Προς το περιεχόμενο

Παραγγελία κολλημένη στο international dispatch

BozGNR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω κάνει μία παραγγελία(Kindle DX) από το e-bay στις 04 Απριλίου, αλλά από τις 07 του μήνα είναι κολλημένη στο international dispatch!!

International Dispatch, Apr-07-11, 11:20 AM, ISC NEW YORK NY(USPS)

Arrival

Processed through Sort Facility, Apr-06-11, 17:59 PM, LINTHICUM HEIGHTS, MD, 21090

Acceptance, Apr-06-11, 15:25 PM, OWINGS MILLS, MD, 21117

Electronic Shipping Info Received, Apr-04-11, 00:00 AM

Πραγματικά δεν ξέρω τι να υποθέσω, ανησυχώ εδώ και αρκετές ημέρες. Υπάρχει περίπτωση να έχει χαθεί;

Δημοσ.

Μιλα με τον πωλητη. Παιζει να μην κανει full tracking

Sent from my E15i using Insomnia App

έχω μιλήσει και μου είπε ότι αυτό σημαίνει ότι έχει φύγει από Νέα Υόρκη.. για ποιο λόγο να μην κάνει full tracking; ο ίδιος ο πωλητής έπρεπε να το ζητήσει;

Δημοσ.

φιλε μου μια απ τα ιδια.Παρηγγειλα απο eastbay και εχει κολλησει στο ιδιο σημειο μεεσενα στην ιδια ημερα.Ειναι τραγικο.Περιμενω τοσες μερες.Επικοινωνησα με τον πωλητη και μου ειπε οτι τοσο κανει 20-30 ημερες.Η αποστολη εγινε στις 7-4.Ακομα περιμενω.Αν σου ερθει γρηγοροτερα παρακαλω ενημερωσε με για να ξερω.

Δημοσ.

Από 7/4 είναι 11 εργάσιμες. Καθόλου τραγικό δεν είναι.

Μου φαίνεται σας διαφεύγει οτι παραγγέλνετε από Αμερική ή νομίζετε οτι θα έρθει την άλλη μέρα με την απευθείας πτήση Νιου Γιούρκ-Αθήνα.

Έχει αναφερθεί άπειρες φορές. Μπορεί να κάνει και 10 μέρες, μπορεί και 30. Όποιος δεν έχει υπομονή, δεν παραγγέλνει από Αμερική/Ασία.

Δημοσ.

φιλε μου μια απ τα ιδια.Παρηγγειλα απο eastbay και εχει κολλησει στο ιδιο σημειο μεεσενα στην ιδια ημερα.Ειναι τραγικο.Περιμενω τοσες μερες.Επικοινωνησα με τον πωλητη και μου ειπε οτι τοσο κανει 20-30 ημερες.Η αποστολη εγινε στις 7-4.Ακομα περιμενω.Αν σου ερθει γρηγοροτερα παρακαλω ενημερωσε με για να ξερω.

Άσε, εγώ να δεις πίκρα. εν τω μεταξύ αγόρασα και μία θήκη για το kindle στις 3 Απριλίου από Αμέρικα και μου ήρθε στις 13 Απρ. Η παραγγελία αυτή ήταν με USPS First Class Mail International και δεν είχε καν tracking info, ενώ αυτή που περιμένω ακόμη με USPS Express Mail International. Η εν λόγω έχει τον κωδικό EC πριν τον αριθμό // εννοείται πως θα σε ενημερώσω φίλε μου κατ ευθείαν. Κάνε και εσύ το ίδιο αντίστοιχα pls !

Από 7/4 είναι 11 εργάσιμες. Καθόλου τραγικό δεν είναι.

Μου φαίνεται σας διαφεύγει οτι παραγγέλνετε από Αμερική ή νομίζετε οτι θα έρθει την άλλη μέρα με την απευθείας πτήση Νιου Γιούρκ-Αθήνα.

Έχει αναφερθεί άπειρες φορές. Μπορεί να κάνει και 10 μέρες, μπορεί και 30. Όποιος δεν έχει υπομονή, δεν παραγγέλνει από Αμερική/Ασία.

