαι για την ωρα.

Ναι ειναι πολυ καλα ολα αυτα που ανεφερες.Παντως αξιζει να δοκιμασεις αυτα που σου εγραψα και δεν εχει τυχει να παιξεις.Θα εντυπωσιαστεις.

Δημοσ.

Ναι και για μενα το Gabriel Knight ειναι μεσα στα 10 πιο αγαπημενα μου pc games ,οχι μονο adventures.Ειδικα το Gabriel Knight 2.

Μιλαμε για game κουλτουρας,οχι βλακειες.Μεχρι πραγματικη Opera ειχε μεσα.Αυτο ειναι video απο το game:

http://www.youtube.com/watch?v=RE0Gz_GNCQ8

Δημοσ.

Ναι αυτος ειναι ο τιτλος.Μιλαμε για εξαιρετικους ηθοποιους,τρομερο σασπενς κ.τ.λ.Στο τελος δεν ξερεις αν αξιζει να αφανιστει ο κυριος κακος του game γιατι ειναι συμπαθεστατος και οι διαχωριστικες γραμμες μεταξυ καλου και κακου ειναι πολυ λεπτες στην συγκεκριμενη πλοκη.

Και μολις τωρα διαβασα οτι η φανταστικη δημιουργος του game Η Jensen εβγαλε ενα φανταστικο adventure που λεγεται gray matter!

http://www.mobygames...ame/gray-matter

Δημοσ.

ξεκινα με το black ανεχεις τελειωσει τα 2 προηγουμενα.αν εχεις χρονο χωρις λυση.αν δεν εχεις οπως δυστυχως εμεις οι εργαζομενοι εκει μια βοηθεια την βρισκεις απο την λυση.αν και χανεις λιγο την μαγεια με την λυση αλλα τι να κανεις αμα δεν εχεις χρονο.πανε οι καλες εποχες που πηγαιναμε σχολειο και ειχαμε χρονο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...