Προς το περιεχόμενο

paypal και ληξη προπληρωμενης καρτας!!

klinika nekros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι χρέωση 1 ευρώ για 100 καταθέσεις. 1 ευρώ για κάθε 100 ευρώ κατάθεσης (φόρτισης για την ακρίβεια) στην webuy κάρτα.

Το 2% είναι προμήθεια επι της τιμής αγοράς. Αν αγοράσω ένα προϊόν αξίας 80 pounds θα μου αφαιρεθούν και 2% επιπλέον. Αυτό ισχύει για την χρεωστική της Πειραιώς και πιθανότατα δεν ισχύει σε άλλες τράπεζες.

Στις αγορές μέσω internet δε με ενοχλεί ιδιαίτερα, αλλά αν είμαι εξωτερικό και πληρώνω συνέχεια με την κάρτα, είναι κάπως ενοχλητικό να σου αφαιρεί 2% προμήθεια σε κάθε αγορά, απλά επειδή αγοράζεις σε διαφορετικό νόμισμα.

ναι για 100 ευρω εννοουσα.αμα ηταν 100 καταθεσεις δεν θα βγαζαν ποτε λεφτα.

ειχα καποτε και peireos.τωρα αν με ειχαν χρεωσει δεν ξερω.visa electron.σου ερχοταν στην καρτα σαν διαφορετικη χρεωση η μεσα στην τιμη??γιατι αν ειναι μεσα στην τιμη μπορει να γινεται και σε αλλες καρτες και απλα να μην φαινεται.γιατι οκ αν κανει κατι 10 λιρες δεν μπορω να ξερω ακριβως ακριβως ποσο ειναι η λιρα για να πω ειναι 12,4 ευρω.αν με χρεωσουν 12,8 θα νομιζα οτι ειναι απο την ισοτιμια.ενταξει μικρο ποσο ειναι αν ψωνιζεις λιγα πραγματα αλλα ειναι λιγο απατεωνια.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

H χρέωση είναι ξεχωριστή απο την τιμή και έχει σημείωση "ΠΡΟΜ.ΣΥΝΑΛ.ΑΓΟΡΑΣ".

Αυτό συμβαίνει περίπου εδώ και ένα 6μηνο. Πριν δεν υπήρχε αυτή η χρέωση.

Δημοσ.

για να μην ανοίγω άλλο θέμα..μια απορία,το Pin που στέλνει το paypal πως το βλέπω και μετά από πόσο καιρό μου το στέλνουν?για prepaid μιλάω.

ευχαριστώ

Δημοσ.

η prepaid δεν σου στελνει κανα χαρτι τι εχει χρεωθει?στις κανονικες καρτεςτο βλεπεις απο την αναλυτικη.γιατι αν πας και τους ρωτησεις θα φας πορτα.

Δημοσ.

τοτε πραγματι πως το βλεπεις το Pin?εχει καπου να δεις την κινηση της καρτας???η απλα τελειωνει και δεν ξερεις που πηγαν τα λεφτα?

Δημοσ.

Και η prepaid στενει χαρτι αν το εχεις ζητησει ομως, δεν το κανει by default.

Επειδη λοιπον καμμια δε στελνει by default, παιρνεις τηλ. στην τραπεζα σου, στο τμημα καρτων (πρεπει λογικα να εχει καποιο αριθμο πανω στην καρτα), και ζητας αυτο τον αριθμο. Τον ξερουν πλεον ολοι οι υπαλληλοι των τραπεζων και τον δινουν μεσω τηλεφωνου.

Δημοσ.

οταν ειχα κανονικη καρτα alpha και πηγα στην τραπεζα εφαγα μια πορτα ολη δικια μου.μου λενε να περιμενεις την αναλυτικη.μην κουραστουν τα ζωακια.

Δημοσ.

ναι δεν το εχω ενεργοποιησει.μεχρι και αυτο πρεπει να πας απο εκει δεν γινεται απο το ιντερνετ.ελλας το μεγαλειο σου.20 χρονια πισω.

Δημοσ.

στην alpha bank βλεπεις το αντιγραφο λογαριασμου ετσι απλα και το ενεργοποιεις απο το ιντερνετ.αλλα για παραπανω πραγματα πρεπει να κανεις αιτηση κτλ.μαλλον για να παρεις και αυτο με τον κωδικο

Δημοσ.

Όπως ειπε και ο φίλος πιο πάνω στην κύπρου χρησιμοποιείς κανονικά το ebanking βλέπεις αναλυτικά τι συναλαγγές εχεις κάνει κάθε μέρα.

Όσο για τον λογαριασμό κάθε τέλος του μήνα η 15 δεν ειμαι σίγουρος μπορείς να κατεβάσεις σε pdg η word τον αναλυτικό λογαριασμό όπως θα σου ερχόταν το χαρτί σπίτι και εκει πάνω αναφέρει δίπλα στο paypal και τον 3ψήφιο αρίθμο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...