akmakas Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Εγώ έχω τρομαχτική πτώση δεν μοιάζει να είναι το ίδιο πράγμα..Θα επιχειρήσω αυτό που είπε ο φίλος ο Σταμάτης και θα επανέλθω!!!
nickolas Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Πείτε μας και το αν καταλάβατε και στην καθημερινή χρήση τη διαφορά!
akmakas Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Φυσικά και έχει διαφορά..Στα Windows..Κοίτα όλα είναι θέμα εξέλιξης...Οι συμβατικοί δίσκοι είναι πολύ γρήγοροι πλέον αλλά με τους ssd όλα γινονται ακόμη γρηγορότερα..Έχουμε να δούμε πολλά ακόμη..
billst21 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 RevoDrive Series PCI-Express x4 SSD απλά άπαιχτοι...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 εκεί να δεις πεσμένες επιδόσεις μετά από λίγο καιρό...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 το έχεις δοκιμάσει? για να ξέρω αν θα έχει trim ή όχι? δεν χρειάζεται, σε raid είναι και δεν έχει trim, πράγμα που σημαίνει ότι μετά από λίγο καιρό θα αρχίσουν να πέφτουν οι επιδόσεις του...
akmakas Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Λοιπόν παιδιά για να επανέλθω στο πρόβλημά μου ήθελα και πάλι τα φώτα σας...Έβαλα το PartedMagic auto run Linux CD..Επέλεξα Sytem tools Erase Disks Και επέλεξα την τελευταία επιλογή internal secure erase command κλπ Έκανα secure erase και τους δυο και έκανα επανεκκίνηση. Όταν πήγα όμως να τους ξαναβάλω σε raid δεν το δεχώταν..έπαιρνε τις ρυθμίσεις αλλά μου τους γυρνούσε ξανά σε απλό.. Όταν τέλος πήγα να κάνω install τα 7 δεν μου τους βρίσκει στο λειτουργικό!!!Χρειάζεται να κάνω κ΄τι άλλο??Τι έγινε? HEEEEEEELLLLPPP!!!!!!
akmakas Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Οι δίσκοι δεν μπόρεσαν να φτιαχτούν από το πλαίσιο και πήρα τα χρήματά μου πίσω...Αύριο πάω για αγορά intel 320 80 GB
King_Of_Cats Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Hello παίδες, Μόλις έχω εγκαταστήσει το νέο μου απόκτημα, τον intel 510 120GB ssd SATA 3 στην μητρική P6X58D-E επάνω στον SATA 3 Marvell 91XX controller με SATA 3 καλώδιο. Η εγκατάσταση του λειτουργικού έγινε σε AHCI configuration. Οι επιδόσεις που παίρνω παρά να είναι αυτές όπως σε benches: Έχω σε sequential read 350.0MB/s και σε 512K read 299MB/s. Κατά τα υπόλοιπα αποτελέσματα δεν διαφέρουν καθόλου και έτρεξα το τεστάκι αρκετές φορές και ο δίσκος έχει 51GB μέσα. Δεν καταφέρνει να ξεπεράσει ποτέ τα 350ΜΒ/ς. Τι πάει λάθος εδώ πέρα??? Γιατί αποδίδει μέχρι και 100MB/s λιγότερο από το κανονικό? Ευχαριστώ προκαταβολικά.
TheELF Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Ε,άλλο το εν βιτρό τεστ και άλλο η πραγματικότητα,κάνε ένα defrag και ξανά δες.
King_Of_Cats Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δεν κάνει να κάνουμε defrag τους ssd Υπάρχει κάποια άλλη εξήγηση? Update: Ένοχος ο Marvell Controller ο οπόιος κάνει bottleneck.
TheELF Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δεν κάνει να κάνουμε defrag τους ssd Υπάρχει κάποια άλλη εξήγηση? Update: Ένοχος ο Marvell Controller ο οπόιος κάνει bottleneck. Δεν έχει τόσο μεγάλες επιπτώσεις το defrag στους SSD,αλλά τρώει κύκλους ζωής, σύμφωνοι. Αλλά τα banchmarks γίνονται σε τέλειες συνθήκες σε άδειους δίσκους,οπότε δεν θα φτάσεις ποτέ. Αν θες να δεις της επιδόσεις που βλέπεις στα benchmarks,ή έστω να πλησιάσεις λίγο ακόμα,θα κάνεις ένα defrag,απλά για να δεις την διαφορά. In simple file system benchmarks, the fragmentation factor is often omitted, as realistic aging and fragmentation is difficult to model. Rather, for simplicity of comparison, file system benchmarks are often run on empty file systems, and unsurprisingly, the results may vary heavily from real-life access patterns. File system fragmentation has less impact upon the performance of solid state drives, as there is no mechanical seek time involved like with rotating media, though additional non-sequential I/O operations impacts system performance, and many file system architectures consume additional internal resources when fragmentation is present. http://en.wikipedia.org/wiki/File_system_fragmentation#Performance_implications
King_Of_Cats Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Η λύση το προβλήματος είναι μόνο αγορά πολύ καλού Sata 6 GB/s controller ή να έχω πλατφόρμα με native sata 6GB/s. Thanks για την βοήθεια πάντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.