Προς το περιεχόμενο

Black Mirror III: The Final Chapter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις το τελείωσα.Εκπληκτικό πραγματικά.

Το φεραν στην Ελλαδα?????Που ειναι να τρεξω να το αγορασω?

Μαλλον,σου δινω 15 ευρω,δεχεσαι?:devil:

Παίζεται μόνο του ή λόγω σεναρίου θέλει να χεις παίξει και τα άλλα;

Πρεπει να εχεις παιξει και τα αλλα αλλιως χανεις την ουσια.

Δημοσ.

το τερματισα και εγω.νομιζα οτι εβγαινε 19 αλλα βγηκε πιο νωρις.το παιχνιδι τα σπαει αλλα στο τελος φαινεται σαν οτι θα βγει και νουμερο 4.κατα τα αλλα ναι παιξε απο την αρχη ολα γιατι αμα παιξεις μονο το 3 δεν εχει κανενα απολυτως νοημα.θα ευχαριστηθεις μεν αλλα θα χασεις ολο το νοημα.σαν να δεις το lord of the rings μονο το 3.ισως και χειροτερα.σαν σεξ που δεν βλεπεις την μουρη της αλλης και ειναι κουκλαρα:P

Δημοσ.

και εγω κατι τετοιο θυμαμαι .το amazon ειχε γραψει ημερα κυκλοφοριας αλλα τυχαια εψαξα και το βρηκα.και ειχε και την λυση μεσα.

Δημοσ.

το μισο το επαιξα χωρις λυση γιατι ειχα χρονο.γενικα δεν προλαβαινω να παιξω παιχνιδια.

το 2 σχεδον ολο χωρις λυση.ηταν ευκολο.αλλα επειδη η αδεια μου τελειωνει και ηθελα να δω και ενα αλλο adventure το τερματισα το αλλο μισο black mirror με λυση.μακαρι να ειχα παραπανω χρονο αλλα δυστυχως......

ηθελα να παιξω το amnesia the dark descent που διαβασα οτι ειναι πιο scary απο το black mirror αλλα δεν παιζει με onboard intel se laptop

Δημοσ.

Το amnesia δεν νομζιω να ειναι adventure,περισσοτερο action/adventure.

Συγνωμη αλλα σας αρεσε το ΒΜ2?Ειδικα το τελος ηταν μαλακια.Μακαρι να δωσει λυσεις το καινουργιο.Το τρεχω αυριο απο τον φιλο μου τον fileserve.

Δημοσ.

adventure το εχουν αν και πραγματι θυμιζει action οπως το ειδα και εδω.με χαλανε βεβαια τα adventure first person.to bm2 τελειωνει ετσι στο δυο γιατι απλα συνεχιζει στο τρια οποτε σου λυνονται και οι αποριες.

Δημοσ.

adventure το εχουν αν και πραγματι θυμιζει action οπως το ειδα και εδω.με χαλανε βεβαια τα adventure first person.to bm2 τελειωνει ετσι στο δυο γιατι απλα συνεχιζει στο τρια οποτε σου λυνονται και οι αποριες.

Εγω γουσταρφω τα adventure first person.μαρεσει που βρισκεις αντικειμενα και μπορεις να εχεις αμεση επαφη,και οχι να βλεπεις τον παικτη μια ωρα να προσπαθει να κανει το ενα και το αλλο.

Και επισης γιατι βαριεμαι να περιμενω να κουνηθει ο χαρακτηρας,ενω με τα κλικ φευγει με την πρωτη.

Ειδαι οτι ψαχνεις γαι horror adventure.Θα σου προτεινα το scratches.Αν θες τσεκαρε το.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...