Μακάρι να είναι έτσι. Απλά αναφέρω και το άλλο παράδειγμα που από Αμερική την ίδια περίοδο μου ήρθε ταχύτατα. Δεν ξέρω ποιο ρόλο παίζει το κόστος του προϊόντος και αν περνάει περισσότερες διαδικασίες ελέγχου.. πλέον το μόνο που με νοιάζει είναι να φτάσει και να μην έχει χαθεί πουθενά..

Δημοσ.

Φιλε Boz το πακετο μου εφτασε σημερα στην Αθηνα μετα απο αναμονη 20 ημερων.Επιτελουςςςςςς!!!!!Απλως σε ενημερωνω αν ειχε σταλθει την ιδια μερα με το δικο μου λογικα θα ερθει οπου ναναι.Ευχομαι να το παραλαβεις το συντομοτερο δυνατο.

Μια δικη μου ερωτηση.Τωρα που ηρθε το παραλαμβανω απο τα ελτα??Το tracking το κανω στην σελιδα του ελτα.gr η στο ελτα courier?

Δημοσ.

Χαίρομαι για σένα φίλε μου!! Ανυπομονώ και για τη δική μου.. δεν έχω ιδέα από που μπορείς να κάνεις tracking.. η usps να υποθέσω χάνει τα ίχνη εφόσον το αναλάβει η αντίστοιχη ελληνική υπηρεσία έτσι;; μέχρι ποιο βήμα θα πρέπει να φτάσει και το δικό μου tracking από τη usps?? α, κ τα ΕΛΤΑ ταχυδρομική το αναλαμβάνουν πάντα;

Δημοσ.

Το tracking της usps παει μεχρι εδω "Arrived Abroad, April 26, 2011, 9:06 am, GREECE" Τωρα απο κει και περα δεν εχω ιδεα ποιος αναλαμβανει γιαυτο και ρωταω.

Δημοσ.

Αν ειχες δωσει την διευθυνση σου, λογικα θα σου το παραδωσουν τα ΕΛΤΑ. Αν δεν το παραδωσουν, λογικα θα σε παρουν τηλεφωνο να πας να το παρεις ο ιδιος.

Δημοσ.

Έχω κάνει μια παραγγελία απο ebay σήμφωνα με το tracking number του usps το δέμα ειναι απο τις 15 του μήνα κολλήμενο στο τελωνέιο.

Αφού μίλησα με ταχυμεταφορές ελτα, με το κανονικό ταχυδρομείο με τελωνέιο στο ελευθέριος βενιζέλος μου είπαν οτι το δέμα μου βρίσκεται στα EMS στο αεροδρόμιο, το θέμα ειναι οτι δεν απάντανε σε κανένα απο τα 3 τηλέφωνα ειτε τα εχουν κατεβασμένα εδω και 2 ημέρες.

Απάραδεκτα πράγματα και το θέμα ειναι οτι κάνενας δεν μπορέι να μου δώσει λύση σε τι φάση βρίσκεται το δέμα μου που έχει ερθει απο τις 15 του μήνα, δηλάδη αν πάω απο εκει θα βγάλω άκρη ??? :mad: :mad: :mad:

Δημοσ.

Να πας εκεί, να βγάλεις άκρη με τον παραδοσιακό τρόπο. Πραγματικά αυτές οι υπηρεσίες είναι για τα μπάζα. Ντροπή τους να μην το έχουν οργανώσει λιγάκι εν έτει 2011 με τόσες αγορές να έρχονται από το εξωτερικό. Κ εμείς στην Ελλάδα έλεος πια με τις τόσες γιορτές και αργίες, ευκαιρίες ψάχνουμε για λούφα. Που πάμε με αυτή τη νοοτροπία..

Δημοσ.

Έχει περάσει ένας μήνας από την πληρωμή παιδιά. Μήπως θα πρέπει να κάνω κάτι; Έχω αρχίσει και ανησυχώ έντονα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...