klinika nekros Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 παιδες καλο πασχα! θα ηθελα να ξερω το εξης : οταν ληξει η προπληρωμενη καρτα της eurobank για αγορες σε ebay και την ξαναενεργοποιησω , μετα πρεπει να κανω ξανα ρυθμισεις στο paypal ή ρυθμιζονται αυτοματως??
macabre_sunsets Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Νομίζω πως δεν ενεργοποιείται ξανά, απλά σου βγάζουν καινούρια. Αυτό σημαίνει πως μάλλον θα χρειαστεί να τα κάνεις όλα από την αρχή (προσθήκη/ενεργοποίηση κάρτας στο PayPal).
_BASSstarlet_ Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Θα αλλάξεις τον αριθμό της κάρτας, αφού η παλιά θα ακυρωθεί.
poulinos Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 και θα περιμενεις για αυτο το Pin παλι για να ξεκλειδωθει ολο το Paypal.
aslanG7 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Περνεις την καινουργια καρτα και βαζεις τον καινουργιο αριθμο και και την ληξη της καρτας στο paypal
TurricanGR Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Σε μερικούς μήνες πρέπει να λήγει και η δική μου! Δε θέλω να σκέφτομαι ότι θα τα κάνω όλα από την αρχή.... Λογικά πάντως αυτό που σου είπαν τα παιδιά.....Αλλαγή κάρτας και επανάληψη της αρχικής διαδικασίας. (και να εύχεσαι να μη σου λήξει επάνω στη στιγμή που πέτυχες την συναλλαγή που κυνηγούσες χρόνια ).
_BASSstarlet_ Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Tην πρώτη φορά που έκανα ανανέωση στη κάρτα, δεν μου την άλλαξαν. Συνέχισα με ίδιο αριθμό. Φέτος μου την άλλαξαν και αυτή. Η διαδικασία στο PayPal, πάντως, δεν θυμάμαι να είχε φασαρία..
poulinos Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 απλα πρεπει να περιμενεις για να δεις το νουμερο σαν Pin που σου δινει το paypal.δεν βρισκω το νοημα με τις προπληρωμενες.πας σε μια alpha bank ανοιγεις ενα λογαριασμο ταμιευτηριου σου δινουν και μια καρτα για atm που ειναι visa χρεωστικη και εισαι μια χαρα.βαζεις λεφτα με το μηχανημα οποτε θες και λιγει μετα απο τοσα χρονια.και ουτε πληρωνεις μιζες για να την ξαναγεμισεις ουτε τιποτα. επισης ακομα και αν δεν την κανεις verified σε αφηνει να αγορασεις μεχρι ενα x Ποσο
_BASSstarlet_ Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Αυτό με το νταβατζιλίκι του γεμίσματος (1 ή 2 ευρά ανάλογα το ποσό) πρέπει να το κοιτάξουμε. Ίσως έχεις δίκιο..
poulinos Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 τοσο καιρο αγοραζω με alpha bank visa χρεωστικη.ειναι σαν προπληρωμενη.απλα ανοιγεις λογαριασμο.κανεις καταθεση απο atm εχεις ολα τα πλεονεκτηματα της προπληρωμενης χωρις τα μειονεκτηματα της.δεν μπορουν να σου παρουν απο μεσα λεφτα αφου βαζεις οσα θες εσυ
GR1337 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 απλα πρεπει να περιμενεις για να δεις το νουμερο σαν Pin που σου δινει το paypal.δεν βρισκω το νοημα με τις προπληρωμενες.πας σε μια alpha bank ανοιγεις ενα λογαριασμο ταμιευτηριου σου δινουν και μια καρτα για atm που ειναι visa χρεωστικη και εισαι μια χαρα.βαζεις λεφτα με το μηχανημα οποτε θες και λιγει μετα απο τοσα χρονια.και ουτε πληρωνεις μιζες για να την ξαναγεμισεις ουτε τιποτα. επισης ακομα και αν δεν την κανεις verified σε αφηνει να αγορασεις μεχρι ενα x Ποσο Μια λεπτομέρεια που ίσως ενδιαφέρει. Έχω Πειραιώς VISA (αυτή που δίνουν για το ATM) και μέσω του winbank έχω βγάλει και μια webuy, η οποία είναι mastercard. Με την VISA όταν κάνω αγορές σε ξένο νόμισμα κρατάει προμήθεια 2%, ενώ με τη mastercard όχι. Φυσικά στη mastercard κρατάει προμήθεια €1 για κάθε €100 κατάθεσης. Ανάλογα τη χρήση, μπορεί η καλύτερη επιλογή να διαφέρει.
