Προς το περιεχόμενο

Ποιοτητα κατασκευης

Hurry38

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε ολους.Σκεφτομαι να αγορασω την ASUS P8P67 και θα ηθελα να μαθω σχετικα με τηυν ποιοτητα κατασκευης των ASUS 1155 μητρικων.

Απ'οτι βλεπω τα κορυφαια μοντελα δεν εχουν solid capacitors πραγμα που σημαινει μικροτερη διαρκεια ζωης εξ'αιτιας των παραγομενων θερμοκρασιων πανω στα κυκλωματα και στους πυκνωτες.

Αυτο το βασιζω πανω σε ενα αρθρο οπου η GIGABYTE κατηγορει ευθεως την ASUS οτι κοροιδευει τους καταναλωτες των προιοντων της

http://www.tomshardware.com/news/asus-gigabyte-motherboard,5348.html

Στην MSI ειναι ξεκαθαρα δηλωνοντας πως η μητρικες της ειναι MILITARY CLASS II και μαλιστα αποτελει σημεια marketing της εταιριας

Στην GIGABYTE ειναι επισης ξεκαθαρα δηλωνοντας πως η μητρικες της ειναι ULTRA DURABLE 3 αναλογα με την περιπτωση και το κοστος

Αν ξερει κανεις κατι πανω στο θεμα ας μας πληροφορησει γιατι ας μας συγχωρησει η αλλα με την κριση που υπαρχει δεν ειμαστεαγοραζουμε υπολογιστες καθε μερα ετσι δεν ειναι?

Δημοσ.

Εγω που εχω Asus και συγκεκριμενα αυτην : http://www.msystems....4&product=11955 δεν εχω καποιο προβλημα.Μαλιστα στα περισσοτερα φορα σχετικα με την νεα πλατφορμα της intel διαβαζω οτι τα Asus κλοκαρονται καλυτερα κατα μεσο ορο απο των αλλων εταιριων.

Παντως δεν εχεις να φοβασαι κατι,αν χαλασει υπαρχει η 3 χρονια εγγυηση.Γενικα αφορισμους περι μεγαλων εταιριων δεν τους πιστευω.Για να ειναι ψηλα στην προτιμηση του κοσμου κατι κανουν καλα ετσι δεν ειναι?Τωρα κατα καιρους ολες οι εταιρειες βγαζουν και καποιο κακο μοντελο,αυτο ισχυε παντα και θα ισχυει.

Εγω αυτο που κανω ,ειναι οτι παω στη ιστοσελιδα του newegg και διαβαζω τι λενε οι καταναλωτες για το hardware που θελω να αγορασω.Παντα τα σχολια με εχουν καθοδηγησει σωστα.

Π.χ. http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813131707&Tpk=Asus P8P67-M PRO

Δημοσ.

Εγώ πάντα αγόραζα και αγοράζω asus μητρικές ακριβά και φτήνοτερα μοντέλα,μεχρι στιγμής τοσο απο θέρμα προβλημάτων/ποιότητας σε συνδιασμό με εγγύηση δεν ειχα ποτέ παράπονο

Δημοσ.

Για ASUS έχω ακούσει κατά καιρούς διάφορα παράπονα (που ίσως και να οφείλονται σε μεμονωμένα μοντέλα).Για μένα τα μοντέλα της είναι υπερκοστολογημένα και υπερεκτημημένα.

Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος με μια Gigabyte P35-DS3R με Low RDS(on) MOSFET , Ferrite core choke και all solid capasitors.

Την είχα πάρει 112 ευρώ όταν αντίστοιχα μοντέλα της ASUS με παρόμοια ποιοτικά χαρακτηριστικά ξέφευγαν του 200άρικου

Δημοσ.

Προσωπικα επιλεγω οταν μπορω asus κ εχω γλυτωσει απο ασυμβατοτητες. Εχω πισι 10 ετων που παιζει ακομα κ ειναι 24ωρο ανοικτο.

Sent from my E15i using Insomnia App

Δημοσ.

Εγω προσςπικά οτι είχα στησει στο παρελθον με MSI μητρική πάντα γυρνούσε πίσω με κάποιο πρόβλημα. Ηταν μακραν η πιο faulty brand που έχω χρησιμοποιήσει αν και απο εγγύηση ηταν φοβερές (3 χρόνια).Εκτοτε χρησιμοποιώ μόνο ASUS αντε και GIGABYTE αν επιμένει ο πελάτης...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...