poulinos Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Μια λεπτομέρεια που ίσως ενδιαφέρει. Έχω Πειραιώς VISA (αυτή που δίνουν για το ATM) και μέσω του winbank έχω βγάλει και μια webuy, η οποία είναι mastercard. Με την VISA όταν κάνω αγορές σε ξένο νόμισμα κρατάει προμήθεια 2%, ενώ με τη mastercard όχι. Φυσικά στη mastercard κρατάει προμήθεια €1 για κάθε €100 κατάθεσης. Ανάλογα τη χρήση, μπορεί η καλύτερη επιλογή να διαφέρει. σου βγαζει προμηθεια 2 τις εκατο σαν εξτρα χρεωση στην καρτα η ειναι μεσα στην τιμη.γιατι δεν εχω δει κατι στις alpha bank.και εχω αγορασει πολλες φορες απο το ebay.βεβαια δεν εχω κανει τρελες αγορες οποτε και το 2 τις εκατο δεν θα μου φαινεται.ειναι και η διαφορα Pound το euro οποτε ισως να μην το εχω προσεξει.αλλα δεν εχω δει χρεωση ξεχωριστη ουτε χρεσωη 1 ευρω για 100 καταθεσεις.
pournaras Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 παιδες καλο πασχα! θα ηθελα να ξερω το εξης : οταν ληξει η προπληρωμενη καρτα της eurobank για αγορες σε ebay και την ξαναενεργοποιησω , μετα πρεπει να κανω ξανα ρυθμισεις στο paypal ή ρυθμιζονται αυτοματως?? Στην προπληρωμενη της Κυπρου, ενα μηνα πριν ληξει μου εστειλαν με το ταχυδρομειο καινουρια, με τον ιδιο αριθμο, αλλα με διαφορετικο 3ψηφιο check number. Το μονο που χρειαστηκε στο paypal ηταν να αλλαξω το 3ψηφιο νουμερο και την ημερομηνια ληξης.
poulinos Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 ποτε μου δεν καταλαβα τον λογο του να ληγει μια καρτα σε 2-3 χρονια.θα τους πεσει ο κω.... να ληγει μετα απο 10??μονο εθνικη που εχω δεν ληγει.απλη καρτα atm για μισθοδοσια αν και μου βγαλαν την νεα με chip τωρα.
GR1337 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 σου βγαζει προμηθεια 2 τις εκατο σαν εξτρα χρεωση στην καρτα η ειναι μεσα στην τιμη.γιατι δεν εχω δει κατι στις alpha bank.και εχω αγορασει πολλες φορες απο το ebay.βεβαια δεν εχω κανει τρελες αγορες οποτε και το 2 τις εκατο δεν θα μου φαινεται.ειναι και η διαφορα Pound το euro οποτε ισως να μην το εχω προσεξει.αλλα δεν εχω δει χρεωση ξεχωριστη ουτε χρεσωη 1 ευρω για 100 καταθεσεις. Όχι χρέωση 1 ευρώ για 100 καταθέσεις. 1 ευρώ για κάθε 100 ευρώ κατάθεσης (φόρτισης για την ακρίβεια) στην webuy κάρτα. Το 2% είναι προμήθεια επι της τιμής αγοράς. Αν αγοράσω ένα προϊόν αξίας 80 pounds θα μου αφαιρεθούν και 2% επιπλέον. Αυτό ισχύει για την χρεωστική της Πειραιώς και πιθανότατα δεν ισχύει σε άλλες τράπεζες. Στις αγορές μέσω internet δε με ενοχλεί ιδιαίτερα, αλλά αν είμαι εξωτερικό και πληρώνω συνέχεια με την κάρτα, είναι κάπως ενοχλητικό να σου αφαιρεί 2% προμήθεια σε κάθε αγορά, απλά επειδή αγοράζεις σε διαφορετικό νόμισμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.